Lukylan napísal: 23 jún 2022, 10:02
Aj som sa jej pýtal, čí ju balí a povedala že áno, ale ona vraj svojho milenca nikdy nepodvádza. No tak sme sa zabavili na tom. A uistila ma, že konkrétne toho by istotne nikdy nechcela, lebo je rozvedený.
Tak som si pri citani tychto riadkov spomenul na tu vydatu, ktoru som kedysi klatil... Raz mi hovorila o jednom tipkovi, ktory ju strasne balil, ale vtedy mi tvrdila, ze jej bol totalne nesympaticky. Tiez bol rozvedeny, vzhladovo nic moc, ale dobra partia. Dnes je za neho vydata a maju spolu decko.
Chapem, ked clovek podvadza svojho partnera. Je to dnes celkom bezne, ze s jednym partnerom si na cely zivot nevystacis a hlavne ak sa citis atraktivne a vies, ze na to mas, aby si nejaku namotal, alebo sa nechal namotat. Ale co uz nechapem, je to idealizovanie
Lukylan z tvojej strany. Hlavne ak si mal 15 mileniek popri jednej manzelke, klubuk dole, ak netusila ani o jednej, no cakal by som, ze po 15 milenkach budes citovo vyprahnutejsi a odolnejsi na nejake najivne lasky, ked ty najlepsie musis vediet, o co v tychto vztahoch ide.
Tato tvoja prilezitostna znamost je perfektna manipulatorka. Naozaj neviem, co sa da na nej "milovat" ked vsetci vidime, ze je lahko citatelna. Chce byt klatena, nie milovana a v tomto duchu jej nejde o to, aby to bol tvoj klat, ale aby ju to bavilo.
Lukylan napísal: 22 jún 2022, 13:47
Povedala, že to by bolo riziko, keby sme sa častejšie stretávali. Jednak, že hrozí, že by sme sa zamilovali do seba (ja som samozrejme mlčal) a potom by sme to museli celé ukončiť.
Nie nie Lukylan, na lasku netreba castejsie stretavanie, vobec to nezavisi od frekencie. To ona ale vie a zamerne ti to takto podava, aby ta este viac provokovala. Ona dobre vie, ze keby v tom neboli city, tak sa na nu vykasles hned potom, ako zbalis inu, alebo sa jej nasytis - co zase je o tom castejsom stretavani. Takze drzi ta pevne za uzdu.