Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Nie som si isty, v CSOB je plateny ucet, takze tam zdarma tiez nie su, mozno s podmienkami, mbank je uz tiez zdarma len s podmienkou, aj ked nie takou ako inde.
3D secure musí byť z princípu zdarma a nikdy som sa nestretol s tým že by nebolo
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, ze su zdarma, nerozumiem co tu Dreamer tolko fabulujes.
dosla mi ta masterka platnost do 2021
registroval niekto uz priceless nic sa tam neplati ? nechce sa mi citat tie podmienkove state mam este jednu mc kartu z druhej banky
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2015, 21:09)
tak som zistil ze mi na tej novej karte nefunguju online platby, hm preco? aktivovanu ju mam, limity nastavene, platil som s nou normalne v obchode aj v potravinach
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2015, 21:09)
tak som zistil ze mi na tej novej karte nefunguju online platby, hm preco? aktivovanu ju mam, limity nastavene, platil som s nou normalne v obchode aj v potravinach
Mas nastavene limity pre sumu aj pre pocet transakcii?
-
t0m4s3
Admin
U niektorych bank si musis poziadat o povolenie e-commerce, cize internetovych platieb.
Ale v mBanku bežne nepotrebuješ povoľovať platby cez Internet.. aspoň pri Vise to nie je potrebné. Zavolal by som na mLinku a opýtal sa..
Ešte raz sa uisti, že máš oba limity (Bezhotovostné transakcie a Platby na Internete) v správnej výške..
Ešte raz sa uisti, že máš oba limity (Bezhotovostné transakcie a Platby na Internete) v správnej výške..
Čau mám osobný účet v mBank a chcel by som další účet kam by som si posielal nejakú časť z výplaty a tak niečo nasetril. Nech to je bez hocakych poplatkov. Co je na to najlepšie ? eMax?
V rámci mBanku? Pozri tu: http://www.mbank.sk/individualni/sporenie/
Na eMax nie sú žiadne úroky, ale vieš mať k nemu kartu, ktorú vieš použiť iba na platby cez Internet.. vklady a výbery bez poplatkov
eMax Plus - nejaké 1% p.a., nemáš k nemu kartu, neobmedzené vklady, ale iba jeden výber mesačne bez poplatku, každý ďalší za 1€
mSporenie - z každej zaplatenej sumy Ti ide niečo na sporenie
mVklad - bežný termínovaný vklad, avšak sú tam smiešne percentá..
Na Tvoj účel asi ten eMax Plus
Na eMax nie sú žiadne úroky, ale vieš mať k nemu kartu, ktorú vieš použiť iba na platby cez Internet.. vklady a výbery bez poplatkov
eMax Plus - nejaké 1% p.a., nemáš k nemu kartu, neobmedzené vklady, ale iba jeden výber mesačne bez poplatku, každý ďalší za 1€
mSporenie - z každej zaplatenej sumy Ti ide niečo na sporenie
mVklad - bežný termínovaný vklad, avšak sú tam smiešne percentá..
Na Tvoj účel asi ten eMax Plus
vdaka za tento sumar, asi pojdem do eMax Plus 
Moja skúsenosť s mBank: http://www.mbank.sk/forum/thread,56407, ... nta,1.html
5 rokov v mBank, 4 roky pravidelný príjem (priemerne 500-550€), požiadal som o úver 3000€ (36 mesiacov, splátka 97€, celkovo by som zaplatil 3500€) - úver mi zamietli. Ak to niekoho zaujíma viac, tak klik na link.
5 rokov v mBank, 4 roky pravidelný príjem (priemerne 500-550€), požiadal som o úver 3000€ (36 mesiacov, splátka 97€, celkovo by som zaplatil 3500€) - úver mi zamietli. Ak to niekoho zaujíma viac, tak klik na link.
Nepresiel si cez ich kriteria, s tym proste zial nic neurobis. Treba vyskusat inde.
odporucam zuno a vyssiu splatnost pri tvojom prijme ešte ma napadlo mas prijem TPP?
ZUNO schvaluje lepsie uvery ako mbank.
ZUNO schvaluje lepsie uvery ako mbank.
-
Fabo
Hardcore addict
mBank som chcel skusit, tak som si dal tych 1500 bezurocny. Tiez mi to zamietli, netusim preco. tak som sa na nich vykaslal. Vraj mam 10 eur na ucte
tak neviem co s tym, mozno skusim nabit z karty na paypal
Holt mozno mas este cisty uverovy register bez predchadzajucich uz splatenych uverov. Mne peniaze do mbank moc nechodia a nebol problem 10k uver cez inet.
-
Fabo
Hardcore addict
jami: mam ine uvery inde a pravidelne splacam.
Ja som si u nich prave zalozil novy ucet, maju teraz akciu http://www.***.sk/mbank/ ze k novemu uctu daju 20 eur bonus. Ziadne poplatky za ucet. Mna to presvedcilo.
Ten uver u nich ma zaujima. Ozaj to u nich vychadza najvyhodnejsie? Kolko ta celkovo bude stat 10k a ako splacas?
Ten uver u nich ma zaujima. Ozaj to u nich vychadza najvyhodnejsie? Kolko ta celkovo bude stat 10k a ako splacas?
martin67 - davali uz aj viac, ale ked bola karta bezplatna a bez podmienok, dokonca boli 3 vybery z bankomatov bezplatne bez podmienok, neskor to znizili na 1 vyber, neskor na 0 vyberov a teraz uz nie je ani vedenie karty bezplatne bez podmienok.
K uverom, podla prispevkov vyssie maju asi dost vysoko urcene podmienky, zvlastne ze cloveku ktory ma dlhorocny pravidelny prijem nad 500€ a toci u nich peniaze nedaju uver, ale komukolvek aj bez prijmu daju zadarmo 20€ a davali aj stovky Eur zadarmo za odporucania, opakovane.
Neviem co si o tom mam mysliet.
K uverom, podla prispevkov vyssie maju asi dost vysoko urcene podmienky, zvlastne ze cloveku ktory ma dlhorocny pravidelny prijem nad 500€ a toci u nich peniaze nedaju uver, ale komukolvek aj bez prijmu daju zadarmo 20€ a davali aj stovky Eur zadarmo za odporucania, opakovane.
Neviem co si o tom mam mysliet.
Nazory na mbank.sk
máte niekto už bezkontaktnú nálepku a skúšali ste nou platit ked ste ju mali s NFC mobilom napr iPhone6?
-
t0m4s3
Admin
Co ma bezkontaktna nalepka spolocne s telefonom na ktorom ju mas (zrejme) fyzicky nalepenu?