náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať
Blastbit- ano mám v pláne sa jej spýtať ako to vidí ona. Na začiatku nášho romániku mi povedala, že celá tá vášeň, čo je medzi nami je len chemická reakcia, ktorá sa v mozgu skôr či neskôr spotrebuje. Aby sme to tak brali a užili si kým náš mozog vyrába ten kokteil, oxitocínu, serotonínu a endorfínu, ale aby sme to robili rozumne s minimalizovaním rizikom a nulovými stratami. Akoby nejaké obchodné jednanie viedla somnou:-))) To mi povedala vtedy, keď som bol úplne zbláznený a pretiahol by som ju pod pouličnou lampou nášho baráku (obrazne) raz som jej po vianočných sviatkoch napísal, že ju mám rád a odpísala mi, že musím vedieť, že aj ona mňa. Odvtedy nič podobné neodznelo. Mne sa zdá, že sa tá chémia v mojom mozgu nemíňa, ale doplňuje. Minule mi napísala trocha neskôr a potom vymazala správu. Som sa jej pýtal, že prečo, tak mi napísala, že dlho som ju neprečítal, tak aby ma náhodou neohrozila. Preto si myslím, že mi nehrozí, aby robila naprieky. No ale do hlavy jej nevidím
Ludia maju tendenciu podcenovat znamenia, reálny základ=65%, genetika po rodicoch=20% a zvyšok % človeka formujú životné skusenosti.
Táto ženská ma pre teba svoje čaro čím ťa neskutočne priťahuje, byť obaja slobodní tak ste spolu ako pár. Levy a Panny pasuju k sebe.
Znamenie Panna napr ženy ako Salma Hayek,Norkys Batista takéto sexbomby, alebo co ja poznám Panny tak také kludné flegmatičky v okuliaroch také sa zase mne páčia nielen na sex ale aj vztah. Kategoria sexbomby hlavne teda ten sex, no mám svoje vojenské zásady.
Možno ťa aj má rada, nechce teba ani seba ohroziť, skrátka máte medzi sebou živočišnosť. Sak už sa naučila aj sama od seba napísať a ty si sa naučil jej neodpísať hned ked si myslí že odpíšeš.
Táto ženská ma pre teba svoje čaro čím ťa neskutočne priťahuje, byť obaja slobodní tak ste spolu ako pár. Levy a Panny pasuju k sebe.
Znamenie Panna napr ženy ako Salma Hayek,Norkys Batista takéto sexbomby, alebo co ja poznám Panny tak také kludné flegmatičky v okuliaroch také sa zase mne páčia nielen na sex ale aj vztah. Kategoria sexbomby hlavne teda ten sex, no mám svoje vojenské zásady.
Možno ťa aj má rada, nechce teba ani seba ohroziť, skrátka máte medzi sebou živočišnosť. Sak už sa naučila aj sama od seba napísať a ty si sa naučil jej neodpísať hned ked si myslí že odpíšeš.
-
javatar
Hardcore addict
Zbozne priania, iluzie, sebaklam.Lukylan napísal: 07 jún 2022, 15:04... Lenže čaká ma milá, láskavá, nadržaná žena pri ktorej mám pocit dokonca, že ma aj zbožňuje. Zasa budem jej modrooký satan, ktorého sa nevie nabažiť. Budem ešte ďalší deň cítiť na sebe jej vôňu...
Budes jej poslusny psicek, ktory sa na nu tuzobne pozera a ona sa vdaka tomu citi opat mlada.
Sam si dement, ze si navrhol stretko, sam nechapes, ze tam nemas ist. Ak tvoja mysel potrebuje zaver tak to ber ako posledne stretko s nou, daj zo seba maximum a tym smerom uz nepozri.
A dufaj, ze nebude zakerna. Ak ta ma skutocne rada (co ti pokojne mohla povedat len kvoli tomu aby ti hodila kost a udrzala si ta), tak je moznost to ukoncit civilizovane.
Sam si aj poloz otazku cim ti tak hladka to ego? Je to tym, ze nepotrebujes ju spravit a je aj tak spokojna? Citis sa pri nej ziadany a to ti chyba od vlastnej zeny? Alebo sa jednoducho citis prijaty bez kritiky a teda mozes byt totalne uvolneny?
