Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nechápem, ako sú dokážu mladí muži získať sex ...

Príspevok od používateľa javatar »

Uz tusim pisal Prahu. Pochopte ho ludia, ze dodrbavanie mu nepomoze. Teda pomohlo by ale osobne, nie cez forum. Skor ho treba inspirovat. Napr. ako dunno - konkretny zazitok, lahke riesenie situacii. Sice modelovky nie su optimalnym sposobom ucenia ale aspon nemusi pritom premyslat. Snad sa casom nauci vidiet situacie a vytvarat vlastne ice-breakery.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

V Prahe ho viem viac menej okamzite odkazat na 26 rocnu kamosku, co si hlada frajera. :| zle nevyzera, najlepsie tiez nie. (je tam este len chvilu, tak je nerozkukana)

a ked napisal prahu tak je to proste psychopat, ved v prahe a v okoli prahy sa tr*kaju komplet vsetci a to mi nevyhovori nikto. tam je to co pocuvam dookola tak salenizmus tazkeho kalibru, nie je problem tam najst zenu aku len chces, alebo chlapa akeho chces. vierovyznanie, farba pleti, sexualna orientacia, pocet ludi v posteli, siroky vyber zo vsetkeho. a to sa nebavime o kurvach, ale cisto vysokoskolacky, vysokoskolaci.

to je akoby ja v bystrici vo V-klube revem ze si neviem najst zenu, to prosto nie je mozne, to je nonsens, to proste taka situacia by sa nikdy nemohla stat a to vravim o chlapcoch vseobecne.

To je akoby som medzi 10 hladnych vlkov hodil kus toho najlepsieho hovadzieho a predpokladal ze sa toho nechytia, to by sa proste nestalo. zezrali by to hned.
Rethon
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Rethon »

Záleží na tom čo hľadá, nie každý si chce len užiť. No kdo by už len chcel také dievča ktoré by vám hned roztiahlo nohy?
Ja teda určite nie, mne jednoducho ide o niečo hlbšie.

/ Ale teraz pozerám že je v názve témy slovíčko "sex". Takže tento príspevok považujte za bezpredmetný.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

qwerty-xyz napísal:
a ked napisal prahu tak je to proste psychopat, ved v prahe a v okoli prahy sa tr*kaju komplet vsetci a to mi nevyhovori nikto. tam je to co pocuvam dookola tak salenizmus tazkeho kalibru, nie je problem tam najst zenu aku len chces, alebo chlapa akeho chces. vierovyznanie, farba pleti, sexualna orientacia, pocet ludi v posteli, siroky vyber zo vsetkeho. a to sa nebavime o kurvach, ale cisto vysokoskolacky, vysokoskolaci.
neklam, vsetci co su v prahe vedia, ze tu na intrakoch skapal pes. Vysokoskolsky zivot sa tu neda porovnat napr. s blavou alebo kosicami. Ledva si tu trtkacku najdes a este ked chces aby bola aj pekna, tak s panom bohom
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Čítal som len prvú stranu, a ako mnohí písali, problém nieje vo výške, ale v Tvojom sebavedomí. Aj keby si šiel zbaliť babu, tak už dopredu sa presviedčaš o tom, že nemáš šancu. Ver či never ale ženy a celkovo ľudia to vedia vycítiť. Dosť záleźí na suverenite a sebavedomiu, je rozdiel keď ideš po nejakom dievčati a vieš čo chceš, a rozdiel keď prídeš ako rozkuchané kurča, takto šancu nemáš.

Spomínaš "baličov žien", ktorí mali minimálne 15 dievčat každý rok (obrazne) - to je pekné že ich toľko dostali, ale vieš koľko odmietnutí zažili? To proste patrí k tomu, vyskúšaš, nevýjde, nevadí, ideš ďalej, niesi prvý ani posledný ktorého poslala do čerta, si len akési číslo v poradí. Vôbec si Ťa nezosobňuje ani na Teba nemyslí, toto si vyhoď z hlavy.

Bež do spoločnosti, niekde na pivo, kofolu alebo trebárz čo, pokukuj, sem tam žmurkni, skús sa prihovoriť atď, ono sa do toho dostaneš.

