náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: náš "hriešny vzťah" ako si ho udržať

Príspevok od používateľa Blastbit »

Aby sa zobudil a žil v realite. Mohol si to komentovat skorej rád by som ti dal priestor. Mám 30 teraz bez ženy 2 vztahy,3 ulety,nejdem s každou.Poznal som kadejaké aj šlapky na prachy odpálkujem taku jedna radost pre mna ženská nie je prvoradá pokial je mimo.
U nás vo firme načapali manažera s babou z výroby v kotolni ako sexuju :D. Takže tak uplne mimo nie som stým co mu píšem.
Neurazil som sa neboj nič. Kludne ti prenechám komentovanie budem len rád :)
Možno keby teba ženská podvádza ci by si tu tak obhajoval žensku promiskuitu ci by ti bolo do smiechu, sak možno sem aj ty niekedy napíšeš ohladom seba :D Potom sa ja zasmejem a z chuti. Ja osobne nie som rád že ženy dávaju ako feny kazdemu druhemu lebo z toho nieco maju.
Este k tej karme - nazory su podla skusenosti a niekedy aj subjektívne, bol dovod rušiť karmu. Aj tak som nikoho nekarmoval.
Edit- áno aacid to dobre vystihol ako to myslím ale chcem Lukylanovi uprimne pomoct otvoriť oči, ako aj ostatní co mu písali.
Sak nemusí mat táto téma 20 strán alebo vyše 100 strán ako u Terepina napr. Ako mu už niekto písal v 40 tke plakat za vaginou no sak je to tak.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja to beriem tak ze Blastbit sa skratka snazi Lukylanovi co najviac znechutit tu jeho bokovku. ako inak mu pomoct?

aby som si aj rypol trochu do teba, ako mozes niekomu napisat ze nema skatulkovat a hned v dalsej vete vedome skatulkovat? :D

pre mna je tato tema uz par stran uzavreta. Lukylan sem v skutocnosti neprisiel po radu ci pomoc, chcel sa skratka len pochvalit. kadekto mu tu daval rady a mudrosti a on veselo vsetko odignoroval a dalej dookola pise ako sa mu super tr*ka manzelke za chrbtom.
cokolvek viac napisane ze uz len taka krcmova diskusia, aspon tu je nejaka tema kde to zije trochu (okrem korona teme kde sa len hadaju a utocia na seba :D)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Lukylan napísal: 23 jún 2022, 10:02 Aj som sa jej pýtal, čí ju balí a povedala že áno, ale ona vraj svojho milenca nikdy nepodvádza. No tak sme sa zabavili na tom. A uistila ma, že konkrétne toho by istotne nikdy nechcela, lebo je rozvedený.
Tak som si pri citani tychto riadkov spomenul na tu vydatu, ktoru som kedysi klatil... Raz mi hovorila o jednom tipkovi, ktory ju strasne balil, ale vtedy mi tvrdila, ze jej bol totalne nesympaticky. Tiez bol rozvedeny, vzhladovo nic moc, ale dobra partia. Dnes je za neho vydata a maju spolu decko.

Chapem, ked clovek podvadza svojho partnera. Je to dnes celkom bezne, ze s jednym partnerom si na cely zivot nevystacis a hlavne ak sa citis atraktivne a vies, ze na to mas, aby si nejaku namotal, alebo sa nechal namotat. Ale co uz nechapem, je to idealizovanie Lukylan z tvojej strany. Hlavne ak si mal 15 mileniek popri jednej manzelke, klubuk dole, ak netusila ani o jednej, no cakal by som, ze po 15 milenkach budes citovo vyprahnutejsi a odolnejsi na nejake najivne lasky, ked ty najlepsie musis vediet, o co v tychto vztahoch ide.

Tato tvoja prilezitostna znamost je perfektna manipulatorka. Naozaj neviem, co sa da na nej "milovat" ked vsetci vidime, ze je lahko citatelna. Chce byt klatena, nie milovana a v tomto duchu jej nejde o to, aby to bol tvoj klat, ale aby ju to bavilo.