Pretoze ak ti na takuto zavislost staci jedna davka mesacne tak moze byt, ze mas nejaku potrebu/tuzbu dobre "vyhladovanu" a tieto stretka ju istym sposobom suplementuju.
Blastbit - ohladom znameni - mam brata s ktorym zdielam aj znamenie aj rodicov (a teda genetiku) a zaroven som mal jeden dlhodoby vztah so zenskou ktora bola z jednovajecnych dvojiciek. Rozdiely v potrebach, charakteroch, preferenciach, spravani a schopnostiach medzi mnou a mojim bratom a mojou byvalou a jej dvojickou boli tak znacne, ze popieraju akykolvek doby narodenia.
javatar - ohladom tej chemie voci autorom temy a tej baby, ale každý jedinec je jedinečný to platí stále.
Veru tiez si myslim ze zbožné prianie,iluzia unho no ale tak ked mu to nedá, ked pud je silnejší ako chladné uvažovanie.
Veru tiez si myslim ze zbožné prianie,iluzia unho no ale tak ked mu to nedá, ked pud je silnejší ako chladné uvažovanie.
Blatsbit- asi áno, pud je silný. Až moc. No nič, chlapi díky, aspoň som pokročil tým, že sa ozvala sama. Možno mi pomohlo, že som sa podelil aj keď len virtuálne. Dám Vám vedieť ako to dopadlo
pozeram ze idem na party dost neskoro, ale este to stiham.
chlapec ty si sa zabuchol a je to krasne. proste mas 40 ci kolko, vsetko co si mozes priat a zivot je tak trochu rutina a nuda. niekto si kupi porsche, niekto zacne v garazi stavat obrovsku vlacikovu drahu a niekto za zabuchne do kolegyne u ktorej na 100% vie ze to nema buducnost.
krasny dokaz ze vsetci muzi maju v sebe stale toho 14 rocneho chlapca ktory potrebuje objavovat.
moralizovat nejdem, z toho co som precital vidim ze to nema zmysel. chvilku tu bola diskusia o monogamii vs polygamii, treba si uvedomit ze toto nie je polygamia, ty zijes v monogamii, pretoze zijes s jednou zenou, to ze sa raz za mesiac stretnes s inou nie je polygamia.
nejdem ti ani radit ako dracicu osedlat, lebo to ti tu tiez uz vela ludi vysvetlilo ze na to skratka nemas.
ona velmi dobre vie co robi, asi nebude uplna nahoda ze sa stretavate raz za mesiac a to ze menstruacny cyklus ma prave to jedno obdobie ked je zena najviac nadrzana.
bude na tom rovnako ako ty, plus minus dokonaly zivot kde by jej nemalo co chybat ale prave ta neistota je to co chyba. tak si takto okorenuje zivot. bohuzial pre teba, obavam sa ze jej ale nejde ani tak o teba ako prave o nieco zakazane, tajne a vzrusujuce.
narozdiel od kolegov tuto na fore si nemyslim ze by to naraz tahala s viacerymi, verim ze si jej jedina bokovka, to ale neznamena ze by ta nebola schopna velmi rychlo vymenit.
sam si pisal ze je inteligetna, chladnokrvna a rozmysla logicky. v prvom rade je rodina, v druhom praca a ty si niekde mozno v top 10 jej priorit. zakazany sex je nieco co ju vzrusuje, nieco co jej chyba, tak si to dopraje, ale ked jej do toho skoci meeting ci obed s kamaratkou tak ani na sekundu nebude uvazovat.
no a tu je ten problem ze vas "vztah" je absolutne nesymetricky, zatial co ty travis vacsinu casu rozmyslanim o nej, ona sa pozrie do kalendara "teraz mam pol hodinu volno", v hlave si otvori priecinok "private" a vtedy ti napise.
zatial co ty keby mas dolezity meeting a ona ti napise "bez na zachod a posli mi foto ako ti stoji" tak ti v hlave okamzite zacnu behat vsetky mozne vyhovorky ako to zrealizovat, tipol by som si ze ona ma notifikacie od teba vypnute uplne a konverzaciu s tebou otvara len ked je na to cas.