Toto by Ťa mohlo podporiť - ja som bol taký istý, rozdiel je že som mal cca 15 +-, hanbil som sa dievčat neskutočne, priveľmi som sa bál odmietnutia a strašne som si ho zosobňoval. Mal som podobný problém ako Ty, hanbil som sa toho že niesom nejako svalnatý, v tej dobe som bol dosť chudý (a ako tak rozmýšľam tak najvyšší takisto nie). Raz ma to ale prestalo baviť, povedal som si že je toho dosť. Začal som nadviazovať kontakty s dievčatami a cieľovo vyhľadávať ich spoločnosť. Nazačiatku možno prídu odmietnutia, lebo nevieš ešte tak komunikovať ale ver mi, ono sa to časom naućíś, nájdeš si svoj vlastný spôsob ako na ne.
Skús to, bež von a prihovor sa - ak nastane situácia, že nebudeš vedieť čo máš ďalej hovoriť, tak povedz jednoducho že sa ponáhľaš a vypýtaj si číslo / fb. Hlavne sebavedomie, kašli na svoju výšku, ta je úplne fajn, úplne sa nato vykašli že koľko meriaš. Nevyčítaj si odmietnutia, ber to ako pozitívum a ďalší impulz že treba niečo zlepšiť. A po čase sa budeš smiať sám zo seba ako si mohol byť taký hlúpy, presne ako ja :)

PS: mladý si len raz, tak rýchlo konaj ;)
LeibnitzX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa LeibnitzX »

niesi prvý ani posledný ktorého poslala do čerta, si len akési číslo v poradí
Tato veta celkom pomaha, vdaka. A s tym ze ich mam oslovovat - tak to je mi jasne, ale je to akoby niekto povedal cloveku v depresi "vykasli sa na depresiu", bud stastny. Vieme ze to tak nefunguje a tento typ ma na ludi opacny vplyv - mozu upadnut este hlbsie ...

Co sa tych balicov tyka - aj v tom vidim tak trocha problm. 100 rokov dozadu zeny vyslovene potrebovali dlhodoby vztah. V sucasnosti su si ekonomicky sebestacne (rovnopravnost samozrejme podporujem; je to pozitivna sprava) ALE ... jednoducho nepotrebuju muzov. Tak ci sa nestane to, ze koli tomu, ze maju vysoky opportunity cost sexu (sex = 9 mesiacov problemov a potom este nejaky ten rok, kedze deti nevyhodia niekam do lesa - takto to podvedomo chape mozog, kedze antikoncepcia je moderny nastroj) - teda evolucne maju nastavenu latku velmi velmi vysoko (muzom staci trocha pritazlivost a aby bola mila/nebola total tava). A potom sa dostavame k tym obdobam 80/20 pravidla ze top 20% (skor 10%) neodolatelnych "alfa samcov" sprosto povedana - sexuje s velkym mnozstvom zien.** Proste sa v sucasnosti nemusia uspokojit s nicim inym ako tym najlepsim (jednoducho si pockaju)- a ponuka alfa samcov je slusna (kedze nie su monogamni, pochopitelne)

A tie priemerne (ktore by normalne mali randit s priemerom) s priemerom nerandia. Pre zenu v mojom veku (20-25 rokov) je lahke aby si nasla lahky vztah (nie zavazok - to je tazsie) s muzom o 2 triedy lepsim - aj koli spomenutej nerovnovahe. Samozrejme, ked bude mat 35 a alfa samci ju budu ignorovat, potom bude dobre usadit sa s niekym stabilnym hoci nepritazlivym, ale to je ina debata.

Teda tato moderna nerovnovaha moze byt to co je jeden z klucov problemu. A predtym ako niekto povie ze trepem - dajme tomu ze je citatel tohoto prispevku priemerne atraktivny muz a sex mu ponukne baba 2 triedy hore od priemeru, ale s hacikom ze sice je zdrava, za tyzden kym sa stretnu znova si to rozda s dalsimi troma. Vsetcia su samozrejme bez zavazkov, zdravi. Chcel by som vidiet to mnozstvo muzov ktory by takyto deal odmietlo ...

