navigacia do cca 10 000

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Gangy napísal:No to si mi nepovedal nic nove. Ja vravim o tom ze ked servis moze davat informacie o radaroch do radia, preco neexistuje system ktorym by ich znacil aj na mape.
Tak si kup GPSko s funkciou TMC
Radio vysiela na urcitej frekvencii informacie o Zapchach a radaroch. A on si to automaticky dohadzuje do mapy a informuje ta o tom.
Bohuzial TMC bude plne funkcne na slovensku za take 2-4 roky. Nemci uz na tom funguju.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jasan21 napísal:ja mam z Tcomu ked bola akcia garmin nuvi 200 a celkom spokojnost :)
mal som moznost vyskusat vyssiu radu ktora uz mala vlastny dock co som velmi ocenil najma z praktickeho dovodu.
mala uz aj bluetooth prehracac MP3 proste so vsetkym no tamta stala cez 14 000,-

ale ak by si chcel lacnu tie nuvi 200 su uz za par korun a posle ta kade lahsie :P
to si nepamatam ze v t-come davali navigacie, to kedy bolo?
ten nuvi 200 nieje zly ale 760 je lepsi :P :D
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ONdr3j: hej hej v T-Come bola taka akcia ked si si zobral internet tak si si mohol vybrat medzi mp-3 prehravacom a navigaciou... No len to bolo tak ze ty si povedal ze chces navigaciu ony ti ju dali a ty si im musel doplatit tak sa mi zda ze 2999SK ale nie som si isty uz neviem presnee....

no a s tou nuvi 200 tak to je jeasne ze 760 je lepsia a ovela viac sa oplati ako 200 sak cenovo to je skoro to iste a 760 tak to je uz kvalita... :P
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

doplacal som 1999,- predlzoval som zmluvu a mam turbo2
keby som mal moznost vyberu tak jednoznacne by som bral vyssiu verziu ale bol by som hlupak keby som to nevyuzil :)
aaa mp3 prehravac ktory nukali bola sunka sice ani to GPS nieje ziadna slava ale aspon nezabludim
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

aha, tu navigaciu si nepamatam, ale pamatam si si mp3 prehravac (teda ak ich nebolo viac), ja som si v tedy zobral mp3 prehravac apacer (daky obycajny bez LCD) bolo to asi pred 4 rokmi

uz som rozhodnuty odporucit 760, hadam bude spokojny ;)
diky vsetkym za rady :)
Napísať odpoveď