ved praveSlamy napísal:no, to by sme mali na Hodžovom poriadne zvýšenú dávku populizmu.... ale keby kandidoval na prezidenta, aspoň by nemal také právomoci ako teraz a rázom by bolo menej hanby
Nas buduci prezident
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
MakeFake, gaulidera sem neplet. to je jedna z vykonstruovanych lzi zo strany modreho bicyklistu. svojho casu tuto kauzu vysetroval robert fico, ktory bol v rokoch "1994 - 2000 vymenovaný za agenta pre zastupovanie SR v konaní pred Európskou komisiou pre ľudské práva a Európskym súdom pre ľudské práva".
fico predostrel svoje zistenia v tv markiza v aprili r. 2000, ktore hovorili tak ako v neprospech gaulidara na jednej strane, tak o lzi zo strany dzurindovej vladnej koalície. za toto ho nasledne odvolal vtedajsi min. spravodlivosti carnogursky.
v. mečiar:
"Poslanec Gaulider bol poslanec za HZDS. Bol prednosta Okresného úradu v Galante, pretože boli tam nejaké kroky vedené proti nemu, ktoré byť nemali. Požiadal, aby mu polícia robila odposluchy jeho telefonátov. Polícia mu vyhovela, robila odposluchy, len keď Gaulider začal kontaktovať tú druhú stranu, ktorej sa predtým bál, tak zabudol odposluchy odhlásiť. Odposluchy pokračovali ďalej. V týchto odposluchoch bolo všeličo. Preto bol pozvaný mnou na rozhovor, kde som mu odporučil, že človek, ktorý tieto skutky urobil, nemá právo byť poslancom Národnej rady a vyzval som ho, aby sa vzdal mandátu poslanca Národnej rady. Gaulider na toto zareagoval tak, že sa mandátu poslanca vzdal. Čo tu hovoríte (Mikloško), že doklady boli falšované a že podpis nebol jeho, tak bolo zavedené trestné stíhanie vo veci z môjho podnetu a v rámci trestného vyšetrovania súdny znalec preukázal a František Gaulider priznal - napísal som vzdanie sa mandátu a podpísal vzdanie sa mandátu."
zdroj
fico predostrel svoje zistenia v tv markiza v aprili r. 2000, ktore hovorili tak ako v neprospech gaulidara na jednej strane, tak o lzi zo strany dzurindovej vladnej koalície. za toto ho nasledne odvolal vtedajsi min. spravodlivosti carnogursky.
v. mečiar:
"Poslanec Gaulider bol poslanec za HZDS. Bol prednosta Okresného úradu v Galante, pretože boli tam nejaké kroky vedené proti nemu, ktoré byť nemali. Požiadal, aby mu polícia robila odposluchy jeho telefonátov. Polícia mu vyhovela, robila odposluchy, len keď Gaulider začal kontaktovať tú druhú stranu, ktorej sa predtým bál, tak zabudol odposluchy odhlásiť. Odposluchy pokračovali ďalej. V týchto odposluchoch bolo všeličo. Preto bol pozvaný mnou na rozhovor, kde som mu odporučil, že človek, ktorý tieto skutky urobil, nemá právo byť poslancom Národnej rady a vyzval som ho, aby sa vzdal mandátu poslanca Národnej rady. Gaulider na toto zareagoval tak, že sa mandátu poslanca vzdal. Čo tu hovoríte (Mikloško), že doklady boli falšované a že podpis nebol jeho, tak bolo zavedené trestné stíhanie vo veci z môjho podnetu a v rámci trestného vyšetrovania súdny znalec preukázal a František Gaulider priznal - napísal som vzdanie sa mandátu a podpísal vzdanie sa mandátu."
zdroj
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
krija
VIP
ale ignorovat fica a jeho dokazy v tv markiza sa ti tiez hodi! to chces ako zdiskreditovat?Key5ers0ze napísal:cool, zdroj hzds.sk.. nabuduce sem postni, ze za cely socializmus sa nic zle nestalo..ako zdroj mozes pouzit stb, kss atd. paraada
btw. nejde o hzds. ide o prepis meciarovho prejavu na pode parlamentu. kazdy z poslancov sa mal nasledne moznost vyjadrit!
ale ak nevonia hzds.sk:
"Gaulider, za jeden milión korún dopredu podpísal, že sa vzdá mandátu poslanca, ak by opustil svoju rodnú stranu.
