Návšteva UROLOGA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brejky
Expert
Expert

Príspevok od používateľa brejky »

No DPC... ja by som mal asi tiez zajst pozriet, pretoze sa mi na pipikovi robia nejake male vyrazky...hm ale neviem...radsej pozriem na nete ci sa to neda nejak vyliecit.Jeden den sa mi to objavi a na druhy zmizne a podobne...hm...
:roll: :?
ef.K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ef.K0 »

fimozu som mal aj ked som bol maly.Teda ked som mal asi tak 15 rokov...Zasiel som s tym k doktorovi.Operaciou sa to vyriesilo.Nie je to nic zlozite.Narezali mi par veci a hotovo.Nemali by ste s tym cakat, cim skor to vyriesite tym lepsie pre vas!Pamatam si ze som maval zapaly a take biele veci sa mi v okoli zaluda hromadili...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

krupica_dnb napísal:No ja mam tiez tu fimozu.... Napr. ked sa sprchujem a borec odpociva, tak vsetko ide v poho- teda hygiena a tak... ked sa typo dolu postavi, tak to ide horsie, ak to vobec ide... ale pri sexe no problem..... inac mam 17 a rozmyslam ci s tym tam neist ale kym nevadi tak fpoho....
mam tiez podobny problem.. dakedy to ide tazsie pretiahnut ket chlapik stoji :D ale uz ket pretiahnem ide to v pohodicke :D myslim ze koli tomu do doktora netreba :D horsie by bolo keby som vobec pretiahnut predkozku nemohol :D :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem poviem pravdu nechcelo sa mi hladať nejakú tému.. tak to dam sem v podstate by to sem aj mohlo patriť..
neviem vážne som teraz začal uvažovať že budem mať asi problém a mal by som skočiť k urologovi..
do teraz som mal 6 žien (no neni to veľa ale už by som nemal byť lolo) saomzrejme prvé dve boli no všetci vieme ako.... no ale pri ostatných som v podstate nemal žiadny prblém.. jasné prvé kolo som nevydržal ani dve minútky to som bral v pohode ta predsa nadržanosť a toto všetko. potom druhé kolo už bolo dlhšie a potom sa to len predlžovalo takže potom už aj holka z toho niečo mala.. tak som nad tým vôbec nijako nerozmýšlal....
ale teraz? som zbalil jedno dievča a nikoho som cez výkend nemal doma tak som ju zavolal trocha na nej popracoval a išli sme na to .. hned ma spravila ani som nezasunul.. (hovorím si ved v pohode teraz to už bude lepšie) druhý raz som sa spravil hned pri fajke tiež proste chvilka...tak si hovorím pff toto je čudné toto sa mi ešte nestalo no tretí krát to už bude ok.. tak už prišiel tretí .. .som sa už dostal aj k tomu že som zasunul ale zrazu pff zase gejzír hvorím si čoooo? to nieje možné.. ved vták ma už bolel čo vkuse stojí a tak... no a štvrtý krát to isté..
teraz neviem či mám nejaký problém alebo ma iba tá hoka tak nenormálne vie rozbúriť?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jej to lichoti a ty potrebujes sexuologa a nie urologa.
toaletak
Novice
Novice

Re: Návšteva UROLOGA

Príspevok od používateľa toaletak »

ked idem k urologovy musim mat aj odporucanie od vseobecnej doktorky? .... a do 18 rokov treba byt aj v sprievode rodicov? bo ku kardio a gastroenteorologovy bol treba podpis rodica pokial nemam 18
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nemusis byt v sprievode rodicov...ako je to s odporucanim neviem, ale ked uz tam prides tak myslim ze ta prec neposle...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Musíš ísť s odporúčaním. Rodičia určite nie sú potrebný :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak treba ti odporucanie..Ale rodicia? Som sa pobavil :)
Napísať odpoveď