Lukylan napísal: 22 jún 2022, 13:47 Povedala, že to by bolo riziko, keby sme sa častejšie stretávali. Jednak, že hrozí, že by sme sa zamilovali do seba (ja som samozrejme mlčal) a potom by sme to museli celé ukončiť.
Nie nie Lukylan, na lasku netreba castejsie stretavanie, vobec to nezavisi od frekencie. To ona ale vie a zamerne ti to takto podava, aby ta este viac provokovala. Ona dobre vie, ze keby v tom neboli city, tak sa na nu vykasles hned potom, ako zbalis inu, alebo sa jej nasytis - co zase je o tom castejsom stretavani. Takze drzi ta pevne za uzdu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Promiskuita muža závisí od promiskuity žien s ktorými klátil.Tento 1.krok robí žena,tá rozhodne komu otrčí,pokial ju chlap násilne nedonuti.
Ako písal aj aacid svoj nazor a nadomnou kayko ako to mal aj on vo svojom prípade a ze si ju Lukylan idealizuje ja stým plne súhlasím.
Dobre tak ja mu prestanem urazať koketnu šlapku ktoru tu rozoberáme celý mesiac a nebudem už prispievať do tejto témy.
Kludne niekto iný sa mu ešte bude snažiť pomôcť stýmto nelahkým problémom ktorý má ja sa už len opakujem, takže premna to končí. :smt006
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 23 jún 2022, 21:18Promiskuita muža závisí od promiskuity žien s ktorými klátil.
tomuto nejak nerozumiem. promiskuita zeny zalezi potom od coho?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Chlap má promiskuitu v génoch, je pripravený sa páriť s ktoroukoľvek, ktorá ho neodmietne.

U žien je to trochu komplikovanejšie, ale podľa mňa promiskuita žien súvisí s ich sexuálnym apetítom, sebavedomím a pocitom byť chcená, byť stredobodom, alebo mať kontrolu nad silnejším jedincom - mužom (neriešim vypočítavé zlatokopky).

A sú ženy, ktoré vedia vysielať určité "signály". Stačí, keď sa na teba pozrie a ty vieš na čo myslí a že si na to vybrala práve teba.

Podľa mňa Lukylan je platonicky zamilovaný, pretože má pocit, že s dotyčnou si dobre rozumie kvôli tomu, že obaja podvádzajú a ona mu hovorí omáčky, ktoré sa jemu páčia. Ja tieto "vzťahy" beriem s nadhľadom. Je to akoby som bol vagabund mafián a budem sa kamarátiť s iným mafiánom vagabundom, hoci si budeme v názoroch a veľa veciach rozumieť, nemôžem mu už z princípu veriť. Takto je to s promiskuitnou ženou, dobrý sex, môžete sa dôverne rozprávať o čomkoľvek a mať lepšie dialógy a momenty ako s vlastnými partnermi, ale nie je to skutočné, pretože neriešite svoje problémy, ale užívate si príležitosť. Reálny vzťah s takou ženou bude proste už z princípu iný, ako ten tajný milenecký a pointa je v tom, že hoci je iný, nemôže byť lepší.
yosariana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yosariana »

Ja vám to tak trochu priblížim zo ženského pohľadu. Nie, my ženy naozaj nerozmýšľame spôsobom ako vy, že koho "vyklátiť", "ako sa nechať pre..hnuť, komu chcem vkuse roz...vať moju ....My sa jednoducho citovo interesujeme s mužmi, s ktorými máme "sex". A Lukylan, tá tvoja je citovo interesovaná, to je zjavné. Porušila všetko, čo ti tvrdila (nepíš po tretej, nepíš cez víkendy), napísala ti počas služobky, áno, myslí na teba rovnako ako ty na ňu. Túži po tom, aby si jej vyznal lásku, zároveň sa toho bojí, lebo nevie, čo by urobila. Snaží sa ťa ovládnuť, pretože pri svojich citoch a rodine nemá inú možnosť. V každom prípade, bavíš ju. Vzaď sa ťa určite nechce.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