Ten hasič za tie peniaze poslal svojho syna študovať do USA, ale zabudol na to, že jeden milión korún v USA veľa neznamená. Keď mu syn napísal, že potrebuje peniaze, veľa peňazí, Gaulider zašiel za Mečiarom a žiadal ďalších 15 miliónov korún.
Keď tie peniaze nedostal, tak sa obrátil na opozíciu a bol rozpútaný ten cirkus, namiesto toho, aby Gaulider bol zatvorený.
O jeho úbohosti svedčí aj to, že neskôr už ho nechcela žiadna strana za svojho člena."
eh v tom sa uz ani panboh nevyzna.. ale toto je tiez take.. poslal syna studovat, a zistil ze milion malo, tak siel za otcom naroda po dalsich 15..krija napísal:ale ignorovat fica a jeho dokazy v tv markiza sa ti tiez hodi! to chces ako zdiskreditovat?
btw. nejde o hzds. ide o prepis meciarovho prejavu na pode parlamentu. kazdy z poslancov sa mal nasledne moznost vyjadrit!
ale ak nevonia hzds.sk:
"Gaulider, za jeden milión korún dopredu podpísal, že sa vzdá mandátu poslanca, ak by opustil svoju rodnú stranu.
Ten hasič za tie peniaze poslal svojho syna študovať do USA, ale zabudol na to, že jeden milión korún v USA veľa neznamená. Keď mu syn napísal, že potrebuje peniaze, veľa peňazí, Gaulider zašiel za Mečiarom a žiadal ďalších 15 miliónov korún.
Keď tie peniaze nedostal, tak sa obrátil na opozíciu a bol rozpútaný ten cirkus, namiesto toho, aby Gaulider bol zatvorený.
O jeho úbohosti svedčí aj to, že neskôr už ho nechcela žiadna strana za svojho člena."
zhodou okolnosti bol dnes o desiatej rano pan meciar online na aktualne sk.. napisal som mu tri otazky z troch roznych IP lebo byvam v centre a chytam tu fakt ze free wifi
Gaulider bol korupntný, kto by predal aj svoju mamu za dostatok peňazí, aj mandát. Bol to ozajstný politik (z HZDS). Ani jeho kolegovia (aj s ujom) sa nedali zahambiť, dopadlo to tak ako to muselo.
Samozrejme všetko bolo zákonné, morálne už až tak nie.
Inou záhadou z okolia HZDS je Ján Ducký so svojimi zmenkami, ten dopadol ešte horšie.
Ešte aj tie samoúnosy, referendá, iné záhadné vraždy, je to toho viac než dosť.
Ujo bol len štatista, ináč je veľký dobrák.
Inou záhadou z okolia HZDS je Ján Ducký so svojimi zmenkami, ten dopadol ešte horšie.
Ujo bol len štatista, ináč je veľký dobrák.
-
MakeFake
Spammer
Gasparovic spustil svoju novu oficialnu stranku http://www.zlyprezident.sk

"Gusto, poď to dokončiť. Mňa tam volajú k tomu starému chu****..."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... Balkánu..."
Valné zhromaždenie OSN v New Yorku.
"Chcem vám poďakovať, vaša eminencia... za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi, s pápežom Dominikom XVI., ktorý ma už v júni minulého roku prijal ako jedného z prvých hláv štátov"
Týmito slovami oslovil Zlý prezident apoštolského nuncia Henryka Józefa Nowackého vo svojom vystúpení, pričom meno pápeža Benedikta XVI. prekrstil na Dominika.
"Export našich čiastkových vnútropolitických zápasov do európskej politiky, ktorá v súvislosti s Libanonskou zmluvou stojí pred vážnymi rozhodnutiami..."
"Slovensko nie je presvedčené, že musí bezohľadne... vytvoriť svoj názor,"
"Pán minister Počiatek, Počiatok išiel na formulu 1, popritom mal iný program,"
"Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché."
Zlý prezident oznamuje svoju kandidatúru.
Toto su ine hlody Gasparovica a on ma reprezentovat krajinu.

To je ako zly sen.
"Gusto, poď to dokončiť. Mňa tam volajú k tomu starému chu****..."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... Balkánu..."
Valné zhromaždenie OSN v New Yorku.
"Chcem vám poďakovať, vaša eminencia... za podporu pri organizovaní stretnutia s novou hlavou katolíckej cirkvi, s pápežom Dominikom XVI., ktorý ma už v júni minulého roku prijal ako jedného z prvých hláv štátov"
Týmito slovami oslovil Zlý prezident apoštolského nuncia Henryka Józefa Nowackého vo svojom vystúpení, pričom meno pápeža Benedikta XVI. prekrstil na Dominika.
