šak čo je natom nepochopitelné ??urazil si jej priatela a jej sa to samozrejme nepáčilo lebo ho má rada,je to ťažke dojsť nato aj sám ??
Ak sa vám to nepáči,tak my dajte -K aby ste mohly kludne spať
pravdepodobne sa autor temy dotkol jej citliveho miesta, ona je teraz najvacsia frajerka, lebo ma o 4 roky starsieho (ono to nie je problem mat o tolko starsieho, ide o to, ze ona ma 14 a je este v podstate decko, tak to berie ako prestiz)GothaR napísal:Takze ona ma 14...pre nu je to prestiz, ten 18 rocny je tak trochu chudak, ale jej to teraz nevyhovoris, lebo je do neho pravdepodobne zblaznena.
ale tak myslim, ze to je extrem, aj ked aj ja taku poznam, ta sice nema 16, ale 21 a chlap tak 35 a ma decko a je este zenaty. takze tak. no ale vysvetli tym dvom, ze rozvracaju rodinuMaki napísal:4 roky rozdiel? co to je v dnesnej dobe... ja osm sa z chaty dnes vratil a tam baba mala 16 a uz rok ze chodi s 35 rocnym chlapom co ma vlastne deti.... takze 19 rokov rozdiel... to uz je o inom trosku....
uz som to pochopil , a keby ze sa nahodou ospravedlni tak ju mam pekne v....Soviet napísal:naa a vari zena niekedy rozmyslala? Podla mna ci 14 ci 18 tak vo vacsine pripadov sa stav nemeni
K situacii: Tak ak mas taketo truby najlepsie kamaratky, tak potom ti kamosi musia byt tiez extra trieda asiKasli nanu, lebo takejto dat privlastok naj, je plytvanie slovami..