a ze zhoriet zvnutra,dobreee
Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...
-
skurud-hay
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prsne svalstvo
hm to by aj mna zaujimalo... nemam sice problem s nadvahou, pretoze som dost chudy a mozem jest kolko chcem a aj tak sa to nezmeni, ale ked cvicim tak som si vsimol ze svaly na rukach a ramenach sa zvacsuju ale tie prsne nic... vyzera to potom dost divne, tak by som poprosil o nejaku raduSchelmy napísal:Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx
Re: Prsne svalstvo
Bench pressSchelmy napísal:Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx
Pullover
Tlaky s jednoručkami na rovné lavici
Rozpažky na rovné lavici
treba mat k tomu vhodne vybavenie inak mas z toho velke hovno..
Podrobnejsie to najdes na www.posilovani.net
whisper > nemalo by to divne vyzerat prirodzene ze mas ale najlepsie by bolo kebyze vocpes prsa do svojho treningu a striedat to proste na tej stranke hore uvedenej vsetko podstatne najdes nechce sa mi to vsetko rozpisovat..
-
canopus
Addict
precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkamisnojo14 napísal:neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky???![]()
Navrhujem ti precitat celu temu co tu je. Poviem to znova, Z JEDNEJ CASTI TELA TUK NEODBURAS. Ten odburas len ak zvysis tepovu frekvenciu na dlhsiu dobu ak 15 minut. Precitaj si nejake prispevky este na zaciatku. A este, nepozeravaj moc reklami na schudnutie napr total gym atdsnojo14 napísal:neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky???![]()
Jeden kamarat bol dost tlustucky... asi pred rokom bral nejake "homeopatika" (alebo co) a myslim, ze mu to celkom pomohlo... ale robil este pre to asi to, ze kazdy druhy den rano behaval a stravoval sa normalne ako predtym, papa vsetko... ako, neni to nanom nejako veelmi viditelne, ale vaha klesla o odost... a este asi dvakrat do tyzdna plaval vela... ked to bude takto pokracovat, tak ho uz ani nebude vidiet
ps: ja necvicim, papam vsetko co sa da a napriek tomu vypadam dobre... ale mam tucne brucho, kere je sexi ... a to je dobre
ps: ja necvicim, papam vsetko co sa da a napriek tomu vypadam dobre... ale mam tucne brucho, kere je sexi ... a to je dobre
maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..canopus napísal:precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkami
skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..
To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.MurphY napísal:maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..
skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..
-
mauec
Light Star
derek ma vazne pravdu....ja mam 15 a zacal som cvicit v 15tich cie nedavno alee davam si pozor co cvicim...lebo do 20 rokov alebo tak sa ti este vyvyja kostra cize to nemozes prehanat...ako nevravim ze srac nemoze cvicit..jasnee mozes ale davaj bacha na vahu...,,menej je niekedy viac,, ako povedal jeden moj znamy..a je to pravdaDerek napísal:To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.
Re: Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...
Nieco na chudnutie z oblasti stehien a zadku? Specialne cviky, nie len, ze sportovat, ale nieco priamo na tieto partie.