Velmi plodna debata (odporucam prezriet - nema to nic s vyskou)
Are men giving up on women nowadays?
http://www.reddit.com/r/AskMen/comments ... _nowadays/
7rkfb/are_men_giving_up_on_women_nowadays/[/url]

** a niekto by mi povedal na to: ved nie si alfa, zmier sa s tym ze budes rad ak zaujmes jedno dievca za rok (ak to s tou predoslou nevyjde). No ano, ale to znamena cakat v priemere 12/2=6 mesiacov na vztah (a to nehovorime cakat 6 mesiacov na tu pravu, to by nebol zly deal. Hovorime o cakani 6 mesiacov na nejaku ktora vobec prejavi stipku zaujmu). Kebyze tam nie je ten one-to-many vztah tak by bolo volnych viac dievcat takze by sa aj moja "beta" sanca o trocha zvysila.

Ak si niekto mysli ze si vymyslam tak ho sklamem. Bohuzial takto to je (a nie len so zenami - ked sa pozrieme na pracovny trh tak vzhladom k zmenam (produktivita, lepsie IT, roboty) je treba uz len stale menej a menej zamestancov a ti musia byt uplne spickovy - podla mna celkom znesitelna analogia)
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Problem je v tvojom pristupe a to ti uz napisalo X ludi. Keď stretnes nejaku babu, zacnes analyzovat mozne dovody, kvoli ktorym by ta mohla odmietnut ? Toto je najhorsi pristup. Myslis hned na to zle, co sa moze stat. Vezmi si taketo prirovnanie: predstav si cyklistu, ktory ide dolu kopcom v lese, kde ma v ceste kadejake kamene, korene stromov, diery a podobne prekazky. Aby presiel takouto cestou bez zranenia nemoze sa sustredit na tie prekazky, na ktore moze narazit a zabit sa, ale musi sa pozerat na tu cesticku medzi nimi, ktorou moze bezpecne prejst. Nepozeraj sa tam, kde nechces ist, ale pozeraj sa tam, kde ist chces. Lebo ak sa prilis sustredis na to zle, co sa moze stat, tak sa ti to ako naschval stane.

Ked vidis nejaku zenu, ktora sa ti paci, jednoducho chod za nou, ozvi sa k nej alebo si najdi nejaku cestu ako ju skontaktovat a nemysli na to, ze dobre vyzera a preto nepotrebuje chlapa, ze je sebestacna a vie sa ekonomicky zabezpecit aj sama. Ked budes furt nad tym vsetkym uvazovat, tak sa nikam nepohnes. Vyser sa na vsetky tie studie, prieskumy a neviem co vsetko. Ja som bol na tom tak isto, vzdy som sa bal odmietnutia a toho, co si o mne pomyslia ini ludia, a tiez som si hovoril, ze na to nemam, ze nie som ziadny extra krasavec a nepatrim k tym, ktori sa pacia kazdej druhej. A je to tazke, ale cela veda je v tom, ze sa musis prekonat, aj ked ti to je proti srsti a ist do toho. A ked to nevypali dobre, tak kaslat na to a nerozmyslat nad tym, ale ist dalej. Nehovorim, ze som teraz uplne sebavedomy, a ze sa ozvem ku hociktorej a zacnem ju balit. Stale sa musim prekonat, ale aspon sa uz prekonat dokazem a nerobi mi to problem. Jednoducho aj ked ti je to neprijemne, chod do toho. Naucis sa jedine treningom. Nic ine ti nepomoze, ziadne studovanie knih, lebo vsetko to bude len teoria, ktoru si neodskusas. Rozdiel medzi tebou a tymi, ktori dokazu zeny zbalit je ten, ze oni su cast ov ich spolocnosti a teda poznaju ich spravanie, na rozdiel od teba. Takze jedine co potrebujes, je byt v spolocnosti, kde su zeny a rozpravat sa s nimi, poznat ich.