yosariana podľa mňa tu nejde o city, ale o ženské ego. Ranné sexuálne hrátky takéhoto vzťahu nebývajú o citoch, ale o úniku pred stereotypom. Vydatá žena s navonok fungujúcou rodinou a úspešnou kariérou nelezie do postele s výhradne ženatým chlapom preto, že je do neho buchnutá. Tie city sa dostavia až neskôr ako dôsledok, pretože človek je tvor emotívny a buduje si vzťah k veciam, k práci, k ľuďom. Ako som písal, tak dlho sa chodí s džbánom po vodu, až kým sa nerozbie.

Keby som mal dotyčnú načrtnúť tak:
Žena navonok sebavedomá, vo vnútri až tak nie. Podvedome sa neustále porovnáva s inými ženami a chce byť pred nimi. Preto si vyberá ženatých chlapov, lebo jej to dáva pocit víťazstva nad inou ženou. Neznesie odmietnutie chlapa, ktorého si už omotala. Snaží sa ho emotívne angažovať do ich vzťahu, aby ho čo najviac odtrhla od rodiny, pretože na toto jej dlhodobo iba sex nestačí. Sex zaberá iba na začiatku, ale časom tomu chýba aj iné korenie - city. Avšak jej "city" by dokázali vyprchať behom sekundy, ak by chcela. Ona sa jednoducho hrá, nie je to žiadna pobláznená najivka, ale žena ktorá si chce niečo dokázať. Preto ho drží od tela a trvá na zriedkavejších stretnutiach, lebo svoje city má pod kontrolou.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lukylan »

Blastbit- tebe ďakujem, že si ma fakt tak trpezlivo snažil presvedčiť, že to čo robím a cítim je naozaj na ho.no.
aacid- nie, neprišiel som sa pochváliť. Keby som sa chcel chváliť, založím si úplne iné tému, ver mi.
yosariana- wooow, tak ten pohľad zo strany ženy ma teraz fakt dostal. No a napíšem ti, že čo si mi písala ma fakt dostalo. To by bolo až príliš krásne aby to mohla byť pravda, ale zasa vo vás dievčatách je ťažké sa vyznať
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja skor suhlasim s yosarianou. ma pravdu ze maloktora zena ma sex len pre sex, skoro vzdy su tam nejake city.
ja som uz davnejsie tu pisal ze nemyslim ze by ona mala este niekoho ineho okrem Lukylana. mat niekolko bokoviek sucasne je prave parketa muzov, pretoze muzi vedia ovela lahsie oddelit sex od citov.
muz chce sex, chce zenske telo a svoje vyvrcholenie. v tom mas kayko pravdu, ze to maju muzi skratka v genoch.
zena potrebuje citove puto.
hlavne sa tu rozpravame inteligentnej a vypocitavej zene ktora si dava velmi pozor na to co robi aby si neznicila rodinny ci pracovny zivot a teda velmi pochybujem ze strieda hromady muzov kadetade.
kayko tvoj pohlad na to vsetko je stale pohlad muza, preto by som skor pocuval yosarianu.
dokonca by som si dovolil tvrdit ze nasej "hriesnici" o sex vlastne ani vobec nejde. v jej zivote jej nieco chyba, mozno je to adrenalin, mozno niekto s kym si rozumie, mozno proste niekto iny ako jej manzel ale skoro na 100% to nie je sex.

