Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
baldorex
Addict
Addict

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa baldorex »

Povolil si platby cez internet? Treba zvoliť sumu na limit a na druhej záložke aj počet transakcií.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

baldorex napísal:Povolil si platby cez internet? Treba zvoliť sumu na limit a na druhej záložke aj počet transakcií.
Ano, ale nastavil som iba sumu, pohladam este pocet transakcii.
//edit: v tom novom rozhrani som prehliadol prepinac ciastka/pocet. Po zmene to islo hned, dakujem za tip.
Prílohy
karta.PNG
karta.PNG (11.4 KiB) 2039 zobrazení
z3t
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa z3t »

V nastaveniach telefonu (android) v casti Platby mobilom si viem vybrat medzi Android Pay/mBank aplikaciou, neviete o co ide? Co som cital tak mBank mobilne NFC platby nepodporuje.
baldorex
Addict
Addict

Je to tam už dlho, určite viac ako rok. Využiť sa to nedá.

Tento rok by mala mbank priniesť konečne platby mobilom cez nfc, tak možno sa to bude využívať...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Po par mesiacoch prva realna skusenost s mBank: mal som na kreditke 2x tu istu sumu zapocitanu (cerpanie pohonnych hmot). Napisal som reklamaciu cez email (registrovany v banke samozrejme) a odpisali mi, ze im mam zavolat. WTF? V maile mali vsetko, aj screenshoty z IB a cisla transakcii (den, cas, prevadzkovatel, suma). Podotknem, ze aj v neinternetovych bankach som reklamoval cez email vzdy a bez problemu.

Odpisal som teda typkovi, ze ziadne take, nebudem im volat, ale reklamovat pekne cez email, odpoved som ale dostal od druheho cloveka, nasledne pripad do systemu nahodila dalsia osoba. Take nieco ako priradenie case number asi ocividne u nich neexistuje, kedze mi celkom odpisali 3 rozne osoby.

Reklamacia vybavena po 3 dnoch, odpisali, ze sice v IB vidim tu transakciu 2x, zapocitana mi realne nebola (dalsie wtf?). Zevraj maju nejaky interny problem a pracuju na jeho odstraneni. Kazdopadne to stale vidim v IB a som zvedavy, ci to bude aj 2x na vypise.

Len podotknem, ze asi 3 mesiace dozadu mali problem s pripisanim cashbacku za kreditku, mali mesacne oneskorenie a tiez to zvalili na poskytovatela karty, ked som sa im na to stazoval...
baldorex
Addict
Addict

Volá sa to rezervácia a kľudne to tam kvôli nejakej chybe môže byť aj 3 x, zvyčajne pri takej platbe vidíš taký malý zámok. Dôležité je potom reálne zúčtovanie, to môže trvať aj dva týždne.

Zvyčajne býva problém keď tankuješ na pumpe kde je automat, tam zvyčajne vyberieš predpokladanú sumu povedzme 80€, potom tankuješ a reálna suma bude 56€. V ib potom vidíš obe platby ako rezerváciu a po nejakej dobe 80€ zmizne a zaúčtuje sa reálna suma.

Jj, problém s pripísaním bol, na ďalší mesiac vyriešený. To snáď ani nestojí za reč...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

baldorex, tankujem roky takto. Rezervacia ti vyprsi u nich (spravidla na Avanti) po 1 dni, cez vikend max 3 dni. Ja viem, ze tam je chyba, lebo mi to aj oni sami potvrdili a aj po 3 tyzdnoch od tankovania tam mam tu transakciu 2x. Chapem, ze si chcel pomoct, ale ja viem, kedy je chyba v zuctovaniach.
baldorex
Addict
Addict

jj na avanti (volfstahl) je to rýchle, resp sa mi tá prvá "rezervácia" v ib ani nezobrazí, rezervovaná je len reálne čerpaná suma.

Ale už sa mi stalo, že tá prvá rezervácia mi tam zostala aj dva týždne, pritom reálna suma za tankovanie už bola dávno zaúčtovaná.

