Takto to zial nefunguje a budete musiet zapojit trosku kreativity
Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
-
nejakymarko
Addict
Re: Nechápem, ako dokážu mladí muži získať sex ...
Terepin a ty by si si to ako predstavoval? Ze ta tuto niekto zoberie za rucku von, ty si ukazes na babu a on ti na nu zostavi presny postup, ako na to?
Toto keď som dneska počul, okamžite mi napadla táto téma
.
Tak ako argumentovat strankou typu sapfoq pre cloveka ktory nie je "alfa" a chce si najst (idealne) dlhodobu priatelku (ktora neuleti v práčovni za nejakym prazdnohlavym overconfident potetovanym alfa kretenom), pomlcim radsej ...
Tak keď neberieš rady od normálnych chlapov na fóre, ktorí majú za sebou aj nejaké neúspechy, ktorými však získali skúsenosti a na druhej strane ani rady alfa samca, tak už neviem, od koho chceš, aby ti poradil.
Trtkovia ako ty ti v tom určite nepomôžu...
Trtkovia ako ty ti v tom určite nepomôžu...
Uprimne, ako to tu tak citam so vsetkymi tymi "podme si donho rypnut" komentarmi (cest vynimkam ktore sa snazia nezistne pomoct) tak to same ma dost zarmucuje, ked si k tomu priratam cas co som rozmyslal nad zenami (tiez nie najradostnejsia cinnost) a kolko by som este musel spravit na to aby som nejaku ziskal, tak tie mesiace utrpenia z minulosti (a nejake este asi budu) - clovek zacne uvazovat ci to za to vobec stoji ... Ano, ked si poviem ze nebudem mat frajerku tak to znie uplne hrozne, na druhej strane ked sa zbavim tychto typov reci a budem si moct dovoli nezaujimat sa o tom co si o mne zeny myslia, nebudem musiet chodit do spolocnosti ktore ma absolutne nezaujimaju a jediny dovod preco som tam je ze snad "mozno by sa postastilo" - ked si vsetko toto zratam a vysledok je zena (aj to len s nejakou pravdepodobnostou) tak seriozne zacinam rozmyslat nad asexualitou a uzasnou slobodou ktoru mi prinesie ...
Aspon nejaky prinos diskusia mala ... : /
(btw ano, uvedomujem si ze z hetero sa asexual zo dna na den nestane)
Úprimne si myslím, že najlepšie spravíš, ak sa skutočne staneš asexuálom.
To, že som si do teba rypol, nebolo nič iné, len reakcia na tie tvoje odmietavé postoje. Máš tu 39 (
) strán rád a nespomínam si na žiadnu, ktorej by si sa chytil. Akurát tu všetky návrhy odsudzuješ a dokonca si dovolíš sa osočiť aj na userov, ktorí ti tu v dobrom radili a z tvojich posledných postov bolo cítiť, akoby si sa nad nich povyšoval, keď tu spomenuli aj nejaké svoje neúspechy, pričom ty si ten posledný, kto by si z toho mal robiť srandu. V tejto téme som skončil, lebo komu niet rady, tomu niet pomoci...Howgh!
To, že som si do teba rypol, nebolo nič iné, len reakcia na tie tvoje odmietavé postoje. Máš tu 39 (
Tiez som v tomto smere ohladom zien dost dlho zaostaval...moj najlepsi kamarat s ktorym som chodil von zdielal nazor, ze moze mat kazdu na ktoru ukaze...a mal pravdu, slo mu to lusknutim prsta (udrzanie dlhodobeho vztahu uz ale nebolo pre neho az take lahke). Ja som bol taka cierna ovca, ktora nemala nikdy nekoho...nerozilo mi zase problem s dievcatami ist von a komunikovat, no nikdy som to nepotiahol do inej roviny ako do priatelskej. Vyvrcholilo to az ked som zacal byt pracujuci clovek, mal som 18rokov, a pracoval som vo fabrike...skvela partia ludi, bol som najmladsi v tyme, vsetko muzi s manzelkami a detmi...niektory rozvedeny. Ked vyslo najavo, ze nemam a nemal som nikoho, tak sa prejavila typicka ''working class'' vsetky debaty o sexe, zenach a o pive...alebo o zenach pri pive, to je jedno. Chodili sme par krat do roka spolocne von do mesta sa opit. Boli to super akcie...az na jednej dostali moji kolegovia po niekoklych pivach super napad...zaplatit mi zensku!LeibnitzX napísal:Uprimne, ako to tu tak citam so vsetkymi tymi "podme si donho rypnut" komentarmi (cest vynimkam ktore sa snazia nezistne pomoct) tak to same ma dost zarmucuje, ked si k tomu priratam cas co som rozmyslal nad zenami (tiez nie najradostnejsia cinnost) a kolko by som este musel spravit na to aby som nejaku ziskal, tak tie mesiace utrpenia z minulosti (a nejake este asi budu) - clovek zacne uvazovat ci to za to vobec stoji ... Ano, ked si poviem ze nebudem mat frajerku tak to znie uplne hrozne, na druhej strane ked sa zbavim tychto typov reci a budem si moct dovoli nezaujimat sa o tom co si o mne zeny myslia, nebudem musiet chodit do spolocnosti ktore ma absolutne nezaujimaju a jediny dovod preco som tam je ze snad "mozno by sa postastilo" - ked si vsetko toto zratam a vysledok je zena (aj to len s nejakou pravdepodobnostou) tak seriozne zacinam rozmyslat nad asexualitou a uzasnou slobodou ktoru mi prinesie ...