Lukylan:
nechapem stale o co tebe ide, uz si si premyslel poriadne co ocakavas? na jednej strane si nechces pokazit manzelstvo a chapes ze ona tiez nie, na druhej strane tu stale basnis o tom ako by si chcel aby ta chcela.
otazka na ktoru by si si mal sam odpovedat:
keby dnes za tebou pride ze ta chce a ze je ochotna opustit manzela, co by si spravil?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Krátka reakcia ešte aacidovi a tej novej slečne yosariane, mimo hlavnej témy v ktorej sa len motáme v kruhu a pribudaju nové problemy.
Pokial sa to fakt nerozsekne ešte to môže mať velmi zlé dopady do buducnosti.
aacid- tak ako to popísal kayko som to myslel, ešte by som dodal pokial feny nedajú tak nadržaný pes nezasunie - staré platné príslovie.
yosariana- " My sa jednoducho citovo interesujeme s mužmi, s ktorými máme "sex" " to sa mi nechce veriť, že žena co mala napr 20 vztahov a 30 uletov cize dohromady 50 sexuálnych partnerov ze ku kazdemu nieco citila. Premna žena co mala okolo 5 sexuálnych partnerov predomnou to sa dá tolerovať. Tam sa dá povedať že žena už by mala byť sexuálne vybúrená, vyskúšala si z každeho ovocia to čo jej chutí.
Poznam aj taku co od 14 tich do 28 rokov chodila s jedným 15 rokov rozišli sa a teraz má druheho za ktoreho sa vydala snim je len necelé 3 roky. Ja si myslím že žena za svoj život uprimne miluje max 2 x za život. Všetci ostatní idú len do zoznamu.
No a muži co mali za svoj zivot napr 50 sexuálnych partneriek a viac tak z dovodu ze to tie ženy chceli. Očarila ich mužná postava-celkový výzor ako oči,usmev,hlas atd...,jeho postavenie,majetky,peniaze(kolkým aj reálne zaplatil a to nerátam prostitutky)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

zacinam mat trochu pocit ze sa v tejto teme zacinaju velmi demonizovat zeny. skratka take to bezne "pokial si muz uzije tak je to frajer, pokial si zena uzije tak je to stetka"

odkial si vytiahol zenu co mala 50 sexualnych partnerov? kolko takych poznas? podla mna je to dost rarita.

hlavne treba odlisit vztah a ulet. ulet je pre mna jednorazovka, ides na festival/diskoteku/dovolenku, opijes sa, uzijes si. to je uplne normalne aj pre zeny aj pre muzov, stane sa.
tato tema je ale o vztahu (aj sa tak vola ta tema) a zatial co pre muzov je podstatne lahsie mat bokovku na sex, u zien to vobec nie je bezne. proste pokial sa jedna o opakovane sa stretavanie, je to vztah. a je velmi pravdepodobne ze zena v takomto vztahu bude k partnerovi nieco citit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid - "pokial si muz uzije tak je to frajer, pokial si zena uzije tak je to stetka" .. premna frajer nie je ale kurevnik a oni rajdy dávačky co daju kazdemu z ktoreho možu mat nejaký prospech.A ony z neho urobia toho "frajera"..lebo ho reálne ani nepoznaju ale dajú mu.
" a zatial co pre muzov je podstatne lahsie mat bokovku na sex, u zien to vobec nie je bezne.%..preto si ženy najdu bokovky v práci,jednorazovky na diskoteke a predsa ich maju s mužmi.Ale opät zavisí od ženy ci chce niekomu dat ci nie,dávaju prioritne tým pri ktorých vedia ze nieco možu od nich ziskať.Tak hraju na nich taktiku,ony vedia co chcu.V skratke ja len pohrdam šlapkami ci je to pokladnička alebo manazerka. Karieru cez postel nic výnimočné ale bežné, nemam rád lajdáčky falošné co nadávaju na celu mužsku populáciu a pritom ony samé si to svojim pristupom prvé takto zariadili. Nemám rád ked žena začne chlapovi nadávat ze je prasa ked načrtne temu sex, ale ešte ona v ten den niekde na diskoteke pripitá vyfajčí a otrčí zadok niekomu koho ale ze vobec nepozná.Len vidí na akom aute došiel,ako je oblečený a pod.
Ja ženy hádžem do podobných vriec v negativnom zmysle a velmi odlišných vriec v pozitivnom zmysle.
"odkial si vytiahol zenu co mala 50 sexualnych partnerov? kolko takych poznas? podla mna je to dost rarita."..nepoznám zrovna az takéto ale poznám také kde by tá polovica z císla 50 sedela. Kedze také baby mali dost vztahov a medzitým pár mesiacov pauzu tak pri takej promiskuite nevylucujem dalsie jednorázove ulety aby "srdiečko prebolelo" po 20 ty krát.
"keby dnes za tebou pride ze ta chce a ze je ochotna opustit manzela, co by si spravil?%..tu som zvedavý co ti odpovie autor temy.
Viac uz nejdem detailne reagovať na nikoho a táto 10 strana tejto temy premna stratila zmysel na dalšie reakcie.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

