Ludia otazka bola najlepsie DVD napalovacky nie tie co mate doma. A najlepsie su Plextor mechaniky, ved si to priznajte, ze nejaka LG alebo ina suvixa je horisa ako Plextor. Sice ju nemam doma, lebo su drahe ale uz som s takou robil a neviem si ju vynachvalit. Plextor su naj.
Xaredon napísal:Ludia otazka bola najlepsie DVD napalovacky nie tie co mate doma. A najlepsie su Plextor mechaniky, ved si to priznajte, ze nejaka LG alebo ina suvixa je horisa ako Plextor. Sice ju nemam doma, lebo su drahe ale uz som s takou robil a neviem si ju vynachvalit. Plextor su naj.
Najlepsi vyrobok znamena vyrobok ktory ma najlepsie vlastnosti mimo ineho aj primeranu cenu.
Pritom Plextor poskytuje len o nieco lepsi vykon za nehorazne peniaze(asi 4000Sk). Pritom ostatne DVD napalovacky stoja 1700-1800Sk.
Plextor ma aj nevyhody - zla citatelnost poskriabanych medii.
cert napísal:
Najlepsi vyrobok znamena vyrobok ktory ma najlepsie vlastnosti mimo ineho aj primeranu cenu.
Pritom Plextor poskytuje len o nieco lepsi vykon za nehorazne peniaze(asi 4000Sk). Pritom ostatne DVD napalovacky stoja 1700-1800Sk.
Plextor ma aj nevyhody - zla citatelnost poskriabanych medii.
tak tak a navyse nejaky novy plextor uz neni original plextor!!
Takisto mam LG a som velmi spokojny. Predtym som mal Microstar ale brala iba DVD+R Pricom bola aj-aj -+. No najlepsie CD-romky su Teac (aj cenovo), ale ako DVD napalovacky - neviem, neviem...pocul som staznosti. Takisto som chcel DVD napalku Teac, ale ked mi kamos o nich povedal, tak mi odporucil LG a urobil som dobre - si teda myslim