skratka by si sa mal nad sebou zamysliet. a tym myslim ozajsne sa zamysliet ze si povedat "som kkt, haha, co uz", ale skusit si sadnut sam so svojimi myslienkami a zamysliet sa co vlastne ocakavas.
pokial ta tak pritahuje a ten sex je taky dobry, pokracuj, davaj si pozor aby na to neprisla tvoja manzelka (akoze ked ty na sebe citis jej parfem druhy den, tvoja manzelka to neciti?) a uzivaj si.
skor ci neskor to skonci, bud to prestane bavit ju alebo teba alebo sa to prevali na jednej ci druhej strane ci v praci a bude koniec. nasledky ake budu to si asi vies predstavit aj sam.
hlavne sa musis prestat spravat ako 14 rocna pubertacka.
chlapec ty si sa zabuchol a je to krasne. proste mas 40 ci kolko, vsetko co si mozes priat a zivot je tak trochu rutina a nuda. niekto si kupi porsche, niekto zacne v garazi stavat obrovsku vlacikovu drahu a niekto za zabuchne do kolegyne u ktorej na 100% vie ze to nema buducnost.
krasny dokaz ze vsetci muzi maju v sebe stale toho 14 rocneho chlapca ktory potrebuje objavovat.
moralizovat nejdem, z toho co som precital vidim ze to nema zmysel. chvilku tu bola diskusia o monogamii vs polygamii, treba si uvedomit ze toto nie je polygamia, ty zijes v monogamii, pretoze zijes s jednou zenou, to ze sa raz za mesiac stretnes s inou nie je polygamia.
nejdem ti ani radit ako dracicu osedlat, lebo to ti tu tiez uz vela ludi vysvetlilo ze na to skratka nemas.
ona velmi dobre vie co robi, asi nebude uplna nahoda ze sa stretavate raz za mesiac a to ze menstruacny cyklus ma prave to jedno obdobie ked je zena najviac nadrzana.
bude na tom rovnako ako ty, plus minus dokonaly zivot kde by jej nemalo co chybat ale prave ta neistota je to co chyba. tak si takto okorenuje zivot. bohuzial pre teba, obavam sa ze jej ale nejde ani tak o teba ako prave o nieco zakazane, tajne a vzrusujuce.
narozdiel od kolegov tuto na fore si nemyslim ze by to naraz tahala s viacerymi, verim ze si jej jedina bokovka, to ale neznamena ze by ta nebola schopna velmi rychlo vymenit.
sam si pisal ze je inteligetna, chladnokrvna a rozmysla logicky. v prvom rade je rodina, v druhom praca a ty si niekde mozno v top 10 jej priorit. zakazany sex je nieco co ju vzrusuje, nieco co jej chyba, tak si to dopraje, ale ked jej do toho skoci meeting ci obed s kamaratkou tak ani na sekundu nebude uvazovat.
no a tu je ten problem ze vas "vztah" je absolutne nesymetricky, zatial co ty travis vacsinu casu rozmyslanim o nej, ona sa pozrie do kalendara "teraz mam pol hodinu volno", v hlave si otvori priecinok "private" a vtedy ti napise.
zatial co ty keby mas dolezity meeting a ona ti napise "bez na zachod a posli mi foto ako ti stoji" tak ti v hlave okamzite zacnu behat vsetky mozne vyhovorky ako to zrealizovat, tipol by som si ze ona ma notifikacie od teba vypnute uplne a konverzaciu s tebou otvara len ked je na to cas.
skratka by si sa mal nad sebou zamysliet. a tym myslim ozajsne sa zamysliet ze si povedat "som kkt, haha, co uz", ale skusit si sadnut sam so svojimi myslienkami a zamysliet sa co vlastne ocakavas.
pokial ta tak pritahuje a ten sex je taky dobry, pokracuj, davaj si pozor aby na to neprisla tvoja manzelka (akoze ked ty na sebe citis jej parfem druhy den, tvoja manzelka to neciti?) a uzivaj si.
skor ci neskor to skonci, bud to prestane bavit ju alebo teba alebo sa to prevali na jednej ci druhej strane ci v praci a bude koniec. nasledky ake budu to si asi vies predstavit aj sam.