aacid nemôžem úplne súhlasiť s tebou a yosarianou ohľadom tých citov a pramení to z mojich skúseností so ženami. Neberiem to len z pohľadu nadržaného muža, lebo poznám aj pohľad žien, ktoré sa nehanbili pomenovať to, čo iné nazývajú citmi. To čo nás ženie k tomuto je praobyčajná ľudská prirodzená chuť sa páriť s niekým atraktívnym a túto chuť majú rovnako ženy ako muži.

Na začiatku mileneckého vzťahu, kde vedome podvádzaš svojho partnera nejde o city, dokonca často sú tam skôr výčitky a u žien duplom. No to, čo tam je, je chémia, ktorú ženy často skrývajú za city, pretože na rozdiel od chlapov, veľa žien sa hanbí za svoje tajné chúťky. Tie city k milencovi/milenke sa môžu dostaviť neskôr ako dôsledok, pokiaľ to niekto neukončí skôr. Je to zákon akcie a reakcie a ľudskej prirodzenej potreby vytvárať si puto.

Na to, aby žena podvádzala vôbec nepotrebuje dôvod, nemusí mať zlý sex s manželom, nemusí sa cítiť nemilovaná, môže byť dobre materiálne zabezpečená. A toto všetko som si potvrdil v praxi. Ženy majú tiež svoje potreby a tieto potreby pramenia z ich prirodzenosti, ktorú ale vedia držať pod kontrolou lepšie než my chlapi. No občas majú chuť sa odviazať, občas chcú vypustiť to druhé ja, to tajné, to za čo by ich spoločnosť v stredoveku upálila. A či to je alebo nie je v prípade tejto "hriešnice" kvôli sexu. Na 100% je to aj kvôli sexu, akurát že každý vníma iné stimuly, ktoré ho sexuálne vzrušujú. Kľudne túto "hriešnicu" môže rajcovať myšlienka, že mu to robí lepšie než jeho manželka a že je s ňou odviazanejší, než so ženou. Ženská mysel je tajná komnata a ženy sa neoplatí idealizovať len za milujúce, krehké, verné a zdržanlivé stvorenia.

A týmto nechcem nikoho v tejto téme démonizovať. Niekomu stačí jeden partner na celý život, niekomu nestačia 10ti a je úplne jedno aký dôvod uvedie, či to je kvôli chorobnej potrebe striedať partnerov/ky, alebo chorobnej potrebe cítiť sa vkuse zaláskovaný ako v prvom roku vzťahu, ja v tom rozdiel nevidím.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blastbit napísal: 24 jún 2022, 11:03Ale opät zavisí od ženy ci chce niekomu dat ci nie,dávaju prioritne tým pri ktorých vedia ze nieco možu od nich ziskať.
z tohto som si trochu grckol do ust...

aj ty aj kayko mi pripominate rovnaky typ muza... ten co ma problemy si najst trvaly vztah, s najvacsou pravdepodobnostou bude problem niekde v nom ale samozrejme v jeho ociach je problem v zenach, lebo su to zlatokopky a namyslene fuchtle...
Blastbit napísal: 24 jún 2022, 11:03Nemám rád ked žena začne chlapovi nadávat ze je prasa ked načrtne temu sex, ale ešte ona v ten den niekde na diskoteke pripitá vyfajčí a otrčí zadok niekomu koho ale ze vobec nepozná.
toto si niekedy zazil alebo je to zase take ze nie nezazil, ale v tvojej hlave to tak funguje kazdu chvilu?

