Návšteva UROLOGA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

ursul napísal:to je choroba? :( :( :(
Fimoza je predovsetkym isty druh poruchy...a pri tom je vyrazne obmedzena schopnost hygieny. Takze okrem toho ze sa predkozka neda prerolovat cez zalud je tu moznost aj pocetnych zapalov na zaludi. A nezabudajme ze dlhotrvajuce, silne a caste zapali mozu sposobit aj rakovinu...to len tak na okraj. :)
ursul
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ursul »

ja som zatial nemal ziadne problemy.....
karajo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa karajo »

vajco13 napísal:No nieje to až take hrozne kžm nemáš važneší zápal a nemusí ti tou sondou ist cez pipíka do mechuru,alebo kam az do nebies.
tak toto mi raz robili ked som mal asi 10 rokov, vola sa to tusim cystografia...doteraz na to nezabudnem, jeden z najhorsich zazitkov v mojom zivote, uz nikdy viac....a este take dva dni po tom, hrozna bolest pri moceni
pitko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pitko »

Páni mal tu už niekto taký problem ako je krv v semene ? :(
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

pitko napísal:Páni mal tu už niekto taký problem ako je krv v semene ? :(
Radim ti aby si navstivil urologa. Volas sa to hemospermia.
Nádorové ochorenie nezvykne, ale aj moze vyvolat tuto hemospermiu. Treba počítať s tým, ze sa pri vyšetrení nič nezistí - to je paradoxne najčastejsia situácia pri hemospermii. Väcšinou hemospermia vymizne spontánne. Nemusis sa nicoho bat, mozno si prekonal nejaky zapal v tele, alebo este horsie PSA v krvi prostatovy antigen, aby sa vylucila rakovina prostaty, jej poskodenie, to co ty vidis v sperme tu krv, je krv z prostaty, táto bielkovina sa tvorí iba v tkanive prostaty a slúži na skvapalnenie ejakulátu. Ak je tkanivo poškodené, hladina PSA v krvi stúpne, čo naznačuje, že s prostatou asi niečo nie je v poriadku.
Daj si skontrolovat prostatu - to to dobre radim, vcasne sa lepsie vsetko lieci

poznam velmi dobre tento pripad
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Nebol som, ale s mojím nástrojom som už problém mal, mal som silné antibiotiká a tie mi spôsobily silný opuch na pipikovy, nepekna bolest...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

kvint3 napísal:Nemusis sa bat...fimoza je vpohode...:))) Pojdes na kramare? Ak chces mozem ti dat nejake info :)
asi nie, keďze som z Michaloviec :D ale díky aj tak
Dudelstein
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudelstein »

a neviete mi povedat ze ako mam zistit ze snim nieco mam??? aby uz nebolo neskoro....
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

Dudelstein napísal:a neviete mi povedat ze ako mam zistit ze snim nieco mam??? aby uz nebolo neskoro....
no tak zalezi od toho co ta boli, ci nie je nejaka vizualna zmena, zmeny oproti klasickemu chovaniu atd...musis uviest v com mas podozrenie...ale ked nemas vyrazky na nom (pripadne zapaly), ked mas dobru erekciu, ked mozes predkozku pretiahnut, ked nemas krv v semene a ked ta nebolia semenniky tak by to malo byt vpohode :)
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

canopus napísal:chvalabohu som tam este ani ja nemusel ist, ale nemas sa coho bat, urcite to neprekona gastroentrologa, u ktoreho som bol ja, hadica do zaludka nikdy viac

co si prechladol na mechura a ladviny?
Tak tu hadicu som zazil aj ja a zistili mi,ze mam celiakiu :cry: Ale k teme.Neboj sa ho.Lekari su na to aby ti problem vyriesili.Len niektori to robia bolestivejsie :) Ja som nastastie nebol u urologa takze sa tesim zo zivota :wink:
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

ja som už bol .Dostal som fajné kolienko
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tha vy co ste este neboli u urologa tha mate stastie ... ja som bol uz 2x na operacii co sa tyka urologickych problemov... akoze nic bolestive, ani vazne , ale hrozne nepriemne... tyzden lezat v nemocnici , pricom kazdy den vizita ... a keby tam bol len urolog ale aj kopu sestriciek ... a neda sa spat inac ako na chrbte a to je asi to najhorsie ... no po otrasnej strave a tych prehliadkach ...
Mrdi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mrdi »

