náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Ano, obaja 40, ale ona má menšie deti. Bola s nimi sama doma. Najmenišie má 6 roćné. takže nemohla odísť.
Jáj to áno teda,ale 40 tnička sa chce citit chcená, má rada taketo sexuálne hry, kde sa práve cíti ako tá bohyňa.
Pocas týždnovej služobky ked bude mat chuť može skusiť aj niečo nové s niekym, ked jej zakázané veci chutia najviac.
Skoda že k nej niečo citiš to je kamen urazu, keby ju berieš len na pobavenie a hlavne s kondomom tak to by šlo klátiť takuto samicu.
Pocas týždnovej služobky ked bude mat chuť može skusiť aj niečo nové s niekym, ked jej zakázané veci chutia najviac.
Skoda že k nej niečo citiš to je kamen urazu, keby ju berieš len na pobavenie a hlavne s kondomom tak to by šlo klátiť takuto samicu.
hej, škoda, že niečo cítim. Bolo by to jednoduchšie keby nie. Zo začiatku to aj tak bola, ale u mňa to prerástlo na viac.
Ty si povies ze okrem teba a manzela ju nikto iný neklati, nemusí to byt tak, sak niesi pri nej 24 hod denne, na jej ulety staci aj 5 minut.
Manzelovi povie idem na väčší nakup pride o hodinu s nakupom ale medzitým kludne mohla fajať a otrčiť zadok aj inemu aj na pár minut rýchlovky. Ty nevies ským vsetkým si reálne moze písať. Poznal som zadané a skusal som to na ne ci sa chytia a nemali problem aj mne prvé pisat zeby si po mne zajazdili a vyfajčili a chceli by 69 a výstreky do pusy a na dudy. A na otázku kde má chlapa ze v práci,v sprche atd.
Skrátka má rada sex chce byt chcená chce byt ako bohyna lásky Afrodita co obšťastní chlapov aby sa citila aj ona dobre a aj oni.
Kým ti tento eskort roztiahne nohy okej teda ale tie city radšej nie.Keby snou žiješ nemala by problem ta podvádzat s iným.
Az vtedy by si pochopil ze ty ju milujes a ona nemá problem si to rozdat s niekym aj tak.Vtedy by ta tie city k nej prešli.
Manzelovi povie idem na väčší nakup pride o hodinu s nakupom ale medzitým kludne mohla fajať a otrčiť zadok aj inemu aj na pár minut rýchlovky. Ty nevies ským vsetkým si reálne moze písať. Poznal som zadané a skusal som to na ne ci sa chytia a nemali problem aj mne prvé pisat zeby si po mne zajazdili a vyfajčili a chceli by 69 a výstreky do pusy a na dudy. A na otázku kde má chlapa ze v práci,v sprche atd.
Skrátka má rada sex chce byt chcená chce byt ako bohyna lásky Afrodita co obšťastní chlapov aby sa citila aj ona dobre a aj oni.
Kým ti tento eskort roztiahne nohy okej teda ale tie city radšej nie.Keby snou žiješ nemala by problem ta podvádzat s iným.
Az vtedy by si pochopil ze ty ju milujes a ona nemá problem si to rozdat s niekym aj tak.Vtedy by ta tie city k nej prešli.
dík, že sa snažíš mi ukázať jej potencionálnu šedú stránku, pred ktorou zavieram oči. Vieš čo? Aj napriek tomu si myslím, že nemá iného milenca iba mňa. Vychádzam u indícií, ktoré si spájam. Ale pravda môže byť kludne na tvojej strane. Strápňujem sa tu pre sebou, vami aj celým svetom. Som ch*j, ćo sa nechal poblázniť ako pubertiak.
Ja si zase myslim, ze milenecky trojuholnik moze fungovat iba dovtedy, kym do toho nezamotas emocie. Emocie sa tazko skryvaju a casto predbehnu zdravy usudok, pretoze emocie nevyzaduju myslenie. To ci ma okrem teba momentalne este niekoho ineho nezavisi od teba, takze tento atribut by som vobec nebral ako smerodajny. City su v kazdom vztahu docane, inak by bolo kazde manzelske puto absolutne zbytocne. Takze radim ti, nechaj to vysumiet, mozno ti da kosom sama a budes mat pokoj.
Sak pokial fena nedá pes nebreše. Kebyze si predavac za 600 v cistom niekde v zelovoci v Hornej Dolnej a napises takejto rakeke tak ti ani potom neodpíše. Jej mušlu by si nevidel ani na obrazku, nie to este byť v nej a táto tema by tu ani nebola. Skrátka som realista.No veru tak.
