EDIT: Práve som zistil, že po napalení CD-RW mi ani to už nechce mazať. To čo za napaľovačka, keď permanentne uzatvára RW média?!
Napaľovačka nechce mazať
Napaľovačka nechce mazať
Mám napaľovačku LG DVDRAM GSA-H62N asi 3 mesiace. Fungovala na 100%, ibaže pred dvoma dňami mi jednoducho začala odmietať mazať DVD+RW média. Hlási, že vo vnútri je DVD-ROM a ani s nimi nehne. Neviete, čo s tým?
EDIT: Práve som zistil, že po napalení CD-RW mi ani to už nechce mazať. To čo za napaľovačka, keď permanentne uzatvára RW média?!
Re: Napaľovačka nechce mazať
A nemas nahodou nadstavene niekde v burn aplikacii permanentne uzatvaranie medii ?? Nemenil si nadstavenia, napalovaci program ??Spyx napísal:Mám napaľovačku LG DVDRAM GSA-H62N asi 3 mesiace. Fungovala na 100%, ibaže pred dvoma dňami mi jednoducho začala odmietať mazať DVD+RW média. Hlási, že vo vnútri je DVD-ROM a ani s nimi nehne. Neviete, čo s tým?