Nakupovanie cez net

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bugibugi
Novice
Novice

Nakupovanie cez net

Príspevok od používateľa bugibugi »

Na čo treba dávať bacha pri nakupovaní po nete, čomu sa venovať pozorne a na čo dať pozor pri objednávke. Malý popis, ale isto to stačí. :P

http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=379
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby som mal pisat ja takyto clanok, tak to zhrniem asi do jednej vety: Pri nakupovani online si davajte pozor len na jednu vec - server hej.sk!
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Hojko to kadzy z vas ma zlu skusenost z hej.sk? Podla mna je to celkom v pohode shop. Hovorim to asi preto lebo s nimi som nemale este ziaden konflikt.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

to sú naozaj taký neseriózny? Niečo som tiež započul ale že až takto.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Cital som o viacerych problemoch, tusim aj trizzo tu o nich nedavno pisal. Objednaval som pred Vianocami od nich TV, vsetko vyzeralo OK, prisiel mail, blablabla... o dva dni som cakal TV a nic, presiel treti den a nic. Na Poslal som mail do obchodu, dalsi veducemu oddelenia s elektronikou (kde je TV) a pytal som sa, ze ci to poslali, kedy by to mohlo prist atd... Odpoved aom nedostal, tak som tam zavolal, bol to uz piatok a pani mi oznamila, ze to neposlali a ze mozno to poslu medzi sviatkami. Tak som to stornoval a zacal som pisat maily do Nay, Datart... ze ci maju ten a ten TV. Odpoved prisla este v ten den, v sobotu som ho kupil. Keby z hej.sk aspon odpisali, ze to neposlali alebo co, tak je to OK. Ale takto som takmer ostal v kasi, nastatie som v sobotu kupil a daroval som ho v nedelu.
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Moja skusenost pri kupe mikrovlnnej rury bola dobra, objednavka prebehla bez problemov, dodanie tiez. Ja nemam vyhrady. Hovorim o stranke hej.sk.
Nemam dobre skusenosti pri objednavke zo stranky mametotu.sk, tam by som v zivote uz nenakupoval . . .
perko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa perko »

Ja som nakupoval zatial len na SHARK.SK ale dobre dovoz domov.. platba dovozcovi ... co viac si mozem priat....
PP132
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PP132 »

Uz ste skusali niekedy kupovat nejake veci cez ebay.com ?? lebo niektore veci su tam az podozrivo lacne a az sa mi nechce verit ze predajca na tom neprerobi.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

PP132 napísal:Uz ste skusali niekedy kupovat nejake veci cez ebay.com ?? lebo niektore veci su tam az podozrivo lacne a az sa mi nechce verit ze predajca na tom neprerobi.
Vzdy si prezri tie komantare ku predajcovi..,ak tam nema ziadne, radsej to nekupuj..ale ked vidis ze 90% je kladnych, tak myslim ze nemas dovod neverit..ale tak stat sa moze vselico... ty nekupujes od ebay, ale od inzerenta, ktory tam dava svoje produkty..mas to to iste ako ked nakupujes cez inzerat alebo tuna cez bazar na hojku :).
TEAC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TEAC »

no ja som skusal cez bibo.sk a odtial mi to priniesli hned na druhy den od objednavky (objednal som den predtym rano a na druhy den rano prislo)
no a este z karmana tam to bolo trosku horsie objednal som v stredu vecer as prislo v utorok buduci tyzden ,zo sharka mi prislo za dva dni a taktiez z xcompters.zatial so nemal ziadne problemy az na ten karman ale to sa este da ked to prislo .-))
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prometheus_49 »

tak ku karmanu :lol: su to parchanti. v nedelu som si u nich objednal prehravac. Dodacia lehota pri nom bola do 2 dni a este tam pisali ze ich maju na logistickom sklade. no a dnes prehravacu nikde, objednavka vyzerala akoby som este nezaplatil (platba im prisla uz v pondelok) tak som im napisal mail ze ci mi to vobec dakedy poslu. samozrejme odpoved v nedohladne ale pri prehravaci sa objavilo Dodacia lehota: CCA do 8 dní, a na logistickom sklade nic nemaju :lol: .tak tot moja skusenost :roll:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

čo k tomu dodať, na internete kopa info o karmane a o ich nespolahlivosti, a ešte stále sa nájde niekto kto pre pár stovák riskuje a kľudne im pošle prachy do predu. :?:
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

PP132 napísal:Uz ste skusali niekedy kupovat nejake veci cez ebay.com ?? lebo niektore veci su tam az podozrivo lacne a az sa mi nechce verit ze predajca na tom neprerobi.
ano, skusal..... ked kupujes od ludi co maju napisane "powerseller" tak sa vacsinou nemas coho bat....
Podozrivo lacne? ano.... ale to sa zda len nam slovakom... bo napr elektronika tu je strasne predrazena...
Napísať odpoveď