http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=379
Nakupovanie cez net
Nakupovanie cez net
Na čo treba dávať bacha pri nakupovaní po nete, čomu sa venovať pozorne a na čo dať pozor pri objednávke. Malý popis, ale isto to stačí.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cital som o viacerych problemoch, tusim aj trizzo tu o nich nedavno pisal. Objednaval som pred Vianocami od nich TV, vsetko vyzeralo OK, prisiel mail, blablabla... o dva dni som cakal TV a nic, presiel treti den a nic. Na Poslal som mail do obchodu, dalsi veducemu oddelenia s elektronikou (kde je TV) a pytal som sa, ze ci to poslali, kedy by to mohlo prist atd... Odpoved aom nedostal, tak som tam zavolal, bol to uz piatok a pani mi oznamila, ze to neposlali a ze mozno to poslu medzi sviatkami. Tak som to stornoval a zacal som pisat maily do Nay, Datart... ze ci maju ten a ten TV. Odpoved prisla este v ten den, v sobotu som ho kupil. Keby z hej.sk aspon odpisali, ze to neposlali alebo co, tak je to OK. Ale takto som takmer ostal v kasi, nastatie som v sobotu kupil a daroval som ho v nedelu.
-
kukiak
Addict
Vzdy si prezri tie komantare ku predajcovi..,ak tam nema ziadne, radsej to nekupuj..ale ked vidis ze 90% je kladnych, tak myslim ze nemas dovod neverit..ale tak stat sa moze vselico... ty nekupujes od ebay, ale od inzerenta, ktory tam dava svoje produkty..mas to to iste ako ked nakupujes cez inzerat alebo tuna cez bazar na hojkuPP132 napísal:Uz ste skusali niekedy kupovat nejake veci cez ebay.com ?? lebo niektore veci su tam az podozrivo lacne a az sa mi nechce verit ze predajca na tom neprerobi.
no ja som skusal cez bibo.sk a odtial mi to priniesli hned na druhy den od objednavky (objednal som den predtym rano a na druhy den rano prislo)
no a este z karmana tam to bolo trosku horsie objednal som v stredu vecer as prislo v utorok buduci tyzden ,zo sharka mi prislo za dva dni a taktiez z xcompters.zatial so nemal ziadne problemy az na ten karman ale to sa este da ked to prislo .-))
no a este z karmana tam to bolo trosku horsie objednal som v stredu vecer as prislo v utorok buduci tyzden ,zo sharka mi prislo za dva dni a taktiez z xcompters.zatial so nemal ziadne problemy az na ten karman ale to sa este da ked to prislo .-))
-
Prometheus_49
Medium Expert
tak ku karmanu
su to parchanti. v nedelu som si u nich objednal prehravac. Dodacia lehota pri nom bola do 2 dni a este tam pisali ze ich maju na logistickom sklade. no a dnes prehravacu nikde, objednavka vyzerala akoby som este nezaplatil (platba im prisla uz v pondelok) tak som im napisal mail ze ci mi to vobec dakedy poslu. samozrejme odpoved v nedohladne ale pri prehravaci sa objavilo Dodacia lehota: CCA do 8 dní, a na logistickom sklade nic nemaju
.tak tot moja skusenost 
-
chlapec10
Addict
ano, skusal..... ked kupujes od ludi co maju napisane "powerseller" tak sa vacsinou nemas coho bat....PP132 napísal:Uz ste skusali niekedy kupovat nejake veci cez ebay.com ?? lebo niektore veci su tam az podozrivo lacne a az sa mi nechce verit ze predajca na tom neprerobi.
Podozrivo lacne? ano.... ale to sa zda len nam slovakom... bo napr elektronika tu je strasne predrazena...