Najvacsie filmove sklamanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

isto nie najvacsie filmove sklamanie ale sklamanie bolo: clone wars, madagascar 2
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Killshot
http://www.imdb.com/title/tt0443559/

Nieze by som mal nejake extra ocakavania, ale od filmu, ktory chyti 7.1/10 od viac ako tisicky ludi cakam viac ako uplne retardovanu zapletku, pointu bud ziadnu alebo nepochopenu a zaver maximalne trapny a ubohy. Lacne mi to prislo uz ako som to zapol, ale ked som videl, ze tam hra tipek z prveho punishera, tak som si pomyslel, ze dam tomu sancu, ale akurat ma to nastvalo. Radsej som mohol pozerat 90 minut do stropu
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Najvacsi tohtorocny prepadak co som videl.....Death Race....to som strasne lutoval, ze som vobec dal za kino...to bola taka hlupost.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Race To Witch Mountain :roll:

Ďalší fantasy remake ...

http://www.imdb.com/title/tt1075417/
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

u mna jednoznacne http://www.csfd.cz/film/230154-ong-bak-2/
je to film o nicom... tony ukazal zas nejake nove kusky ale s jeho predchadzajucimi filmami (The Protector,Ong bak) sa to neda ani porovnat. Film hodnotim na 2/10.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Všetci tu hovoríte o filmoch , ktoré sklamali aj mňa , ale ak mám objektívne povedať , tak sa mi nepáčia nové animáky , už to neni to čo to bolo , keď začínali tieto typy shrekom , nemom a podobnými . Tieto nové už sú moc suché , s jednoduchým dejom a moc krátke . Najviac ma sklamal madagaskar 1 potom ratatouille a wall-e .
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Inside...je to kopa hnusu bez deja s uplne zvratenou logikou ..skoda casu nad tym sediet..Teda pre mna...ostatni ak mate radi nezmyselne nasilie niekedy tak trochu smiesne tak to je pre vas..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Holubar napísal:Killshot
http://www.imdb.com/title/tt0443559/

Nieze by som mal nejake extra ocakavania, ale od filmu, ktory chyti 7.1/10 od viac ako tisicky ludi cakam viac ako uplne retardovanu zapletku, pointu bud ziadnu alebo nepochopenu a zaver maximalne trapny a ubohy. Lacne mi to prislo uz ako som to zapol, ale ked som videl, ze tam hra tipek z prveho punishera, tak som si pomyslel, ze dam tomu sancu, ale akurat ma to nastvalo. Radsej som mohol pozerat 90 minut do stropu
Suhlasim. Ked som to stahoval asi asi 3 tyzdne do zadu aj na csfd to malo nieco viac ako 70%. Dnes chvalabohu len 53%.
Seriovy vrah ktory zabil nespocetne mnozstvo ludi nezabije zenu cez sklenene dvere, ktora mu vidi do tvare. Radsej z xy nasoby riziko a vyda sa za nou...
Viac veci v celom filme bolo nelogických a celkovo to bola neskutocna nuda, kedze film bol jasne citatelny a od polovice film pred kazdou scenou mohol divat s urcitostou poveddat ako ta scena dopadne. 1/10

lekoklatik suhlasim. Role Models je ulny odvar. Z mojej strany to nie je sklamanie lebo som sa na tento film nejak extra netesil. Ale kazdopadne je to soda.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lukáš Kumančík napísal:Najviac ma sklamal madagaskar 1 potom ratatouille a wall-e .
No neviem ... Madagaskar 1 aj 2 bol celkom v pohode, Ratatouille bol uplne skvely a Wall-e ukazal kvalitu pocitacovej grafiky. Pribeh bol mierne nudny ale zvysok bol v pohode.
Ovela horsia bola (osobny nazor) Lovecka sezona 1 a 2.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Na madagaskare 1-tke ma sklamalo , že som to pozeral a zrazu bum a koniec , bolo to krátke a nezáživné , ale uznávam 2-ka sa dala . No a ten wall-e , to bol hrozne nudný dej . Aj keď hold tej grafike , ale ja som kritizoval dej .
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

som asi divny, ale mne sa wall-e strasne pacil, aj dejovo, za celu dobu filmu som sa nenudil
to sa vsak neda povedat o Madagascar 2 a Bolt, oboje vyzerali slubne a nakoniec nic z toho, napriklad Bolta zachranoval len Rhino, bez neho by to bolo uplne nezazivne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pokoj v Dusi
Na tento film som sa tesil, kedze je z nedalekeho prostredia mojho bydliska, no sklamal ma na celej ciare.
Mnozstvo zbytocnych dialogov. Sami alkohol, cigarety a dej celkovo nebol moc premysleny. Cakal som od Slovakov tento krat viac, ale asi zbytocne.
Flm v ktorom clovek vidi viac alkoholu ako rozhovoru ma moc nenadchol..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Soviet napísal:Pokoj v Dusi
Súhlasím, navyše záver bol divný a tá vedľajšia téma tých riaditeľov a obchodov s drevom bola zbytočná = totálna vata.

Jedno sa mu ale musi nechat - pri hlaske "Co si slepy, ty k***t?!" od skolkara vybuchlo smiechom plne kino :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Crank 2 bola nenormalne uboha sracka...
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

2012 - Soudny den
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy videl!!!!!!, uplne nezmyselny pribeh: fotograf stretne zenu koli ktorej nevycestuje do bezpecia ale ide z nou do nejakeho chramu, pri tom ju vobec nepozna o.O wtf, zacnu padat krupy alebo co to bolo, a len jedna prerazi cez sklo a to rovno do nho? wtfff!!!ked tam zacnu revat a modlit sa, uz krupy nepadaju? o.O..beru tehotnu zenu do nejakeho chramu len koli tomu ze im to povie nejaky chlapec a ze citia ze to ma tak bit? len koli tomu ze nieco citia idu riskovat svoje zivoty?! a ten koniec: londyn z nicoho nic hori?preco hori? jeruzalem sa rozpada? len tak? nevidno tam ziadne zemetrasenie. vsade sa vypla elektrina?preco? ved malo len zaplavit zapadne pobrezia, to je vsetko co hovorili.nemozem to pochopit jak dakto moze daco take natacat, ved to ja by som vymyslel lepsi pribeh, a tie smiesne efekty, a herci...... cely ten film nestoji ani za jedno velke h**** . nehorazna sracka a strata casu!!!!!!!!!
ah jak mi je lepsie :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak naco si to tahal? 10% csfd... to hovori za vsetko :)
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

2Pacaveli napísal:tak naco si to tahal? 10% csfd... to hovori za vsetko :)
ja som to stiahol omylom :D , neviem uz jak ale nejak sa to poplietlo, a ked som to mal uz v compe tak pozriem ne? :D ..nenapadlo ma ale predtym pozriet na csfd :( no a do konca som to pozeral uz len koli tomu ze som chcel vediet aky trapny konec vymysleli
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

nj tak to ste ma potesili s tym 2012 mam staihnutych 85% prave ale tak csfd tiez nemusi hovorit o kvalite filmov uplne dokonale
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

People vs. Larry Flint - cakal som od toho OVELA viac :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

No prave som dokozeral crank 2 a vasiu cktinu som uz niekolko rokov nevidel...
Napísať odpoveď