Napaľovačka nechce mazať

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Napaľovačka nechce mazať

Príspevok od používateľa Terepin »

Mám napaľovačku LG DVDRAM GSA-H62N asi 3 mesiace. Fungovala na 100%, ibaže pred dvoma dňami mi jednoducho začala odmietať mazať DVD+RW média. Hlási, že vo vnútri je DVD-ROM a ani s nimi nehne. Neviete, čo s tým?

EDIT: Práve som zistil, že po napalení CD-RW mi ani to už nechce mazať. To čo za napaľovačka, keď permanentne uzatvára RW média?! :evil:
samploom
Medium Star
Medium Star

Re: Napaľovačka nechce mazať

Príspevok od používateľa samploom »

Spyx napísal:Mám napaľovačku LG DVDRAM GSA-H62N asi 3 mesiace. Fungovala na 100%, ibaže pred dvoma dňami mi jednoducho začala odmietať mazať DVD+RW média. Hlási, že vo vnútri je DVD-ROM a ani s nimi nehne. Neviete, čo s tým?

EDIT: Práve som zistil, že po napalení CD-RW mi ani to už nechce mazať. To čo za napaľovačka, keď permanentne uzatvára RW média?! :evil:
A nemas nahodou nadstavene niekde v burn aplikacii permanentne uzatvaranie medii ?? Nemenil si nadstavenia, napalovaci program ??
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

nemáš náhodou nainštalovaný aj alcohol??? ak hej tak ti možno poradím bo som mal taký istý problém...
skús zmazať to cd/dcd rw v inej napalovačke, doma naň zase napáliš ale už nezmažeš... mne to robila jedna vec v alcohol-e
Napísať odpoveď