na hardware je najnarocnejsia jednoznacne supreme commander, a ani crysis na tom nic nezmeni. btw ak sa do toho daju zahrnut aj programy, tak novy 3d mark bude vraj brutalne narocny
SchYzo napísal:na hardware je najnarocnejsia jednoznacne supreme commander, a ani crysis na tom nic nezmeni. btw ak sa do toho daju zahrnut aj programy, tak novy 3d mark bude vraj brutalne narocny
netrep, tema o crysis tu uz je, a tie hodnoty FPS su zdaleka nizsie ako pri supreme, co sa tyka 3dmarku nepovedal si nic noveho, pretoze kazdy 3dmark v dobe vydania nesiel plynule na High End masine...
co sa supreme commander tyka - v pripade kampane je vraj vsetko v pohode.. ale v skirmish kde su mapy obrovske, a AI nepriatela buduje o106, tak sa hra stava nehratelnou. Ale pricinou nie je grafika, ale procesor. Ta hra dokaze na velkych mapach pohodlne vyuzivat aj quadcore procak, a este jej bude malo...
ako Crysis urcite...z mojej AMD Athlon X2 5000+ 2GB RAM a X1950Pro som vytazil maximum tieto nastavenia pri hratelnom FPS(btw tu vodu som si musel dat na high lebo to je proste nadhera) a este k tomu fps...tych 31 je takych kolsiavych...raz som tam videl aj 40 :
Na otazku schyza ci je sa moze UT07 rovnat najanrocnejsej hre odpovedam - uricte nie, tato hra ma na maximalnom nastaveni cca 2,5 vyssie FPS ako crysis (merane na rovnakej masine a rozliseni)
ak si viete nastavit custom vcvars, tak ani crysis neni taka narocna na "ultra high" - tak to myslim nazyvaju... na 8600GT pretaktovanej, nahravali frapsom a islo to ok na tych "ultra"
Hacket napísal:ja som myslel ako najnáročnejšia na prejdenie
tu sa riesi HW narocnost ....prvy post v topicu...
dekarbon napísal:Ak by ste tu niekto vedeli tak mi sem please napíšte že aká je najnáročnejšia hra na svete na hardware počítača aj so špecifikáciou..please ak by sa to dalo fakt ma to zaujíma..diki
mne sa zda ze COD 4 Modern Warfare je tiez svina niekedy...mal som to naplno a v misiach mi to slo pekne ...akonahle som si zahral na nejakom servery mi zacal sekat...som to dal na 1024x768 a textury na medium vsetky...a potom mi to slo ako tak...