Blastbit- tak to mne je úplne jasné. Sama mi povedala, že chce zo všetkého to najlepšie. A mne to ego brutálne masíruje, že som pre ňu ten najlepší. Zvláštny človek je. Priťahuje ma tá jej kombinácia distingvovanosti, serióznosti keď funguje normálne a nadržanej feny v postely. Ale aj to keď je nadrźaná má v sebe také čaro. Nespráva sa tak lacno. Správa sa tak, že by jej človek hviezdy zniesol za jedno vsunutie. Aj by som jej ich zniesol, keby som mohol...keby chcela.
Autoeditácia príspevku po 10 min 53 sek:
Kayko- možno som chrapúň, ale už som o tom písal. Akosi k spokojnému životu sem tam milenku potrebujem. Vźdy to bolo o.k, no možno nejaké devy to chceli brať vážne, tak som to rýchlo nechal tak. Ale pri tejto divoške som úplne odpísaný. Vyššie som aj písal, že možno je aj lepšie, že to celé ona takto brzdí, lebo keby bolo na mne, namáčal by som sa v nej denne a to už je predurčené na prúser- to je jasné. Hej, snažím sa nechávať to pomaly vyšumieť, zatiaľ neúspešne. Už som myslel na to, že si omotám iné dievča, možno to pomôže. lenže ani len do toho sa mi nechce
Autoeditácia príspevku po 10 min 53 sek:
Kayko- možno som chrapúň, ale už som o tom písal. Akosi k spokojnému životu sem tam milenku potrebujem. Vźdy to bolo o.k, no možno nejaké devy to chceli brať vážne, tak som to rýchlo nechal tak. Ale pri tejto divoške som úplne odpísaný. Vyššie som aj písal, že možno je aj lepšie, že to celé ona takto brzdí, lebo keby bolo na mne, namáčal by som sa v nej denne a to už je predurčené na prúser- to je jasné. Hej, snažím sa nechávať to pomaly vyšumieť, zatiaľ neúspešne. Už som myslel na to, že si omotám iné dievča, možno to pomôže. lenže ani len do toho sa mi nechce
Magicka pritazlivost ako ked šelma Lev potrebuje svoj Strom(Pannu) ako bezpečné útočisko, medzi nimi to skrátka klape.
Teraz bude na služobnej ceste tak asi budeš cakať ako casto sa ti bude ozývať a ci ti pošle nejaké svoje video ked bude na izbe ze?
Ja osobne sa obavam ze okej ty si jej modrooký satan a niekto iný moze byt hnedooký,zelenooký,sivooký satan tiež,nechcem ti zle skrátka.
Pokial zijete v inom meste a nerobíte v jednej firme tak fakt dat stopku, ako ti tu aj mnohí iní písali a hladať radšej inu,šlo by to lahšie.
Ale zase sám si písal že sa jej nechceš vzdať a to už my ťa nemáme už ako presvedčiť len ty sám sa nejako rozhodneš.
Teraz bude na služobnej ceste tak asi budeš cakať ako casto sa ti bude ozývať a ci ti pošle nejaké svoje video ked bude na izbe ze?
Ja osobne sa obavam ze okej ty si jej modrooký satan a niekto iný moze byt hnedooký,zelenooký,sivooký satan tiež,nechcem ti zle skrátka.
Pokial zijete v inom meste a nerobíte v jednej firme tak fakt dat stopku, ako ti tu aj mnohí iní písali a hladať radšej inu,šlo by to lahšie.
Ale zase sám si písal že sa jej nechceš vzdať a to už my ťa nemáme už ako presvedčiť len ty sám sa nejako rozhodneš.
Lukylan preto sa aj hovorí, že dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým sa nerozbije. Ak si prišiel po radu, tak viacerí ti radia, že máš ju nechať ísť. Ak chceš počuť dôvôdy, prečo by si ju nemal nechať, tak rozumné neexistujú. Keď budeš pokračovať v nastavenom trende, tak isto na nejakú bohyňu ešte natrafíš. Si proste milovník žien a jedna žena ti nemôže dať toľko, čo 10 iných. Len tejto nevieš odolať, lebo nie je z teba namäkko a vie ako na teba. Čiže si jej hračka a ak by si sa snažil prevziať kontrolu, tak ju prestaneš baviť. Čiže tak či tak pre teba lepšia alternatíva, než vycúvať, nie je. Úplne ideálne bude, keď jej to povieš, možno sama uzná, že to nemôže fungovať ďalej bez následkov. To si už predsa písal, že rodina je pre každého z vás prvoradá. Tak ako dvaja rozumní menežéri isto prídete na to, že v najlepšom treba skončiť.
od pondelka sa mi neozvala, ani ja jej. Dnes je štvrtok. Myslím, že si je istá, že nevydržím. Síce ma to trhá na kusy, ale moje racio by bolo aj rado, keby to nejako vyšumelo a ani sme sa viac nekontaktovali. Neviem ako to vydržím. A keď sa mi predsa ozve, tak budem šťastný, jak zasunutý kkt.