hlavne sa musis prestat spravat ako 14 rocna pubertacka.
skončí to nakoniec tak, že časom vášeň na jednej ci oboch stranach vyprchá a zostanu len spomienky a /možno/vycitky svedomia
gogo, popísal si ideálny prípad. Trošku horší scenár je, že k výčitkám sa pridá aj striedavá starostlivosť o decká (ak nie sú plnoleté) a rozbitá rodina. Bodaj by nie.
aacid sa veľmi pekne vyjadril k tomu nezmyselnému obhajovaniu polygamie v tejto téme, keďže autor témy v skutočnosti žije v monogamnom vzťahu, akurát ženu podvádza (čiže zrada jediného piliera monogamie). Všeobecne nemám rád, ak niekto hlása polygamiu, ako ju potrebuje, a ako nemôže žiť monogamne, ale v skutočnosti monogamne žije, len je pos*atý na to niesť následky svojich polygamných túžieb (len túžieb).
Každopádne zaujímavá téma, to musím uznať.
aacid sa veľmi pekne vyjadril k tomu nezmyselnému obhajovaniu polygamie v tejto téme, keďže autor témy v skutočnosti žije v monogamnom vzťahu, akurát ženu podvádza (čiže zrada jediného piliera monogamie). Všeobecne nemám rád, ak niekto hlása polygamiu, ako ju potrebuje, a ako nemôže žiť monogamne, ale v skutočnosti monogamne žije, len je pos*atý na to niesť následky svojich polygamných túžieb (len túžieb).
Každopádne zaujímavá téma, to musím uznať.
no čo vám poviem chlapi, zajtra sa máme stretnúť, neviem o koľkej a neviem či vôbec. Očakávaná situácia bola, že včera som navrhol stretko, ona súhlasila a dnes som jej nenapísal a ona tiež nie. Tak neviem, ći sa na zajtra tak kktsky neteším zbytočne.
Dopadne to tak, že nato skôr či neskôr doplatíš. Nechá ťa žena, aj deti, aj jej rodina. Taktiež ťa pravdepodobne ošklbe o všetko čo bude môcť. Nakoniec nezostaneš ani s milenkou, pretože tá si radšej vyberie svojho muža, alebo si nájde ešte niekoho iného (keďže pochybujem, že spáva iba s tebou...). Takže vo výsledku ostaneš sám... Myslím ,že dosť vysoká cena za jednu trtkačku do mesiaca + keď ešte ako píšeš tvoja manželka je krajšia ako ona. Ale tak vybral si si. Teda áno, daj potom vedieť ako to dopadlo, tak o rokLukylan napísal: 08 jún 2022, 7:46 Blatsbit- asi áno, pud je silný. Až moc. No nič, chlapi díky, aspoň som pokročil tým, že sa ozvala sama. Možno mi pomohlo, že som sa podelil aj keď len virtuálne. Dám Vám vedieť ako to dopadlo
Niet nad milú veselú ženu ktorá je ešte aj pekná. S manželkou si okoreniť sex to by sa tiež dalo,rozne miesta,vypisovanie aj prasačín z jej strany napríklad pocas pracovnej doby. Lahšie by sa radilo tak aby bol autor temy čo najviac spokojný s odpovedami pokial by tá manzelka bola mrcha. Manazerku brat len ako eskort, len ak su tam city je to trápenie. Manzelku brať ako kamarátku a manazerku vnimat ako lásku hm.
chlapi, zrušila stretnutie, vraj budúci týždeň. Kašlem na to, neodpisujem, skončil som.
Táto časť textu ktorú písal aacid je maximálne trefná a vidíš aj teraz sa to naplnilo, ale aspon sa vyhneš potencionálnym problemom.
" ona velmi dobre vie co robi, asi nebude uplna nahoda ze sa stretavate raz za mesiac a to ze menstruacny cyklus ma prave to jedno obdobie ked je zena najviac nadrzana.
sam si pisal ze je inteligetna, chladnokrvna a rozmysla logicky. v prvom rade je rodina, v druhom praca a ty si niekde mozno v top 10 jej priorit. zakazany sex je nieco co ju vzrusuje, nieco co jej chyba, tak si to dopraje, ale ked jej do toho skoci meeting ci obed s kamaratkou tak ani na sekundu nebude uvazovat."
