Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Sú veci, ktoré fakt nepotrebujem vedieť. 
Ok, dajme tomu, ze si bol k tomu donuteny, niekto iny by to nazval motivaciou 
Hej, bol som motivovaný platom. 
ked uz nicim inym nie, tak aspon platom. Vidis, ked zena nevidi na chlapovi nic pozitivne, iba tie peniaze, tiez s nim ostane len kvoli peniazom, aj ked sa jej hnusi 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ale to ich musi mat fakt vela a taky chlap si vybera, takze tam je velmi velka konkurencia
o take zeny tu ale nejde, cize v podstate mas zjednoduseny vyber
Ale predsa sa da zbalit aj lepsia trieda, ak to nie taka ta vypatlana slepica, ak aspon trosku uvazuje, dokazes ju velmi sofistikovane zmotat, ze sa z toho uz nevymota
Ale predsa sa da zbalit aj lepsia trieda, ak to nie taka ta vypatlana slepica, ak aspon trosku uvazuje, dokazes ju velmi sofistikovane zmotat, ze sa z toho uz nevymota
HA HA HATerepin napísal:Heh, 2 roky plné neúspechov raz za radom a i tak som sa držal ako pijavica. Myslím, že takú vytrvalosť tu neprejavil nikto z vás.
prva odolavala 4 roky, potom som to zabalil
popritom som tahal snuru 7 neuspechov za sebou
potom konecne jedna, kde to bolo aspon docasne vzajomne
potom jeden dlhodoby vztah
momentalne vztah s jednou, s ktorom som sa spoznal asi 9 rokov dozadu, pricom az po 7 rokoch sme sa dali dokopy
vyplakavas sa sice vela, ale zazil si hovno
-
qwerty-xyz
Nikde som nepísal, že mám skúsenosti 60 ročného CEO Samsungu. A ani nevyplakavám, jedine, že by si dokázal vycítiť slzy skrz text a v takom prípade by som ti odporúčal menej šňupať.beardie napísal:HA HA HA![]()
prva odolavala 4 roky, potom som to zabalil
popritom som tahal snuru 7 neuspechov za sebou
potom konecne jedna, kde to bolo aspon docasne vzajomne
potom jeden dlhodoby vztah
momentalne vztah s jednou, s ktorom som sa spoznal asi 9 rokov dozadu, pricom az po 7 rokoch sme sa dali dokopy
vyplakavas sa sice vela, ale zazil si hovno
Chcel si napisat dalsi mesiac, ze?qwerty-xyz napísal:chvalne ze tato tema bude mat o mesiac 50 stran.
guess.whoo A to si jej za tie 4 roky nedal priamo najavo, co s nou planujes ? Lebo potom to boli 4 zabite roky a uplne zbytocne trapenie...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dal, lenze ma stale nechavala v neistote a nasledne zacala randit s tym kamaratom
Hm. Tak to si bol riadne namotany, ked si to toleroval tak dlho. Oooo zeny...
lol, zda sa ze mi cely cas radili na slovo vzati profesionali
</nooffense>
Stále na tom boli 1000-krát lepšie ako ty, lebo aspoň mali kontakt so ženami, ale ty sa ich bojíš aj osloviť 
nj, dalsi genius ...
som zvedavy z tych "expertov ktori mali kontakt so zenami" by ho mali v mojej situacii ... je dost easy mat kontakt so zenami na beznej strednej a kope vysok, takze porozpravat sa s nejakou ak ich denno denne vidis 5 nepovazujem za utra vykon.
Hlavne nech sem teraz nedojde nejaka FEI STU brigada mi nieco hovorit ako pretiahli nejaku random zenu ktoru poznali 2 hodiny, dakujem. Spravte to s Aspergerom, triezvi, bez tancovania
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2015, 3:08)
edit: si predstav ze nakopis FIIT / FEI STU, 20x a k tomu prifaris hitech spolocnosti v ktorych budu ti ludia pracovat = v principe mas Silicon Valley. A podla nejakeho clanku je tam nepomer pohlavi a prostitutky ktore za par rokov zarobia $500K-$1mil. Takze urcite nie som sam kto ma problemy ... cize odteraz si prosim len rady ako niekto sam siel do uplne cudzej spolocnosti a tam zohnal zenu, vdaka To ze niekto 50 rokov obletoval spoluziacku a ta mu po 30 dala ma FAKT nezaujima
som zvedavy z tych "expertov ktori mali kontakt so zenami" by ho mali v mojej situacii ... je dost easy mat kontakt so zenami na beznej strednej a kope vysok, takze porozpravat sa s nejakou ak ich denno denne vidis 5 nepovazujem za utra vykon.
Hlavne nech sem teraz nedojde nejaka FEI STU brigada mi nieco hovorit ako pretiahli nejaku random zenu ktoru poznali 2 hodiny, dakujem. Spravte to s Aspergerom, triezvi, bez tancovania
edit: si predstav ze nakopis FIIT / FEI STU, 20x a k tomu prifaris hitech spolocnosti v ktorych budu ti ludia pracovat = v principe mas Silicon Valley. A podla nejakeho clanku je tam nepomer pohlavi a prostitutky ktore za par rokov zarobia $500K-$1mil. Takze urcite nie som sam kto ma problemy ... cize odteraz si prosim len rady ako niekto sam siel do uplne cudzej spolocnosti a tam zohnal zenu, vdaka To ze niekto 50 rokov obletoval spoluziacku a ta mu po 30 dala ma FAKT nezaujima
-
DarkNation
Expert
Myslim vsetko podstatne tu uz zaznelo, teraz uz staci len zdvihnut rit a s chutou do zoznamovania sa 
https://www.youtube.com/watch?v=GCTDsObn-So
Len tak pre zaujimavost, ze sa to da aj ked je clovek nervozny
https://www.youtube.com/watch?v=GCTDsObn-So
Len tak pre zaujimavost, ze sa to da aj ked je clovek nervozny
Predstav si, že väčšina ľudí, ktorí ti tu radili, sú ajťáci, ale neboli trtkovia ako ty a prišli na to, že existuje aj život mimo roboty a školy. Ja som tiež ajťák, takže v škole len samé "techničky" (rozumej žiadne modelky), ale mám koníčky a kamošov, chodím medzi ľudí, takže som sa dokázal zoznámiť s osobami opačného pohlavia. A predstav si, v klube som nikdy nikoho na svoje ladné pohyby nezbalilLeibnitzX napísal:nj, dalsi genius ...
Ak ti vadia rady od ľudí, ktorí majú za sebou len pár vzťahov a myslíš si, že si na ne príliš dobrý (čo určite nie si), tak si pýtaj radu od cassanov typu sapfoqa, ktorí toho už asi premrdal na desiatky, ale som presvedčený, že inú radu ako ísť von a komunikovať, nedostaneš.
Problémom týchto rád je, že sa prezentujú ako univerzálne fakty. "Choď tam, urob to, buď ako ja a budeš mať sex." Mi to pripadá, ako "rady" v Bravo.