Najvacsie filmove sklamanie
-
kenvelo177
Medium Expert
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Killshot
http://www.imdb.com/title/tt0443559/
Nieze by som mal nejake extra ocakavania, ale od filmu, ktory chyti 7.1/10 od viac ako tisicky ludi cakam viac ako uplne retardovanu zapletku, pointu bud ziadnu alebo nepochopenu a zaver maximalne trapny a ubohy. Lacne mi to prislo uz ako som to zapol, ale ked som videl, ze tam hra tipek z prveho punishera, tak som si pomyslel, ze dam tomu sancu, ale akurat ma to nastvalo. Radsej som mohol pozerat 90 minut do stropu
Nieze by som mal nejake extra ocakavania, ale od filmu, ktory chyti 7.1/10 od viac ako tisicky ludi cakam viac ako uplne retardovanu zapletku, pointu bud ziadnu alebo nepochopenu a zaver maximalne trapny a ubohy. Lacne mi to prislo uz ako som to zapol, ale ked som videl, ze tam hra tipek z prveho punishera, tak som si pomyslel, ze dam tomu sancu, ale akurat ma to nastvalo. Radsej som mohol pozerat 90 minut do stropu
-
Donald_
Medium Expert
u mna jednoznacne http://www.csfd.cz/film/230154-ong-bak-2/
je to film o nicom... tony ukazal zas nejake nove kusky ale s jeho predchadzajucimi filmami (The Protector,Ong bak) sa to neda ani porovnat. Film hodnotim na 2/10.
je to film o nicom... tony ukazal zas nejake nove kusky ale s jeho predchadzajucimi filmami (The Protector,Ong bak) sa to neda ani porovnat. Film hodnotim na 2/10.
Všetci tu hovoríte o filmoch , ktoré sklamali aj mňa , ale ak mám objektívne povedať , tak sa mi nepáčia nové animáky , už to neni to čo to bolo , keď začínali tieto typy shrekom , nemom a podobnými . Tieto nové už sú moc suché , s jednoduchým dejom a moc krátke . Najviac ma sklamal madagaskar 1 potom ratatouille a wall-e .
-
twardykamen
Medium Professional
Suhlasim. Ked som to stahoval asi asi 3 tyzdne do zadu aj na csfd to malo nieco viac ako 70%. Dnes chvalabohu len 53%.Holubar napísal:Killshot
Seriovy vrah ktory zabil nespocetne mnozstvo ludi nezabije zenu cez sklenene dvere, ktora mu vidi do tvare. Radsej z xy nasoby riziko a vyda sa za nou...
Viac veci v celom filme bolo nelogických a celkovo to bola neskutocna nuda, kedze film bol jasne citatelny a od polovice film pred kazdou scenou mohol divat s urcitostou poveddat ako ta scena dopadne. 1/10
lekoklatik suhlasim. Role Models je ulny odvar. Z mojej strany to nie je sklamanie lebo som sa na tento film nejak extra netesil. Ale kazdopadne je to soda.
-
Shark NX
Addict
No neviem ... Madagaskar 1 aj 2 bol celkom v pohode, Ratatouille bol uplne skvely a Wall-e ukazal kvalitu pocitacovej grafiky. Pribeh bol mierne nudny ale zvysok bol v pohode.Lukáš Kumančík napísal:Najviac ma sklamal madagaskar 1 potom ratatouille a wall-e .
Ovela horsia bola (osobny nazor) Lovecka sezona 1 a 2.
-
Soviet
Darca
Pokoj v Dusi
Na tento film som sa tesil, kedze je z nedalekeho prostredia mojho bydliska, no sklamal ma na celej ciare.
Mnozstvo zbytocnych dialogov. Sami alkohol, cigarety a dej celkovo nebol moc premysleny. Cakal som od Slovakov tento krat viac, ale asi zbytocne.
Flm v ktorom clovek vidi viac alkoholu ako rozhovoru ma moc nenadchol..
Na tento film som sa tesil, kedze je z nedalekeho prostredia mojho bydliska, no sklamal ma na celej ciare.
Mnozstvo zbytocnych dialogov. Sami alkohol, cigarety a dej celkovo nebol moc premysleny. Cakal som od Slovakov tento krat viac, ale asi zbytocne.
Flm v ktorom clovek vidi viac alkoholu ako rozhovoru ma moc nenadchol..
Súhlasím, navyše záver bol divný a tá vedľajšia téma tých riaditeľov a obchodov s drevom bola zbytočná = totálna vata.Soviet napísal:Pokoj v Dusi
Jedno sa mu ale musi nechat - pri hlaske "Co si slepy, ty k***t?!" od skolkara vybuchlo smiechom plne kino
2012 - Soudny den
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy videl!!!!!!, uplne nezmyselny pribeh: fotograf stretne zenu koli ktorej nevycestuje do bezpecia ale ide z nou do nejakeho chramu, pri tom ju vobec nepozna o.O wtf, zacnu padat krupy alebo co to bolo, a len jedna prerazi cez sklo a to rovno do nho? wtfff!!!ked tam zacnu revat a modlit sa, uz krupy nepadaju? o.O..beru tehotnu zenu do nejakeho chramu len koli tomu ze im to povie nejaky chlapec a ze citia ze to ma tak bit? len koli tomu ze nieco citia idu riskovat svoje zivoty?! a ten koniec: londyn z nicoho nic hori?preco hori? jeruzalem sa rozpada? len tak? nevidno tam ziadne zemetrasenie. vsade sa vypla elektrina?preco? ved malo len zaplavit zapadne pobrezia, to je vsetko co hovorili.nemozem to pochopit jak dakto moze daco take natacat, ved to ja by som vymyslel lepsi pribeh, a tie smiesne efekty, a herci...... cely ten film nestoji ani za jedno velke h**** . nehorazna sracka a strata casu!!!!!!!!!
ah jak mi je lepsie
Jeden z najhorsich filmov ake som kedy videl!!!!!!, uplne nezmyselny pribeh: fotograf stretne zenu koli ktorej nevycestuje do bezpecia ale ide z nou do nejakeho chramu, pri tom ju vobec nepozna o.O wtf, zacnu padat krupy alebo co to bolo, a len jedna prerazi cez sklo a to rovno do nho? wtfff!!!ked tam zacnu revat a modlit sa, uz krupy nepadaju? o.O..beru tehotnu zenu do nejakeho chramu len koli tomu ze im to povie nejaky chlapec a ze citia ze to ma tak bit? len koli tomu ze nieco citia idu riskovat svoje zivoty?! a ten koniec: londyn z nicoho nic hori?preco hori? jeruzalem sa rozpada? len tak? nevidno tam ziadne zemetrasenie. vsade sa vypla elektrina?preco? ved malo len zaplavit zapadne pobrezia, to je vsetko co hovorili.nemozem to pochopit jak dakto moze daco take natacat, ved to ja by som vymyslel lepsi pribeh, a tie smiesne efekty, a herci...... cely ten film nestoji ani za jedno velke h**** . nehorazna sracka a strata casu!!!!!!!!!
ah jak mi je lepsie
ja som to stiahol omylom2Pacaveli napísal:tak naco si to tahal? 10% csfd... to hovori za vsetko