" ona velmi dobre vie co robi, asi nebude uplna nahoda ze sa stretavate raz za mesiac a to ze menstruacny cyklus ma prave to jedno obdobie ked je zena najviac nadrzana.
sam si pisal ze je inteligetna, chladnokrvna a rozmysla logicky. v prvom rade je rodina, v druhom praca a ty si niekde mozno v top 10 jej priorit. zakazany sex je nieco co ju vzrusuje, nieco co jej chyba, tak si to dopraje, ale ked jej do toho skoci meeting ci obed s kamaratkou tak ani na sekundu nebude uvazovat."
Blastbit-ano, bude to tak...ale vieš ćo, možno to je trápne, ale bolí ma teraz pri srdci. Som alže totálny debil
Vztahy a romaniky na pracoviskách nerobia dobrotu. Nechal si sa poblázniť koketnou babou nič viac nič menej.
Za mna podla tvojho opisu by na plnej čiare vyhrala tvoja manželka, ked píšeš ze veselá,krajšia ako manažerka, okoreniť sex a pikantné správy možeš dostávať aj od manželky.20 rokov spolu a stále ju nemusíš poznať z každej strany. Túto poznáš pol roka a vidíš ako stebou máva.
Len čisto teoreticky by ste sa obaja rozviedli dali sa dohromady a ked dokázala podvádzať súčastneho manžela podviedla by aj teba.
Ty síce tiez podvádzaš súčastnú manželku kým ona doma upratuje dom. Ale myslím si žeby si to neuniesol keby teba žena má podvádzať s niekym iným a zrovna s takým ktorý pre pästnú výmenu nechodí daleko. Teraz tancuješ na velmi tenkom lade no su chlapi ktorí si vedia zistiť sofistikovane či ich žena podvádza či nie a ak hej idu to riešiť ako chlapi. Teraz mozete niečo podceniť a ked to praskne ide všetko do hája.
Fakt lepšie milá,veselá,krajšia manželka ako vypočítavá,neverná,chladná,perverzná manažerka co sa tvári ako dáma a pritom je len lacný eskort, tak tú idealizuješ.
Za mna podla tvojho opisu by na plnej čiare vyhrala tvoja manželka, ked píšeš ze veselá,krajšia ako manažerka, okoreniť sex a pikantné správy možeš dostávať aj od manželky.20 rokov spolu a stále ju nemusíš poznať z každej strany. Túto poznáš pol roka a vidíš ako stebou máva.
Len čisto teoreticky by ste sa obaja rozviedli dali sa dohromady a ked dokázala podvádzať súčastneho manžela podviedla by aj teba.
Ty síce tiez podvádzaš súčastnú manželku kým ona doma upratuje dom. Ale myslím si žeby si to neuniesol keby teba žena má podvádzať s niekym iným a zrovna s takým ktorý pre pästnú výmenu nechodí daleko. Teraz tancuješ na velmi tenkom lade no su chlapi ktorí si vedia zistiť sofistikovane či ich žena podvádza či nie a ak hej idu to riešiť ako chlapi. Teraz mozete niečo podceniť a ked to praskne ide všetko do hája.
Fakt lepšie milá,veselá,krajšia manželka ako vypočítavá,neverná,chladná,perverzná manažerka co sa tvári ako dáma a pritom je len lacný eskort, tak tú idealizuješ.
píšeš presne tak ako to je v realite, ja viem. Píše mi nech sa nehnevám, že má veľa práce, ale že budúci týždeň mi to vynahradí. Zatiaľ som neodpísal. Vlastne ani neviem čo. Trchá mi tá mrcha srdce na kusy!
Stále ma upozorňuješ na to, že mám doma manželku a nech sa sústredím na ňu. Veď doma žiadna zmena. Fungujeme ako pár po xy rokoch- bez vášne, ale spokojne. Včera som spravil všetko pre to, aby sme spolu mali sex. A aby bol skvelý,...ale bol to jen sex. Nejako to prečkala. No ale nejde o manželku, ide mi teraz sebecky o seba a o moje city k tej potvore.
