Uz se prec casy ked bol Teac dobra znacka pofuzii s nejakou firmou,vraj ide dolu vodou,mne odisla najprv CD napalovacka Teac po pol roku a teraz som kupil DVD RW napalovacku Teac a bola vadna a s nou vsetky kusy co mali v Sharku.Predavac mi jednoznacne odporucil LG.Zatial slape som spokojny.konipasek88 napísal:jednoznacne TEAC
Najlepšie DVD-RW napalovačky
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
JJ, Teac boli dobre len CD napalovacky a to najma 24x (alebo 32x) a potom to uz islo dolu vodou. DVD napalky su vsetko Pioneer a rovnako ako Teac, tak aj Asus pouziva veci od Pioneeru. Ale v kvalite zapisu a citania co som cital na nete je jednoznacne najlepsie na tom z tychto troch Pioneer, potom Asus a nakoniec Teac.hunterh napísal: Uz se prec casy ked bol Teac dobra znacka pofuzii s nejakou firmou,vraj ide dolu vodou,mne odisla najprv CD napalovacka Teac po pol roku a teraz som kupil DVD RW napalovacku Teac a bola vadna a s nou vsetky kusy co mali v Sharku.Predavac mi jednoznacne odporucil LG.Zatial slape som spokojny.
Inak ja mam tiez Teac a uz by sa ju patrilo aj vymenit.
-
Ali N
Medium Star
Tak Sony mam preto lebo ked som to kupoval, nevedel som ze to je taky shit a bolo to za dobru cenu. Tuto chybu uz nezopakujem. S Toshibou a Benq osobne skusenosti nemam ale pocul som na nich uz dost staznosti na to aby som si vedel predstavit ich kvalitu. Spytaj sa nejakeho odbornika co si o tychto napalovackach mysli a uvidis co ti na to poviedjbliss napísal:neber to osobne!,.ale kolko si ty videl napalovaciek a s kolkymi si pracoval a kolko si ich predal a kolki zakaznici ti ich prisli obuchat o hlavu aky je to sit??,.kolko krat si ich posielal na reklamaciu a kolko krat to bolo az smiesne na co sa dokazali ti vyrobcovia vyhovarat aby nemuseli tovar vymenit!!!,.asi vela krat!,.ked nepovazujes sony za dobre ??TAK PRECO HO MAS??,.odhadom z 50romiek sony na reklamacku prisli tak 2,.BENQ sa kupuje malo.TEAC TOSHIBA LG asi najviac a ziadny problem s reklamaciou!...SONY,PLEXTOR som napisal ako dve dobre znacky spolahlive,.a sony hlavne od 8x a viac..
mgr.. napadlo ta, ze aj ja by som mohol byt ten odbornik..??Ali N napísal:Tak Sony mam preto lebo ked som to kupoval, nevedel som ze to je taky shit a bolo to za dobru cenu. Tuto chybu uz nezopakujem. S Toshibou a Benq osobne skusenosti nemam ale pocul som na nich uz dost staznosti na to aby som si vedel predstavit ich kvalitu. Spytaj sa nejakeho odbornika co si o tychto napalovackach mysli a uvidis co ti na to povie
Tu mate clanok z Chipu 1/2005
Sam som to necital, ale ak niekto chce...
Kód: Vybrať všetko
http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=38D0JYBQH1OF905QT0A2VLO1M0hodko napísal:neviete ako je to s bitsettingom u lg gsa-4163????
Kód: Vybrať všetko
http://www.cdr.cz/a/12763
konkretne http://www.cdr.cz/a/12763/10... Decrypter je jediný program, u kterého jsem našel možnost s LG GSA-4163 měnit Book Type. ...
-
Komo
Star
Takze moj nazor na vec: Ja mam doma MEMOREX DVD+-RW a som s nou upne spokojny, asi pred mesiacom mi raz nevymazala RWcko ale od vtedy nic, proste slape dobre
LG: Poznam 3 ludi v mojom okoli co maju LG GCE bla, bla, bla
a boli by radsej keby ju nemali. Nekonecne dlha pristupova doba, odpaluje to DVDcka za radom.... Nemam voci nim averziu, to je fakt...
Lite-ON: Kamarat si kupil Lite-on a poviem ti, je to asi najlepsie co mohol kupit, kratucka pristupova doba, nehuci, nevybruje, proste super mechanika..
S inymi znackami som sa nestretol.

LG: Poznam 3 ludi v mojom okoli co maju LG GCE bla, bla, bla
Lite-ON: Kamarat si kupil Lite-on a poviem ti, je to asi najlepsie co mohol kupit, kratucka pristupova doba, nehuci, nevybruje, proste super mechanika..
-
jjj
Guru wannabe
mno ked na tej Lg maju strary FW tak sa im ani nedivimKomo napísal:Takze moj nazor na vec: Ja mam doma MEMOREX DVD+-RW a som s nou upne spokojny, asi pred mesiacom mi raz nevymazala RWcko ale od vtedy nic, proste slape dobre
LG: Poznam 3 ludi v mojom okoli co maju LG GCE bla, bla, blaa boli by radsej keby ju nemali. Nekonecne dlha pristupova doba, odpaluje to DVDcka za radom.... Nemam voci nim averziu, to je fakt...
-
Komo
Star
..to som im vravel aj ja, som sa aj ponukol ze im to FLASHnem, ale odkedy videli ako som FLASHoval svoju starucku CDRW LG a po restarte sa uz nerozbehla tak nechcu riskovat..jjj napísal: mno ked na tej Lg maju strary FW tak sa im ani nedivim
inak doplnim... byvali spoluyiak ma NEC a tiez spokojnost
-
scortyak47
Medium Star
LGLGLGLGLGLGLGL
Jednoznacne LG mam DVD-RWDL a fici CD 52,DVD 8,DVD RW 4, ale mi niekedy blbla,ked som mal stary ovladac.

-
programator
Medium Star
Podla mna je najlepsia DVD RW LG M4163B. Aj v testoch bola najlepsia, napriklad na stranke www.cdr.cz bola medzi najlepsimi. Napaluje aj DVD-RAM, ma dobru rychlost zapisovania,aj na dvojvrstvove DVD, dobru podporu.Ja ju chceeeeeeeem