paci sa mi ze si zrazu skocil z 50 na 25 sexualnych partnerov... pricom teda u teba partner je aj jednorazovka.
25 mi pride ok cislo. na strednej a vysokej je uplne normalne skusat, predsalen najvacsia hlupost je zamilovat sa ostat s prvym partnerom navzdy... ak do toho ratas ted aj jednorazovky tak 25 je podla mna ideal, to uz vies aj co chces, co mas rad a co nie a co od partnera ocakavas.

kayko, k tebe neviem co... pride sem zena ktora napise ako to zeny citia a ty jej na to odpises ze to tak neni a je to tak ako pises ty z vlastnej skusenosti... no ked ty vies lepsie tak vies lepsie, nema zmysel diskutovat o tom.

je ale velmi zaujimave ako rozni muzi vidia zeny rozne. mas muzov co nikdy so zenami problem nemali, nikdy nezazili situacie ktore vy tu popisujete (ked nie nikdy tak velmi zriedkavo) a naopak su tu potom taki u ktorych ma clovek pocit ze este nestretli normalnu zenu, vsetky zeny s ktorymi prisli do kontaktu su skazene a namyslene a vypocitave...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

aacid napísal: 24 jún 2022, 12:28 aj ty aj kayko mi pripominate rovnaky typ muza... ten co ma problemy si najst trvaly vztah, s najvacsou pravdepodobnostou bude problem niekde v nom ale samozrejme v jeho ociach je problem v zenach, lebo su to zlatokopky a namyslene fuchtle...
aacid už som tu písal, že som mal tiež svoju "hriešnicu". Ja mám ženy rád, takže ma prosím neškatulkuj. Navyše už som ženatý a zatiaľ štastne. Trošku zle chápeš moje príspevky, nikde nepíšem o tom, že tá žena je zlatokopka, dokonca si to ani nemyslím, lebo je to podľa všetkého úspešná žena a nie je na to odkázaná. Na nikoho nenadávam, neurážam, iba dávam svoj pohľad na tento vzťah. To že niekto s niekým manipuluje nie je o nejakej predpojatosti voči ženám, ale o tom, čo vidím konkrétne na tomto vzťahu ja. Tak nechápem, prečo útočíš. Poznám zlé dievčatá a poznám aj tie lepšie, ale vieš nikto nie je dokonalý, ani ty ani ja, to záleží od preferencií.
aacid napísal: 24 jún 2022, 12:28 kayko, k tebe neviem co... pride sem zena ktora napise ako to zeny citia a ty jej na to odpises ze to tak neni a je to tak ako pises ty z vlastnej skusenosti... no ked ty vies lepsie tak vies lepsie, nema zmysel diskutovat o tom.
Takže podľa teba jedna žena to uzavrela za všetky? Ja poznám minimálne jednu, ktorá by nesúhlasila.
Nikde netvrdím, že yosariana to tak v živote nemá. Ale písal som, že podľa mňa v tomto prípade to nie je o citoch. Podľa mňa ak jedna žena povie, že ženy sa pri sexe citovo angažujú, tak nevidím dôvod, prečo to generalizovať. Je to pohľad jednej ženy.
Ja si myslím, že aj muži sa dokážu citovo angažovať pri milenkách, aj keď možno to nebude väčšina.
Tu ide o to, že čo to znamená to citové angažovanie? Znamená to, že ten sex tam je vlastne nepodstatný a že by to fungovalo aj bez neho? Podľa mňa nie, podľa mňa takéto bokovky sú väčšinou o tom fyzickom spojení a tie emócie sú ako korenie, no bez toho hlavného chodu by sa žiadny vzťah nekonal. Môžu v tom byť city, ale vôbec by som nečakal, že je to niečo nezištné, ale že je to istý druh služby, kde si každý z nich niečo kompenzuje.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

mne sa skratka len nepaci ze sa to tu pomaly zvrhava na take to "vzdy za to moze zena", to by som nechcel.