Stále ma upozorňuješ na to, že mám doma manželku a nech sa sústredím na ňu. Veď doma žiadna zmena. Fungujeme ako pár po xy rokoch- bez vášne, ale spokojne. Včera som spravil všetko pre to, aby sme spolu mali sex. A aby bol skvelý,...ale bol to jen sex. Nejako to prečkala. No ale nejde o manželku, ide mi teraz sebecky o seba a o moje city k tej potvore.
Hej spominam tvoju manželku lebo je skrátka lepšia partia a určite jej vášeň ostala len hentu mrchu si idealizuješ stále.
No nič to chlape, hádzanie hrachu o stenu, kto chce kam pomozme mu tam,ako si zariadite tak budete mať.Jej ide len o sex,tebe aj o city žial
No nič to chlape, hádzanie hrachu o stenu, kto chce kam pomozme mu tam,ako si zariadite tak budete mať.Jej ide len o sex,tebe aj o city žial
netrap sa tym, je to normalne, ber to ako ulet, ze si si znova pripomenul ake to bolo za mlada ked bol clovek furt do niekoho zamilovany a nestastny.Lukylan napísal: 09 jún 2022, 9:26 Blastbit-ano, bude to tak...ale vieš ćo, možno to je trápne, ale bolí ma teraz pri srdci. Som alže totálny debil
k manzelke, to mas tazko, pretoze ste spolu velmi dlho a ty si si ju naucil ze nudny sex ti staci a ona si to viditelne moc neuziva ale zase ako pises "pretrpi" to.
skus sa s nou porozpravat, ze mas pocit ze v poslednom case ta to proste uz nebavi ale ze mas na sex chut stale, akurat na poriadny sex, nie na "prosim tise a rychle, hlavne rychle"...
dobry vztah stoji na diskusii, urcite by som sa s nou najprv porozpraval a nie jej rovno zacal strkat prst do zadku len tak z cista jasna po X rokoch stereotypu.
opytal by som sa jej ci ona nechce nieco zmenit v sexe, vyskusat. popripade jej navrhnut nejake zmeny co by sa tebe pacili. hlavne ale konstruktivne, nie ze "ty lezis ako poleno a mne sa to nepaci" aby sa nezacala hned obranovat.
aacid- moja žena nie je nastavená na vášeň. Nikde ju neprežíva. Ani v bežnom živote. Ale vedel som koho si beriem. Nezmeníš niečo na čo nie sú predpoklady od prírody. Skúśal som, ver mi.
Teraz ale by som bol rád, keby mi napísala, že konči a viac ma už nechce vidieť. Bolo by to najlepšie, ale to asi nespraví. Neviem. V každom prípade drsne bojuje mozog so srdcom. Zrejme som sa riadne namotal a potrebujem čas, aby som to spracoval. Akoby ona povedala, "je to len chemická reakcia v mozgu, to sa spotrebuje, neboj, daj tomu čas"
Napísala :"prepáč mi prosím, nehnevaj sa" Ja som jej na to odpísal asi po hodine, že nič sa nedeje, nehnevám sa, ja si jej čas nenárokujem. Chcel som, aby to vyznelo, že mi to je v celku jedno...tak neviem. Ale jedno mi to kua nie je, ani trocha.
Teraz ale by som bol rád, keby mi napísala, že konči a viac ma už nechce vidieť. Bolo by to najlepšie, ale to asi nespraví. Neviem. V každom prípade drsne bojuje mozog so srdcom. Zrejme som sa riadne namotal a potrebujem čas, aby som to spracoval. Akoby ona povedala, "je to len chemická reakcia v mozgu, to sa spotrebuje, neboj, daj tomu čas"
Napísala :"prepáč mi prosím, nehnevaj sa" Ja som jej na to odpísal asi po hodine, že nič sa nedeje, nehnevám sa, ja si jej čas nenárokujem. Chcel som, aby to vyznelo, že mi to je v celku jedno...tak neviem. Ale jedno mi to kua nie je, ani trocha.
preco jej nenapises ze je koniec? ved to chces skoncit, tak to skonci.