Byvala mi raz povedala, ze keby som ju ja neoslovil a nepozval von, tak ona by sa mi neprihovorila ani by mi nic nedala najavo, aj ked som sa jej pacil, lebo je v tychto veciach velmi hanbliva. Predstav si, kolko zien si uz mozno stretol, ktorym si sa pacil a ani o tom nevies, a keby si sa k nim ozval, tak z toho mohlo aspon nieco byt.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Počkaj, uvidis akú štatistiku vytiahne teraz... :smt044
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

V sucasnosti su si zeny ekonomicky sebestacne (rovnopravnost samozrejme podporujem; je to pozitivna sprava)
Vo veku 20 až 25 rokov ekonomicky sebestačné :roll: ? Koľko žien v tvojej cieľovej skupine je ekonomicky sebestačných? 30% nech nežerem?! A zvyšok študuje, ako je to v tomto veku zvykom. Takže nezáujem o teba ospravedlňovať ekonomickou sebestačnosťou ženy? No, velice zaujímavo sa to vyvíja :D . Ideme ďalej...
ALE ... jednoducho nepotrebuju muzov.
Ženy nepotrebujú mužov? Najväčšia hovadina, akú som tu kedy počul. Kto jej dá lásku? Kto ju pretiahne? Kto bude jej priateľom? Nech je žena akákoľvek, akákoľvek úspešná, cieľavedomá, sebavedomá a neviem ešte aká, tak bez mužskej spoločnosti bude nešťastná. Tak ako si ty nešťastný bez ženskej pozornosti. Presne tak isto je to aj u žien, pričom oni majú ešte tú nevýhodu, že ak baba nie je pohľadná má problém. Nikto sa jej sám neozve, neosloví ju a ona sama bude liezť za chlapmi? Chlap, nech je akýkoľvek, má vždy tú možnosť oslovovať, nikomu to nepríde zúfalé, nikto ho neodsúdi. No keby to musí robiť žena, je to prinajmenšom divné. Úspešné ženy však nepotrebujú mužov ako si ty, to je pravda. Bol by si pre ňu len príťaž, žiadne odľahčenie života, žiadna zábava, nepriniesol by si nič nové do jej života. A tu je tvoj problém, VYSOKO RÚBEŠ :wink: . Stačilo by začať s jednoduchšími dievčatami, na ktorých by si pochopil základné princípy komunikácie muž - žena.
Samozrejme, ked bude mat 35 a alfa samci ju budu ignorovat, potom bude dobre usadit sa s niekym stabilnym hoci nepritazlivym, ale to je ina debata.
S týmto súhlasím, avšak oni si to dobre uvedomujú, že príde čas, kedy sa bude treba usadiť a založiť rodinu. Podľa mňa osobne po tom túži väčšina žien, tak isto ako väčšina chlapov chce mať rodinu. Uvedom si, že niektoré do tej cca 35 chcú nájsť čo najlepšieho chlapa, s ktorým by sa usadili. Preto majú niektoré bohaté skúsenosti, či už v sexe alebo vo vzťahoch. Skúsená žena nie je automaticky partygirl, čo vymetala akcie a disky, len aby si to mohla nechať spraviť!
Teda tato moderna nerovnovaha moze byt to co je jeden z klucov problemu.

Klúčom k problému sú tvoje extrémistické názory v prvom rade :wink: a fakt, že nevychádzaš pri hodnotení spoločnosti, žien, vzťahov a sexu z objektívnej reality každodenného života a širších súvislostí. Ty máš škatuľky, všetko roztriedené, toto patrí sem, toto zase sem, toto patrí k tomuto a toto s týmto a inak to byť nemôže! Globalizuješ celú spoločnosť na základe vzorky mladej populácie, ktorá nerobí nič iné, iba šuká a strieda si partnerov, ženy v prvom rade hľadia na to ako vyzeráš a všetci sú ako inak promiskuitní :) . Ja ti nehovorím, že taký tu medzi nami nie sú. Ja ti vravím, že tvoria menšinu, a nemôžeš kvôli tomu odsúdiť celok! V podstate si to sám hrozne sťažuješ týmito postojmi.
Bohuzial takto to je (a nie len so zenami - ked sa pozrieme na pracovny trh tak vzhladom k zmenam (produktivita, lepsie IT, roboty) je treba uz len stale menej a menej zamestancov a ti musia byt uplne spickovy - podla mna celkom znesitelna analogia)
Znesiteľná analógia je to možno len v tvojej hlave. Pravda je totižto taká, že nájsť dnes schopného partnera pre život, takého na ktorého sa môžeš spoľahnúť a celkovo takého, že budete spolu vo väčšine veciach vychádzať je veľmi, veľmi ťažké. Nerozvíja sa inteligencia tak ako v minulosti, loajalita málokomu niečo hovorí, byť verný a to nemyslím len penisom svojej frajerke, ale aj sebe, stáť si za svojimi názormi... Mäkký sú dnes ľudia, väčšina sa rozsype jak domček z karát akonáhle sa objaví nejaký problém. Ženám chýba romantická láska, nech to znie akokoľvek naivne, tie dievčatá prahnú po romantike, prahnú po zábave s niekým, koho majú radi, prahnú po úcte od muža. Lenže toto im dneska vie ponúknuť len máloktorý chlap, preto často berú aj povrchnú zábavu, lepšie ako nič. Ak sa staneš takým chlapom, s vlastným názorom, zásadovým, zábavným, na ktorého sa dá spoľahnúť a je aj trocha divoký, tak nebudeš vedieť, s ktorou čo skôr. Toto, čo ti tu píšeme, sú fakty, nami prežité a názory, ktoré sme získali na základe vlastných skúseností. Brali by sme ťa serióznejšie, keby píšeš z vlastných skúseností a opíšeš vlastné zážitky.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Cím viac logických argumentov mu poskytnete, tým viac štatystík a podobných sra*iek od neho dostanete..ale na pobavenie je táto téma dobrá. :)
qwerty-xyz