No to podrypovanie z ich strany neprestalo...kazdu smenu som pocuval reci o sexe a o zenach a podobne...az som sam zacal skusat stastie ked sme sli opat von...no stale neuspesne...az raz moj strach prelomila jedna skusenost, opat v krcme, mal som vypite, sedel som vedla kamaratky, ta mala tiez vypite, a zacali sme do seba stuchat, steklit sa a podobne, az sme sa o sebe hodili a zacali sa vasnivo bozkavat...skor ona mna...na druhy den sa tvarila ako keby sa nic nedialo a mna to polozilo, myslel som si, ze z toho bude vztah (naivka), bol som zniceny...no ta skusenost mi pomohla odhodit zabrany...tyzden na to som bo lja ten, ktory siel do baru a zbalil kocku, a bez problemov ju zacal bozkavat...kebyze si nieco chcem dokazat...dotiahnem ju bez problemu domov...a uz to slo...zrazu som nemal problem s nikym. No stale som chcel dlhodoby vztah pre zivot...a stalo sa...par tyzdnov na taketo aferky som znova siel do mesta...a stetol som dievca s ktorym som uz 4 roky...prihovoril som sa, vzal som ju von, nasledujuci den sme sli spolu do mesta, lebo sme mali obaja nejake uradne vybavovacky, potom na spolocny nakup, a potom ku mne navarit a spolocne sa naobedovat...potom zrazu na film ku mne a uz to slo. Som tu, neubudlo zo mna. Mam priatelku dlhodobo, planujeme buducnost, deti a rodinu...oplatilo sa prekonat sam seba. Pokym ty niesi ochotny opustit aspon chvilkovo svoju komfortnu zonu, tak sa s tym rozluc.
Gratulujem k úspechu. Úprimne. Len mám jednu otázku: Mám si to vysvetliť tak, že opustenie komfortnej zóny automaticky prináša sex a vzťah? Lebo presne toto si napísal: osmelil som sa a žal som úspechy.
Nepopieram úspech, no až príliš veľa podmienok si vynechal. Je to ako tvrdenie, že na koláč to stačí kúpiť suroviny a BOOM - na stole ti rozvoniava cukrárenský skvost.
Lebo ver tomu, že keby som to isté urobil ja, tak skočím s hlavou vo dverách. Ak to totiž urobí príťažlivy muž, je to zdravé sexuálne sebavedomie. Ak to urobí škaredý muž, je to sexuálne obťažovanie.
Vo vzťahu medzi mužom a ženou NEEXISTUJE žiadny rovnaký meter. V skutočnosti je ich plná riť. Rada od sexi chalana, ktorý nemal šťastie na dievčatá, lebo sa nemal k činu, je pre neatraktívneho suchára asi tak platná, ako snaha kresťanského misionára vysvetliť význam Boha domorodému kmeňu v Tanzánii.
Nepopieram úspech, no až príliš veľa podmienok si vynechal. Je to ako tvrdenie, že na koláč to stačí kúpiť suroviny a BOOM - na stole ti rozvoniava cukrárenský skvost.
Lebo ver tomu, že keby som to isté urobil ja, tak skočím s hlavou vo dverách. Ak to totiž urobí príťažlivy muž, je to zdravé sexuálne sebavedomie. Ak to urobí škaredý muž, je to sexuálne obťažovanie.
Vo vzťahu medzi mužom a ženou NEEXISTUJE žiadny rovnaký meter. V skutočnosti je ich plná riť. Rada od sexi chalana, ktorý nemal šťastie na dievčatá, lebo sa nemal k činu, je pre neatraktívneho suchára asi tak platná, ako snaha kresťanského misionára vysvetliť význam Boha domorodému kmeňu v Tanzánii.
