Neda sa to stihat:(
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tak tomu pridaj ze to ide na city...a chapes...sa ti to prevali a nemas ani jednu....a zruinovany zivot..VortexiQ napísal:Tak akoze mesiac som to nejako vydrzal, tak urcite by som to potiahol dalej, ale uz ne nechcem!!! Strasne na city mi to uz ide:((
A este to ber z ineho pohladu,ze zaberas mozno miesto niekomu ktory by s jednou z nich mohol byt stastny... a ona s nim tiez
-
qwerty-xyz
Te-wei napísal:Ale tu asi polovici ľudí dobre j* lebo chalan spravil blbosť uvedomuje si to a chce poradiť,,, možno od niekoho kto to zažil a má skusenosti, lebo toto sa deje bezne a jedine čo sa tu človek dočíta ako ho tu polovica ľudí ide ukameňovať a dobre že by mu nevrazili jednu ak by mohli,,,
-
Te-wei
Medium Professional
vyhecuješ ho akorát tak k tomu aby sa odhlásil a viac neprišiel,,, a čo by som mu poradil,,, volny priebeh,,, nech si užije trochu,,, ja by som to teraz v mojom veku už nerobil, ale v 17? A prečo nie, nech sa trochu vybujarí a keď bude mať 25 môže si hladať važnu známosť,,, Samozrejme aj to vybujarenie by malo mať svoje hranice,,,qwerty-xyz napísal:parada a co mu chces akoze povedat? no ved ideme mu pomoct ale tak rozhodnut ssa musi sam no nie? Tak ho aspon vyhecujeme k tomu aby sa rozhodol.
-
qwerty-xyz
Tiez pravda aj ked trochu iny nazor a to je. Pokial je chlapec v malom meste tak ked sa take daco rozkrikne nemusi to uz u niektorych dievcatach byt prave ruzove lebo budu vykrikovat stupudne hlasky typu:A okrem mna mas kolko dalsich? som o tebe pocula ze....Te-wei napísal:vyhecuješ ho akorát tak k tomu aby sa odhlásil a viac neprišiel,,, a čo by som mu poradil,,, volny priebeh,,, nech si užije trochu,,, ja by som to teraz v mojom veku už nerobil, ale v 17? A prečo nie, nech sa trochu vybujarí a keď bude mať 25 môže si hladať važnu známosť,,, Samozrejme aj to vybujarenie by malo mať svoje hranice,,,
A podobne kktiny.
Aha takze ta 19 ma proste smolu ze chlapec je v ruji a ma vlastne narok si uzivat.Te-wei napísal:vyhecuješ ho akorát tak k tomu aby sa odhlásil a viac neprišiel,,, a čo by som mu poradil,,, volny priebeh,,, nech si užije trochu,,, ja by som to teraz v mojom veku už nerobil, ale v 17? A prečo nie, nech sa trochu vybujarí a keď bude mať 25 môže si hladať važnu známosť,,, Samozrejme aj to vybujarenie by malo mať svoje hranice,,,
Ja navrhujem nech zostane s tou 18, vsak vrana k vrane sada, urcite si viacej budu momentalne pasovat, kedze obaja isli prvykrat do postele s vedomim ze ako sa veci maju. Kedze sa ma chlapec vyburit tak nech je to s clovekom podobnych zasad..........tot vsio. V 25 nech kontaktuje tu 19 a vylozi karty na stol. