Gangy napísal:No to si mi nepovedal nic nove. Ja vravim o tom ze ked servis moze davat informacie o radaroch do radia, preco neexistuje system ktorym by ich znacil aj na mape.
Tak si kup GPSko s funkciou TMC
Radio vysiela na urcitej frekvencii informacie o Zapchach a radaroch. A on si to automaticky dohadzuje do mapy a informuje ta o tom.
Bohuzial TMC bude plne funkcne na slovensku za take 2-4 roky. Nemci uz na tom funguju.
jasan21 napísal:ja mam z Tcomu ked bola akcia garmin nuvi 200 a celkom spokojnost
mal som moznost vyskusat vyssiu radu ktora uz mala vlastny dock co som velmi ocenil najma z praktickeho dovodu.
mala uz aj bluetooth prehracac MP3 proste so vsetkym no tamta stala cez 14 000,-
ale ak by si chcel lacnu tie nuvi 200 su uz za par korun a posle ta kade lahsie
to si nepamatam ze v t-come davali navigacie, to kedy bolo?
ten nuvi 200 nieje zly ale 760 je lepsi
ONdr3j: hej hej v T-Come bola taka akcia ked si si zobral internet tak si si mohol vybrat medzi mp-3 prehravacom a navigaciou... No len to bolo tak ze ty si povedal ze chces navigaciu ony ti ju dali a ty si im musel doplatit tak sa mi zda ze 2999SK ale nie som si isty uz neviem presnee....
no a s tou nuvi 200 tak to je jeasne ze 760 je lepsia a ovela viac sa oplati ako 200 sak cenovo to je skoro to iste a 760 tak to je uz kvalita...
doplacal som 1999,- predlzoval som zmluvu a mam turbo2
keby som mal moznost vyberu tak jednoznacne by som bral vyssiu verziu ale bol by som hlupak keby som to nevyuzil
aaa mp3 prehravac ktory nukali bola sunka sice ani to GPS nieje ziadna slava ale aspon nezabludim
aha, tu navigaciu si nepamatam, ale pamatam si si mp3 prehravac (teda ak ich nebolo viac), ja som si v tedy zobral mp3 prehravac apacer (daky obycajny bez LCD) bolo to asi pred 4 rokmi
uz som rozhodnuty odporucit 760, hadam bude spokojny
diky vsetkym za rady