:| dalsi zufaly pripad, ktoreho treba zavriet do bystrice, priviazat putami o radiator, stiahnut mu gate, donutit ho zozrat dve viagry, nalepit na celo papier s textom som mlady, krasny a chcem spoznat krasne zeny a uzit si, a nasledne pozvat do izby zo desat nadrzanych 22-23 rocnych 4 tacok (to tam v niektore dni, naozaj nie je problem)...... zavriet dvere, ist si vonku zapalit cigaretu, a vratit sa o 3 hodiny a dufat ze si ho nejaka pri tom divokom znasilnovani aj natocila, nech ma chlapec dokaz do statistiky. :|

nasledne mu dat dve facky, hodit sacok s ladom na ten fialovy zodrety penis, do mobilu napisat cisla holiek a odprevadit na stanicu, popripade doviest do izby tej najvacsmi sexuchtivej, popriat vela stastia, kopnut do zadku aby ku nej do postele doslova vletel, zavriet a zamknut dvere, v zamku zlomit kluc a rano na vratnici nahlasit nech ich zamocnik zachrani.

:oops: a o tom ma nikto nepresvedci ze to nemoze byt tak, lebo moja fotka kde su dvaja kamosi s troma babami na posteli, z toho kazdy sa venuje tej svojej a ta tretia je urazena lebo ju nikto neobraba je LEGENDARNA. podobne ako cela BB :twisted:
LeibnitzX
Expert
Expert

qwerty-xyz napísal::| dalsi zufaly pripad, ktoreho treba zavriet do bystrice, priviazat putami o radiator, stiahnut mu gate, donutit ho zozrat dve viagry, nalepit na celo papier s textom som mlady, krasny a chcem spoznat krasne zeny a uzit si, a nasledne pozvat do izby zo desat nadrzanych 22-23 rocnych 4 tacok (to tam v niektore dni, naozaj nie je problem)...... zavriet dvere, ist si vonku zapalit cigaretu, a vratit sa o 3 hodiny a dufat ze si ho nejaka pri tom divokom znasilnovani aj natocila, nech ma chlapec dokaz do statistiky. :|

nasledne mu dat dve facky, hodit sacok s ladom na ten fialovy zodrety penis, do mobilu napisat cisla holiek a odprevadit na stanicu, popripade doviest do izby tej najvacsmi sexuchtivej, popriat vela stastia, kopnut do zadku aby ku nej do postele doslova vletel, zavriet a zamknut dvere, v zamku zlomit kluc a rano na vratnici nahlasit nech ich zamocnik zachrani.

:oops: a o tom ma nikto nepresvedci ze to nemoze byt tak, lebo moja fotka kde su dvaja kamosi s troma babami na posteli, z toho kazdy sa venuje tej svojej a ta tretia je urazena lebo ju nikto neobraba je LEGENDARNA. podobne ako cela BB :twisted:
A potom si sa zobudil ...

edit: nech nezniem uplne sprosto, ale myslim si ze je to tak pravdepodobnostne vzdialena udalost ako vyhrat Loto 5 z 35 ... teda este viac, to loto sa niekomu realne postasti narozdiel od toho tvojho B.S.