No vidis jak to zvladas, uz tri dni nic. Este potiahni do konca tyzdna a mas vybavene. Dovtedy si mozes vybijat energiu s manzelkou
Vlastnou myslim... 
Pre zeny tohto typu je to otazka ich ega. Ony sa same neozvu, lebo by posobili lacno. Ak sa neozves ty, tak im davas najavo, ze nie su pre teba take dolezite, co ich moze vytocit a daju ta na cierny zoznam. Ako som pisal, si jej hracka a je len na tebe, ci pristupis na jej hru, co este neznamena, ze ak budes hrat podla jej pravidiel, ze ta casom neodkopne, lebo prestanis bavit ju, alebo jej manzela.
kayko- pravdu máš. Jedna žena bude dotieravá, že ti to poleze na mozog, ďalšia sa ti neozve a bude čakať, že tak spravíš zakaždým ty. Zahral som sa na hrdinu a neozval som sa jej. Naposledy v pondelok. Už som na čiernom zozname. Včera mi poslala stopku. Že či sa mi uľavilo? Nie, trhá ma to na kusy
Ako poslala stopku co ti napísala?
Boli sme na začiatku "vzťahu" dohodnutí, že keď jeden z nás pošle tomu druhému "STOP" znamená to, že s okamžitou platnosťou sa preruší medzi nami kontakt bez otázok a odpovedí. Využijeme to hlavne vtedy, keď jednému z nás hrozí prezradenie. Keď toto pominie, tak sa znova môže pokúsiť ten kto dal stopku oživiť vzťah a je na tom druhom či to príjme alebo nie. Ja som s tým súhlasil a prišlo mi to ako skvelý nápad. No a ja som včera túto stopku dostal. čiže neviem čo sa deje ani prečo. proste finito
Akurát stým ze ty k nej máš city a ona teba na vyplnenie programu. Teraz je na tej služobnej ceste pravda?
Baba to neuniesla, ze ta uz nemoze kontrolovat a bude si teraz neskor hladat ineho.
Pripadne teraz caka, ze ty za nou zacnes doliezat a ona ta akoze navela navela vezme naspat.
Podla mne je to to najlepsie co sa ti mohlo z dlhodobeho hladiska stat. Samozrejme kratkodobo ti asi bude dost chybat - tak sa venuj viac manzelke, detom, konickom, kamaratom, praci...nech nemas cas na nu mysliet.
Pripadne teraz caka, ze ty za nou zacnes doliezat a ona ta akoze navela navela vezme naspat.
Podla mne je to to najlepsie co sa ti mohlo z dlhodobeho hladiska stat. Samozrejme kratkodobo ti asi bude dost chybat - tak sa venuj viac manzelke, detom, konickom, kamaratom, praci...nech nemas cas na nu mysliet.
Blastbit- áno, od stredy bola na služobke. Nepísal som jej, ani ona mne
Frco- áno, z dlhodobého hľadiska áno, ale teraz mi je riadne nap.ču
Frco- áno, z dlhodobého hľadiska áno, ale teraz mi je riadne nap.ču
Nečudoval by som sa keby si to tam s niekym rozdávala a tie žhavé správy stebou bolo len nato aby ona bola nadržaná a teraz sa na služobke činila. Asi si pribalila podväzky,bičík do kufra a vyskušala možno aj nejaké nové kreácie kludne aj s dalšími dvomi chlapmi do trojky.
Teraz ked ti dala stopku a ty máš k nej city a následne ti je na p*ču tak nech to je skončené nadobro pre tvoje dobro.
Vyplniť čas a mysel sa dá aj lepšie ako len nejakým lacným zlatokopeckým eskortom co si po 3 detoch potrebuje dokazať aká je bohyňa.
Teraz ked ti dala stopku a ty máš k nej city a následne ti je na p*ču tak nech to je skončené nadobro pre tvoje dobro.
Vyplniť čas a mysel sa dá aj lepšie ako len nejakým lacným zlatokopeckým eskortom co si po 3 detoch potrebuje dokazať aká je bohyňa.