Já zatím návštěvu urologa nezvažuji ale možná bych měl proto potřebuju poradit ve 2 letech jsem byl na nejake operaci (vůbec nic si nepamatuju a s rodiči je mi blbé o tom mluvit) jen vím od mamky že sem se nemohl vyčurat to je vše co vím a jeste nemám predkožku pres žalud ale obřízka to není a asi od 12let me pořadně palí chcaní k urologovi se mi nechce protože mamka na neštěstí pracuje jako urologická sestra a na tom oddělení me všichni znají a bylo by mi to blbé tam jít. nemá někdo takovou zkušenost co by to mohlo být přece jenom už me to pálí 4 roky v kuse a není to nic příjemné. předem dík
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Mrdi napísal:Já zatím návštěvu urologa nezvažuji ale možná bych měl proto potřebuju poradit ve 2 letech jsem byl na nejake operaci (vůbec nic si nepamatuju a s rodiči je mi blbé o tom mluvit) jen vím od mamky že sem se nemohl vyčurat to je vše co vím a jeste nemám predkožku pres žalud ale obřízka to není a asi od 12let me pořadně palí chcaní k urologovi se mi nechce protože mamka na neštěstí pracuje jako urologická sestra a na tom oddělení me všichni znají a bylo by mi to blbé tam jít. nemá někdo takovou zkušenost co by to mohlo být přece jenom už me to pálí 4 roky v kuse a není to nic příjemné. předem dík
No neviem,ale na 90% mas nieco zapalene.Bud mocove cesty,alebo rovno pohlavny organ.A vyteka ti cosi na slipy?
Mrdi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mrdi »

no někdy spíš ne ale to je jen kapka a tak to bych řekl že je spíš nedostatečným vyklepáním po chcaní
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Lord_3D napísal:asi nie, keďze som z Michaloviec :D ale díky aj tak
No ja mam tiez tu fimozu.... Napr. ked sa sprchujem a borec odpociva, tak vsetko ide v poho- teda hygiena a tak... ked sa typo dolu postavi, tak to ide horsie, ak to vobec ide... ale pri sexe no problem..... inac mam 17 a rozmyslam ci s tym tam neist ale kym nevadi tak fpoho....
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Mrdi napísal:no někdy spíš ne ale to je jen kapka a tak to bych řekl že je spíš nedostatečným vyklepáním po chcaní
Tak teda neviem.Ja som mal tiez cosi podobne ked som mal 12 rokov,lenze vtedy som to este povedal rodicom a dali mi nejaku mast,nieco z byliniek ci z coho.Na to si bohuzial nepamatam,ale dal som si to na organ a uz bolo po probleme.Skus to.Len vobec neviem nazov tej masti...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja som mal tiez podobne problemy ze pri moceni ma to nenormalne stipalo asi som mal nejaky zapal ... ale mama mi poradila nejaky bylinkovy caj proti zapalom a na precistenie tak mi to potom ustupilo skus na nete pohladat ...
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Urcite ist a prekonat strach. Mam kamosa co mal na vajach neakisi nador,alebo nieco podobne myslim.Proste ich mal katastrofalne velke a bol nane pisny lebo si kazda baba myslela ze ho ma tak velkeho.Nechaval urologa stale bokom az raz ho zobrali a zistili mu tam neaki nador na zaludku.Teraz je uz asi stvrty rok na vozicku.Rakovina mu pohltila zaludok rozpadla sa mu chrbtica,ma v nej akesi zeleza abi vedel sediet.Myslim ked ho niekam opru abi tam tak sedel a neprehol sa a uz si vobec neciti ... Takze urcite ten urolog!Hoci to nema co len s uro...ale aj tak by sa ta rakovina az tak nerozrastla. :(
Dorrotka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dorrotka »

tak nahodou ja som u urologa bola..ale zo zenskeho uhla pohladu to nie je az take hrozne:P len ist s mocom cez celu chodbu plnu ludi bolo dost neprijemne:D chcela by som vas chlapov vidiet ako by ste sli napriklad ku gynekologovi..brrrr
Napísať odpoveď