A neviem preco tu vsetcia komentuju statistiky, studie a analyzy. Nezabudajte ze bez nich by sme zili v dobe ladovej. Taky bezny den: Rano - jedlo, doprava, skola/praca, doprava, elektronika, cvicenie, citanie <- vsetko ale uplne vsetko odtialto je drasticky zmenene neustalymi studiami a analyzami. Od novych postupov spracovania jedla (co je vysledok analyz) cez supply chain logistiku, vyvoj v IT, mechanickom inzinierstve, medicine a tone inych oblasti. Vsetko je to zalozene na studiach, analyzach a statistike (statistika je tazny bod uplne kazdej vedy v sucasnosti - od teoretickej fyziky az po spolocenske vedy)

Takze ich mam ignorovat ked su v moj neprospech? To je asi ako ignorovat (opodstatnenu) kritiku - bol by som hypokrit. Uzivat si dobre analyzy a tie ktore prognozuju negativny vyhlad odignorovat ...

Takze prakticka odpoved na otazku "preco tie studie sledujes": ak mi v nejakej vyde ze mam IQ 60 tak asi nepojdem robit nejaky tazky obor na vysokej skole. Otazka je co robit v rovnakej situacii ak to IQ je pritazlivost a vysoka skola su dievcata. Naozaj neviem ako to viac polopatisticky vysvetlit.

Ak by som napriklad vedel ze sanca ze sa nejakej pacim je <1% (co neviem, hoci uvazovanie v modeloch je lepsie ako bez nich, hociaky problem z realneho sveta je tak tazky ze sa da len aproximovat - to vsak nevadi, cela sucasna svetova ekonomika funguje na komplexnych modeloch na ktorych pochopenie ledva staci PhD z matematiky - a nestazujeme sa) tak jednoducho sa s tym clovek zmieri (tak ako sa musia zmierit ini nestastnici - bez ruk, bez noh, s vyrazne poskodenou tvarou, etc.) a raz-dva krat za mesiac nasetri na nejaky slusnejsi escort, najlepsie taky ktory bude predstierat nejaku citovu vazbu ...
qwerty-xyz

pravdepodobnost je tam 100%.

ty cely cas hladas dovody ako sa to neda. takych par chlapcov poznam, s vacsinou to uz vsetci vzdali. ani sa ich okoliu necudujem. Pride proste moment, kedy sa ludia o taketo individua ako ty prestanu zaujimat. Jednoducho prehlasia o ludoch ako ty ze su curaci, z ktorych nikdy nic, a zeny si zacnu suskat ze ludia ako ty su buze**** a uz ani nebudu javit skryty zaujem.....

ked nerespektujes to co ti tu pisu ostatni, rady, zazitky ani skusenosti, len sa dookola ohanas svojimi statistikami, tak sa ohanaj nadalej. nepomoze ti to k nicomu. zena nie je zvedava na curacika, ktory sa len stazuje dookola ako sa to neda.....

mozno ako pupus budes mat vacsiu sancu, obzries nejaky pekny kakacik, podrzis si v ruke par vtakov, pocmulas niekomu gulky a par penisov, a zistis ze si teply, lebo na vaginy asi nie si, keby si bol tak by si sa snazil, pocuval a vzdelaval sa v problematike.

uz pochop, ze ked chces zenu, nacitaj si knihu co som ti napisal, DODRZ co tam je a vyber sa v spravny cas na spravne miesto, a tym spravnym casom bude za chvilu obdobie PO skukovom, ked este vysokoskolacky sa nebudu drvit tazko na dalsi semester, ale este sa to len bude zacinat, a chod do MIEST ktore su plne zien, studentiek, mesta som ti vypisal na SR.

a neser ma ze v prahe nie su, lebo tu zacnem pridavat inzeraty ktore 30 tnicky v okoli prahy hladaju sex, a moderatori ma zabanuju niet kedy. Lebo ti brizgnem pravdu medzi oci.

necakaj ze budes mat 10/10 ..... pri najlepsej forme zbalis 8/10 ..... to tym chcem povedat ze 8 cku holku. kde 10 tka je najlepsia super kost. odporucam zacat zo 6 tkami.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Myslím si, že on by bol vdačný aj za 6- tku holku.
Jednu buchtu uz mal v posteli, ani Pán Boh nevie ako ju tam dostal s jeho "problémami".
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Slecna nebola evidentne financne nezavistla a dostatocne informovana o najnovsich prieskumoch a statistikach.
LeibnitzX
Expert
Expert

Robte si srandu.

