Napalovačka, teplovodiva pasta a chladic :)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Brahmin napísal:Tak dik moc, a este nejaky navod jak davat pastu by sa nenasiel :)
MX-1ku a iné takéto husté pasty by sa mali dávať asi takto: http://www.arctic-cooling.com/downloads ... retail.pdf

..čo sa týka tých riedkych (zvyčajne také biele, akoby to bolo lepidlo).. tie sa rozotierajú napr. kreditnou kartou po procesore..
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Brahmin »

Cize ked som to spravne pochopil dat iba kus pasty do stredu prilozit chladic a potocit s chladicom ?? :)

A este by som vas poprosil poradit nejaky chladic na Pentium 4 Presscott 2.80 GHz ; LGA 775. Naj by bolo nejaky zo stranky www.deac.sk
THX
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Brahmin napísal:Tak dik moc, a este nejaky navod jak davat pastu by sa nenasiel :)
hmm.. ja ti to napisem po lopate...
zoberes si napriklad mikrotenovy sacok das si ho na ruku a na koniec prsta si das TROSKU pasty... potres nou sodok pasivaku a vrch CPU-cka... ale len tam kde sa dotykaju CPU a chladic o seba... staci uplne mala vrstva.. len taka aby to bolo pekne potrete po celom obsahu... tod vse... snad je to v poho :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Brahmin.. áno, presne tak. Výsledný efekt sa však dostaví až po niekoľkých dňoch, kým sa pasta vplyvom tepla dostane všade.. :)

Šu-Do.. tie riedke možno aj takto rozotrieť, ale MX-1ku ee. Ja som to skúšal a efekt nulový.. :( Až potom som našiel ten návod na nete.. ;)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Pastu AC CeramiQue ak sa este vyraba. Inak kupujem vzdy OBYCAJNU pastu do 30Sk, ale nie tu drbnutu striebornu, ale klasika biela. Rozdiel teplot tam je zanedbatelny vzhladom na cenu a komplikovanost pri vybere/nakupe znackovych past. 2-3 stupne pche... :wink:
Napísať odpoveď