"Export našich čiastkových vnútropolitických zápasov do európskej politiky, ktorá v súvislosti s Libanonskou zmluvou stojí pred vážnymi rozhodnutiami..."
"Slovensko nie je presvedčené, že musí bezohľadne... vytvoriť svoj názor,"
"Pán minister Počiatek, Počiatok išiel na formulu 1, popritom mal iný program,"
"Rozhodnúť sa kandidovať do funkcie prezidenta hlavy štátu nikdy nie je jednoduché."
Zlý prezident oznamuje svoju kandidatúru.
Toto su ine hlody Gasparovica a on ma reprezentovat krajinu.
To je ako zly sen.
trosku ma mrzi ze odm ma asi iba jedneho tvorcu takych to veci.. antifico.sk zlyprezident.sk dost sa to podoba.. isteze to plni svoj ucel.. ale myslim ze by sa dalo aj efektnejsie. Menej agresivnejsie by som siel na vec.
A myslim ze vo volbach by na zadubenu priemernu masu oviec tento typ reklamy nemal velmi efekt.
No v našom ponímaní je prezident len taká figúrka, folkór, pretože sme ešte nemali za prezidenta skutočnú osobnosť, ktorá je celospoločensky akceptovaná a uznávaná.
Ale nie... My zakaždým uprednostníme skrachovaných politikov (Schuster rulez), však p. Martináková.
Ale verím, že keby tam sedela uznávaná osobnosť (strelím tak od boku - typu Rúfusa) určite by si ľudia uvedomili, že to ide aj inak.
Ale nie... My zakaždým uprednostníme skrachovaných politikov (Schuster rulez), však p. Martináková.
Ale verím, že keby tam sedela uznávaná osobnosť (strelím tak od boku - typu Rúfusa) určite by si ľudia uvedomili, že to ide aj inak.
-
hojko
Site Admin
begbeee: Neviem vazne kto bol Rufus, pretoze chyba aspon meno, ktore by tuto tvoju osobnost konkretizovalo. Ak vsak mas na mysli spisovatela Milana Rufusa, tak ten uz nezije, co by si snad mohol vediet. Ale jeho ako prezidenta si predstavit neviem. Neviem o tom, ze by sa v politike pohyboval, pokial viem, tak bol najma spisovatel a tak si ho skutocne ako prezidenta predstavit neviem.
A) Už v prvom príspevku som napísal typu Rúfusa - nie presne jeho. V druhom som napísal, že bol.
B) Presne o tom hovorím. Málokto si vie za prezidenta predstaviť niekoho iného ako skrachovaného politika, najlepšie s komančovskou minulosťou. Žiadny cudzí jazyk, prípadne ruština sú plus.
Pritom pri slovenskom politickom systéme, kde máme typ slabého prezidenta, ktorého jedinou faktickou úlohou je reprezentovať by prezident, ktorý by pôsobil váhou svojej osobnosti, bol určite platnejší.
Inde vo svete to funguje celkom dobre.
B) Presne o tom hovorím. Málokto si vie za prezidenta predstaviť niekoho iného ako skrachovaného politika, najlepšie s komančovskou minulosťou. Žiadny cudzí jazyk, prípadne ruština sú plus.
Pritom pri slovenskom politickom systéme, kde máme typ slabého prezidenta, ktorého jedinou faktickou úlohou je reprezentovať by prezident, ktorý by pôsobil váhou svojej osobnosti, bol určite platnejší.
Inde vo svete to funguje celkom dobre.
tak, voľby vždy dopadli tak, (raz som niekde čítal na toto takú slovnú hračku) že zas sme isli z Vlada do kaluže
no a v tomto duchu sa niesli tie voľby... jednoducho, keby po minulé volebné obdobia postupil do 2. kola aj môj sused Feri, tak má post prezidenta hlavy štátu istý
... Preto konečne že to Mečiara prestalo baviť, lebo druhé kolo bolo furt hanba alebo hanba...
Podobnost cisto nahodna?
Iveta Radičová - predvolebná reklamná kampaň (TV spot)
Iveta Radičová - predvolebná reklamná kampaň (TV spot)
- vs.
- Iveta Radičová má takmer rovnaký predvolebný spot ako urobil spevák Will.i.am pre Baracka Obamu pred prezidentskými voľbami v Spojených štátoch.
Moja reč, opakujú celebrity v Radičovej čiernobielom klipe. Americké osobnosti hovorili Yes, we can.