Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...

O športe...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak to by bol pekny debilek keby niekto ten DNP bral,musel by byt totalny magor :lol: :lol:
a ze zhoriet zvnutra,dobreee
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

jj ,, je to nebezpecne...ale tiez tak isto aj tazko zohnatelne... :roll:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Toxikoman napísal:jj ,, je to nebezpecne...ale tiez tak isto aj tazko zohnatelne... :roll:
no ja si myslim ze moj afrajerka dost lahko,lebo je chemicka
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

nie je to tazke zosyntetizovat...ved staci iba nitracia fenolu, no neviem, ci by som si to trufol predavat vo farmakologickej cistote...hlavne, ked je to take nebezpecne.
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Nežer :lol: :lol:
K téme: Jednoznačne cvičiť, behať. :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Prsne svalstvo

Príspevok od používateľa Jungle »

Schelmy napísal:Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx
hm to by aj mna zaujimalo... nemam sice problem s nadvahou, pretoze som dost chudy a mozem jest kolko chcem a aj tak sa to nezmeni, ale ked cvicim tak som si vsimol ze svaly na rukach a ramenach sa zvacsuju ale tie prsne nic... vyzera to potom dost divne, tak by som poprosil o nejaku radu :roll:
MurphY
Professional
Professional

Re: Prsne svalstvo

Príspevok od používateľa MurphY »

Schelmy napísal:Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx
Bench press
Pullover
Tlaky s jednoručkami na rovné lavici
Rozpažky na rovné lavici

treba mat k tomu vhodne vybavenie inak mas z toho velke hovno..

Podrobnejsie to najdes na www.posilovani.net

whisper > nemalo by to divne vyzerat prirodzene ze mas ale najlepsie by bolo kebyze vocpes prsa do svojho treningu a striedat to proste na tej stranke hore uvedenej vsetko podstatne najdes nechce sa mi to vsetko rozpisovat..
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

ok dik...

inak sorry za offtopic, neskoro som si uvedomil ze toto sa netyka chudnutia :)
snojo14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa snojo14 »

neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky??? :? :cry:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

snojo14 napísal:neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky??? :? :cry:
precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkami
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

snojo14 napísal:neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky??? :? :cry:
Navrhujem ti precitat celu temu co tu je. Poviem to znova, Z JEDNEJ CASTI TELA TUK NEODBURAS. Ten odburas len ak zvysis tepovu frekvenciu na dlhsiu dobu ak 15 minut. Precitaj si nejake prispevky este na zaciatku. A este, nepozeravaj moc reklami na schudnutie napr total gym atd
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Jeden kamarat bol dost tlustucky... asi pred rokom bral nejake "homeopatika" (alebo co) a myslim, ze mu to celkom pomohlo... ale robil este pre to asi to, ze kazdy druhy den rano behaval a stravoval sa normalne ako predtym, papa vsetko... ako, neni to nanom nejako veelmi viditelne, ale vaha klesla o odost... a este asi dvakrat do tyzdna plaval vela... ked to bude takto pokracovat, tak ho uz ani nebude vidiet :)

ps: ja necvicim, papam vsetko co sa da a napriek tomu vypadam dobre... ale mam tucne brucho, kere je sexi ... a to je dobre :P
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

canopus napísal:precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkami
maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..

skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..
Derek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derek »

MurphY napísal:maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..

skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..
To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

Derek napísal:To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.
derek ma vazne pravdu....ja mam 15 a zacal som cvicit v 15tich cie nedavno alee davam si pozor co cvicim...lebo do 20 rokov alebo tak sa ti este vyvyja kostra cize to nemozes prehanat...ako nevravim ze srac nemoze cvicit..jasnee mozes ale davaj bacha na vahu...,,menej je niekedy viac,, ako povedal jeden moj znamy..a je to pravda ;)
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

Layla napísal:schudnut v urcitej oblasti sa neda da sa len posilnit svalstvo proste bud schudnes celkovo alebo neschudnes vobec :)
presne tak, BTW kliky, sklapacky, hrazda, mozno cinky, behavat, plavat, to behavanie a plavanie je skor na kondicku(ale doporucujem)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ja som zacal robievat drepy, kazdy den 50, myslim ze to na nohy ucinkuje asi najlepsie, a na brucho? predsa "BRUSAKY" :D
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

musíš hrat futbal a v zime posilovať
Fairytale
Novice
Novice

Re: Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...

Príspevok od používateľa Fairytale »

Nieco na chudnutie z oblasti stehien a zadku? Specialne cviky, nie len, ze sportovat, ale nieco priamo na tieto partie.
Napísať odpoveď