Slecna ma na sex nechcela, keby ma chcela tak sa nesprava tak ako sa spravala (drzala na sebe oblecenie, vyzliekala sa za zavrenymi dverami, odsadla si vzdy ked som sa o nieco pokusil, mala poznamku ked som jej sahol na stehna). Nemusim byt genius na zeny aby som vedel ze to asi nebude to prave. Nerozpravajme sa o tom, dostala sa tam len koli masazi a bol som naivny ze som si myslel ze chcela viac. Navyse som v tom case mal vyhodene akne co mi na atraktivite nepridalo.

A ano, za 6ku by som bol rad, hlavne ak by ma mala rada a vedel by som ze ju vzrusujem.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Kvôli masazi sa chodi k profesionalnemu maserovi, nie k typkovi co ho dievcina pozna 1 den. Mozno, keby si vtedy bol perzistentnejsi a pokracoval v eskalaci napriek slecninym protestom tak by ti tam nakoniec, taka naha aj dala. Ked zenska protestuje, nemusi to byt nutne pre to ze sa jej nepaci co momentalne robis/hovoris, obcas ta len skusa nakolko si schopny ist si za tym co chces.
qwerty-xyz

:hehe: :hehe: :hehe: ale on nechce, to je problem ktory sa tu vlaci uz 13 stran .....

keby chcel tak ju ma.... :lol: v tej jeho situacii to bolo dokonalo pripravene, posral to proste on a hlada vedecke vysvetlenie preco to on neposral, proste to posral, to sa stava. Len na jeho mieste by som si priznal ze som kkt, a ide sa dalej a slubil by som si ze nabuduce to uz neposeriem .
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

By som si priznal ze som kkt, a ide sa dalej a slubil by som si ze nabuduce to uz neposeriem .
Veru, koľko pipiniek som mohol mať, keby som vtedy vedel... :weep: :lol: .

Akože toto je krutý fakt, keď nevieš, tak to poserieš, raz, dva, tri razy kým sa naučíš ako napríklad držať hubu, keď netreba rozprávať, ale sa na ňu len pozrieť a usmiať sa. Ako byť iniciatívny, keď treba vyriešiť nejaké voľné miesto pre vás dvoch alebo vymyslieť dobré rande. To sa treba naučiť, respektíve sa uvoľniť, robiť čo ťa baví spôsobom, pri ktorom zabavíš aj spoločnosť okolo seba.

Jeden môj zážitok zo strednej, z intráku. Chodil som s jednou prváčkou od nás zo školy, ja som mohol mať takých 16. Po škole ma zvykla zavolať k nej na izbu, keďže sme bývali na rovnakom intráku. To dievča zariadilo, aby jej kamošky šli preč a my sme boli sami večer na izbe. Takže ja a ona sami na izbe, zhasnuté svetlo a ja som iba tak ležal a pusinkoval ju :D, nič viac. Chápeš, to je tragédia, takúto tutovku nevyužiť, a keby len raz... Áale čo bolo to bolo, nevedel som vtedy ani prd :D , teda nie že nevedel, neurobil som ani prd :P. V tom to bolo, nič som neurobil pre to, aby som sa posunul s tým dievčaťom.
qwerty-xyz

presne tak, tieto kiksy sa stavaju ....

niekomu raz, niekomu dvakrat, niekomu nonstop. Dolezite je co najskor sa spamatat, prist na to v com to clovek posral a co do buducna zmenit a potom to uz ide ako po masle.
bohuzial mi pripada ze si na to musi prist kazdy sam, lebo ked sa cloveku hovori co ma robit, vacsina neposlucha, vacsina si to musi proste posrat sama a potom si biju hlau o stenu, ze mohli tie zeny tr*kat ako besni, ale sami to posrali. ako som pisal, dolezite je cim skor prist na to co clovek robi zle, a potom uz bude dobre.
:psssst:

by mohli aj ostatni napisat, kolko dokonalych situacii posrali oni sami, sa potom hadam aj ja priznam.
Napísať odpoveď