Je samozrejme že sa treba o seba starať. Ja som tiež niekedy nevyzeral príťažlivo. Mastné vlasy, účes ako..., vyrážky, obliekanie som tiež nemal najlepšie. A keď príde niekto takýto k babe tak ho asi veľa úspechu nečaká. Jasne, nie každý je model, ale správnym obliekanim a celkovo výzorom sa dá spraviť veľa.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pilifo, Lubos, ze to riesite... ved tu uz je ocividne, ze tito "chlapi" nechcu rady, ale validaciu.
Výzor je len 50%. Aj to ešte tých ľahkých 50%. Ja som tiež zmenil výzor a začal sa lepšie obliekať. A podľa mojej známej som príjemný spoločník, s ktorým je sranda a s ktorým chcela tráviť čas. A vieš, čo mi to bolo platné? Hovno. Získanie kamarátky je až príšerne jednoduché, až ma to nebaví a nikdy to nie je mojím cieľom. No ak aj sa nepodarí, buchnem dverami a kašlem na to. Efektívne využitie času a energie.
Ano, spravne si to pochopil. Staci si necpat do hlavy myslienky, ze sa to neda, a ze na to nemam, a ze som skaredy, smradlavy, niesom alfa samec a neviem co este...ist von, a zacat. Nic viac nic menej...prvykrat dostanes po hube za obtazovanie...no nevracaj sa do komfortnej zony...druhykrat mozno opat dostanes facku, alebo vynadanie...no stale sa vykasli na komfort zonu, tretikrat uz to bude lepsie, a zacnes si verit, no mozno znova neuspejes, ale uz bez facky a vysmechu. Proste len trafis na nespravne dievca...a nasledujuci pokus uz mozno vyjde. No buhuzial, neda sa dokazat nic (nejde iba o vztahy) ked niesi ochotny vyjst von z comfort zone...neda sa byt ani uspesny v praci, ani bohaty, ani mat peknu postavu, ani mat pekny vztah. Je to tak. Koniec koncov som rad, lebo ludia ktory niesu ochotny to takto robit, vytvaraju viac priestoru pre tych schopnejsich.Terepin napísal:Gratulujem k úspechu. Úprimne. Len mám jednu otázku: Mám si to vysvetliť tak, že opustenie komfortnej zóny automaticky prináša sex a vzťah? Lebo presne toto si napísal: osmelil som sa a žal som úspechy.
No a čo ti brániť to potiahnuť ďalej? Ja nvm, ísť s ňou pár krát von, keď sa ti páči a ak sa ti bude ľúbiť stále, tak jej dať najavo pocity bozkom napríklad?Terepin napísal:Získanie kamarátky je až príšerne jednoduché, až ma to nebaví a nikdy to nie je mojím cieľom. No ak aj sa nepodarí, buchnem dverami a kašlem na to. Efektívne využitie času a energie.
Neviem, napríklad u mňa vyzerá diametrálne odlišne, keď idem von s kamoškou, s ktorou viem, že nič nechcem alebo ona nechce nič so mnou. A na druhej strane úplne inak, keď idem von s babou, o ktorú mám záujem. No jednoducho, nie je to tak isto strávený čas ako v prípade kamarátky.
V poslednom prípade to bol fakt, že má priateľa.
tak ju skrtni a zameraj sa na inu
Veď som aj škrtol.
beardie napísal:a zameraj sa na inu
A až budem mať možnosť, tak sa zameriam na inú.
-
guess.whoo
Redeemer
u mna tiez nevyhraval vyzor. mam 190cm, miernu nadvahu, ziadny crty alfa samcov
ale vzdy som sa dokazal s babami normalne bavit a myslim, ze prave vyrecnostou a retorikou som si ich dokazal zopar "podmanit"
-
Runes
Addict
no chlapci co vam poviem
cez vikend sutaz a bola tam jedna fakt ze amen tma holka
ako normal sme sa bavili len vecer na diske som sa ako spravny antidisko dako nezapajal
nejde o to ze som zadany a aj tak by nic nebolo ale vyhladala si ma na FB a mohla mi napisat ze ma hladala ten vecer na diske lebo mala somnou plany
a to sme sa s nasou vypravou bavili a jedna kolegina zadelila ze vyzeram ako by mi dakto na tvar stupil ale ze tou mojou bezprostrednostou a odvahou v komunikacii proste tie baby motam 
s coho zasa vychadza naucte sa komunikovat aj ked vam dakto stupil do tvare
tu zensku tam chcelo polozit asi tak 20 chalanov 
s coho zasa vychadza naucte sa komunikovat aj ked vam dakto stupil do tvare