ako som napisal na konci posledneho prispevku kazdy ma ine skusenosti a na zaklade ich tvori ine usudky.
ja prave z vlastnych skusenosti sa staviam za nazor yosariany. ja som to proste odpozoroval tak.
a prave poslednu vetu co si napisal ty vidim ja uplne naopak. podla mna z pohladu zeny je to vacsinou o emociach a sex je korenie, bez tych emocii by sa ziadny sex ani vztah nekonal.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

tak za za mňa, myslím si, že tak ako muži aj ženy majú svoje mnohé tváre. Vôbec sa nedá rozdeliť v tomto prípade ani pohnútky ani morálny krediť. Mnohokrát som tú moju "hriešnicu" chcel obhajovať(veď robím presne to čo ona- podvádzam niekoho, komu som sľúbil vernosť)ale vedel som že to pred niekt. z vás nemalo význam. Ja ju vnímam ako som už spomenul za veľmi inteligentnú, emancipovanú, milú, príjemnú ženu. Vôbec sa nespráva ani neoblieka ako nejaká radodajka. Navonok vyzerá veľmi seriózne. To že sa odviaže v sexe...no proste to má v sebe. Svoju rodinu miluje, aj svojho manžela. Rozpráva o ňom tak, že dúfam, že sa moja žena takto vyjadruje o mne. A zlatokopka? To ani náhodou. Už som písal, že majú viac ako ja. A doteraz odo mňa nič nevzala okrem čokolády. Pointa môjho príspevku bola o tom, ako by som ju vedel "donútiť" aby bola do mňa viac zainteresovaná. medzitým sa nejaké veci pomenili. Blatsbit viac krát zdôraznoval na základe horoskopu tú živočíšnosť ktorú k sebe cítime, bral som to. Niečo na tom môže byť. Suma summarum- mám ju rád, napriek situácii v kt. sme ju obdivujem a myslím si, že je úžasná žena. Chcel by som to takto s ňou ťahať čo najdlhšie, len by som potreboval aspoň náznak citu od nej. Niekedy mi hodí zrnko, ale to mi je málo. Nechcem sem miešať svoju ženu. Sme stabilní pár, vychovávame deti, máme sa radi,...nič nám nechýba. Táto kráska je pridaná hodnota v mojom živote, ktorý mi neskutoćne okorenila a skomplikovala mi tú vnútornú pohodu, v ktorej som žil.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

aacid ja to posudzujem z písania Lukylan o dotyčnej, nie podľa toho, ako to cíti úplne iná nezainteresovaná osoba.

Napr. keď Lukylan napíše, že mu nedáva ani štipku naviac a chce aby bola do neho viac "zainteresovaná", tak mi z toho vychádza, že dotyčná má svoje emócie pod kontrolou. A že tento úlet jej dáva pocit, že robí nejakému chlapovi veci lepšie než jeho manželka a že ho dokáže mať kedykoľvek bude chcieť, no zároveň on ju môže mať iba vtedy, keď si ona povie. Inteligentná, emancipovaná, sexi tajomná, miluje manžela a deti. Táto "hriešnica" je proste iba jej druhé ja a žiadne city.

Naozaj existujú aj také ženy, ktoré rady dobývajú srdcia a trenky mužov a pritom nemusia byť vôbec lacné, keď si z času na času doprajú takýto vzťah. Hrajú sa s tebou dlho a pomaly, nie sú to ženy na jednu noc, no chcú sa raz za čas odviazať, pretože ten život milujúcej manželky, starostlivej matky a distingvovanej dámy ich unavuje. To ale neznamená, že k svojmu milencovi čosi cítia, možno niečo platonické, no stále pod kontrolou. Uvedomujú si, že v živote majú všetko potrebné a tá štipka korenia naviac je práve ten milenec.
Lukylan
Medium Expert
Medium Expert

kayko- ten posledný odstavec si ju myslím si úplne vystihol
Napísať odpoveď