A teda stalo sa ti to teraz na tej avanti? Ja som tam tento mesiac tankoval 4 krát a nič :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nazdar, neviete ci infolinka 0850 60 60 50 je bezplatna? Dnes som sa tam este nedovolal a posledne som stal na linke cca 10minut..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Google ma vypadok hej? nie je to bezplatne, normalne ti to stahuje z minut/kreditu.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

0850 je spoplatnene,ale ak mas pausal malo by sa ti to odcitavat z volnych minut nie nad ramec.
Ale mozno sa to uctuje az po spojeni s operatorom
gogo956
Redeemer
Redeemer

diky vsetkym za info, zalezitost je vyriesena, v kazdom pripade som za cely den tam nedovolal a na email zo vcera nikto nereagoval, co hovori same za seba..
baldorex
Addict
Addict

Neprekročil si počet platieb, ktorý máš nastavený v IB?
Nemyslím limit na sumy, ale na počet transakcií.

Čo by si chcel zadarmo? Ja tam mám "zadarmo" všetko to čo potrebujem a za čo by som inde platil dosť veľké peniaze.
Resp kvôli podnikaniu mám účty v x bankách a môžem ti povedať že je to všade rovnaké, líši sa iba poplatok za balík.
Ale veď to uvidíš sám...
gogo956
Redeemer
Redeemer

ano bol to prekroceny limit tnx cez net.
Zadarmo ucet je to ok, ale pochybujem ze v takej TABK sa clovek od rana nedovola k operatorke,ide mi o to ze clovek s nikym nespoji ked to potrebuje.
baldorex
Addict
Addict

To máš aj inde. A keď sa ti za pol dňa podarí spojiť, človek na telefóne nebude kompetentný.
TB aktuálne ako jedinú nemám, v minulosti to bolo to najdrahšie a najhoršie na trhu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pri TB som sa dovolal vzdy do 10 sekund. Vyhodou je, ze mas registrovane cislo a rozoznanie hlasu a hned ako operator zdvihne vie, ze s kym hovori a nepotrebujes diktovat milion udajov.
gogo956
Redeemer
Redeemer

v Mbank tiez hned vedia kto vola lebo sa zadava predtym ID a telekod, problem je v tom ze nikto nezdvihne.. Zdvihnu iba na ponuke poziciek ale tam ti ine info nedaju.
baldorex
Addict
Addict

Silný fail od mBank. Síce má chybu kartová spoločnosť, ale mBank vie ktorí zákazníci majú problém a majú číslo mobilu. Jedna sms zákazníkovi a boli by všetko korektné.

Množstvo ľudí nevie prečo zrazu nevie zaplatiť v obchode, v bankomate hrozí zadržanie karty.

Bravó mBank.

Takýto odkaz na FB je naozaj praktický.

"Vážení klienti,

prosíme o dočasné nepoužívanie platobných kariet VISA vydaných mBank. Na strane kartovej asociácie VISA prišlo k chybnej identifikácii niektorých platobných kariet a môže sa stať, že Vaša karta nebude pri platení akceptovaná, poprípade môže byť zadržaná bankomatom pri výbere hotovosti.

Na odstránení tejto nepríjemnej situácie intenzívne pracujeme spolu s asociáciou VISA. Očakávame, že všetky karty VISA vydané mBank bude možné používať dnes po 16:00 hod. O aktuálnej situácii Vás budeme informovať na webových stránkach a facebooku mBank.

Za prípadné komplikácie sa ospravedlňujeme.

Vaša mBank"
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak mBank má novú appku.. celkom príjemné zmeny, hlavne tá notifikácia ma príjemne prekvapila. Niekedy dávnejšie v staršej appke som to skúšal, notifikácie chodili na mobil 1x za hodinu, teraz v novej appke príde notifikácia do mobilu skôr ako notifikačná smska.. :D
Napísať odpoveď