Najlepsia kamaratka "daj pokoj" :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
21rOBO21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

sorry za OT ale trošku primitívne "problémy" tu riešite nezdá sa vám ??
šak čo je natom nepochopitelné ??urazil si jej priatela a jej sa to samozrejme nepáčilo lebo ho má rada,je to ťažke dojsť nato aj sám ??

Ak sa vám to nepáči,tak my dajte -K aby ste mohly kludne spať :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nič si o tom nemáš myslieť. Dotkol si sa jej citovej stránky, a to sa u ženy nevypláca. Počkaj jeden dva dni, zabudne sa na to. A predovšetkým by som to nejako neriešil a nechal všetkému norm.álny a prirodzený priebeh.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takze sa jej nemam ospravedlnit?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Posli ju rovno do <>, ze takeho debila si siroko daleko nevidel, a ze je smutne, ked ma takych rada :lol: :twisted:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Urob to, čo usnáš za vhodné.

S mladými dievčatami je ťažké. Ony sa mnohokrát snažia ukázať, že sú vyspelé/dospelé, a aby Ti to (a okolitému svetu) potvrdili, tak si začnú so starším chalanom (tie 4 roky je myslím štandard).

A či sa máš ospravedlniť a či nie? Skús sa nad tým zamyslieť, či sa máš za čo ospravedlňovať. Následne podľa toho urob.

Mám pocit, že túto tému si založil len kvôli tomu, lebo nevieš ako sa zachovať k niekomu koho si urazil a máš ho položeného na piedestále (tzn. že všetka úprimosť ide bokom, hlavne aby to dobre dopadlo).
Filipito
Darca
Darca

neviem co je piedestale ale neva :)

ok LOCK-nite to tu nema to uz zmysel zajtra sa jej ospravedlnim a uvidim ak bude urazena tak nech si bude mne to je jedno
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ty kokos mne sa dneska holka nezasmiala na vtipe...asi sa pojdem zabit
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

GothaR napísal:Takze ona ma 14...pre nu je to prestiz, ten 18 rocny je tak trochu chudak, ale jej to teraz nevyhovoris, lebo je do neho pravdepodobne zblaznena.
pravdepodobne sa autor temy dotkol jej citliveho miesta, ona je teraz najvacsia frajerka, lebo ma o 4 roky starsieho (ono to nie je problem mat o tolko starsieho, ide o to, ze ona ma 14 a je este v podstate decko, tak to berie ako prestiz)
Maki napísal:4 roky rozdiel? co to je v dnesnej dobe... ja osm sa z chaty dnes vratil a tam baba mala 16 a uz rok ze chodi s 35 rocnym chlapom co ma vlastne deti.... takze 19 rokov rozdiel... to uz je o inom trosku....
ale tak myslim, ze to je extrem, aj ked aj ja taku poznam, ta sice nema 16, ale 21 a chlap tak 35 a ma decko a je este zenaty. takze tak. no ale vysvetli tym dvom, ze rozvracaju rodinu
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

ja mam skor taky pocit, ze kolegu stve, ze nie je na mieste toho t-packa :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Byt tebou kaslem nanu.. Vsak ona si uvedomi ked bude nieco potrebovat, ze aka bola truhlica.. Inak na pokeci je kazdy frajer...kedze ti to nepovedala do oci tak si ztoho nic nerob..
Pokec sux
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

a co je vlastne ten problem? ...nemyslim si zeby to co si povedal narusilo vasu rovnovahu vo vztahu, ved kamarati si hovoria uprimne co si myslia..takze je to v pohode..ato ze sa ti on nepaci ..s tym nic nenarobis ..ako spravny kamarat akceptujes, stojis pri nej a poradis..:)
Filipito
Darca
Darca

teraz mi odpisala ze nema sa cenu ani s tebou rozpravat no ako ona chce 8)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Za pár týždňov ti napíše a povie ti že ju to mrzí ako sa k tebe správala :wink:
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tak ako pise majco, o par tyzdnov sa ti este ospravedlni, aka bola krava, ze sa tak spravala, ked vytriezvie z hormonov.... ale kym este vnima, tak ju nenapadne posli do <> :D :lol: nech ma na co spominat, ze stratila kamarata.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

stavim sa s vami ze sa neospravedlni :) 14rocna to moze mat na haku..to este nerozmysla :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

naa a vari zena niekedy rozmyslala? Podla mna ci 14 ci 18 tak vo vacsine pripadov sa stav nemeni :P

K situacii: Tak ak mas taketo truby najlepsie kamaratky, tak potom ti kamosi musia byt tiez extra trieda asi :) Kasli nanu, lebo takejto dat privlastok naj, je plytvanie slovami..
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

chalan chalan to vyzera zalubene nech sa vyhovaras kolko chces :)
no povedal si jej svoj nazor preco by si sa mal ospravedlnovat? sak ona este dostane po hube a uvedomi si co robi len sa potom na nu nevykasli ty ako ona teraz kasle na teba
a zdielam s tebou nazor ze 14rocna a 18rocny to k sebe nejde... ako plno ludi ma v hlave velke makove aj ked maju 14,16,20 (17 nie ti su najmudrejsi :-D ) ale 14 rocna baba k osemnast rocnemu chalanovi to proste napasuje.. hm.. a tiez ten chalan musi byt riadne super ked ide po 14kach :lol:
Filipito
Darca
Darca

Soviet napísal:naa a vari zena niekedy rozmyslala? Podla mna ci 14 ci 18 tak vo vacsine pripadov sa stav nemeni :P

K situacii: Tak ak mas taketo truby najlepsie kamaratky, tak potom ti kamosi musia byt tiez extra trieda asi :) Kasli nanu, lebo takejto dat privlastok naj, je plytvanie slovami..
uz som to pochopil , a keby ze sa nahodou ospravedlni tak ju mam pekne v.... :) ... myslel som si ze je ina ale ako sa ukazala je to len dalsia nadrzana 14 rocna pipka :wink: ... a to o zalubeni rofl :lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

blbe decko, rychlo prec od nej lebo ti este pride zle...a taketo kiksy robia aj starsie :!:
Filipito
Darca
Darca

no tak ci to robia starsie to neviem ale ruky som uz dal na kilometre od nej prec :wink:
Zamknuté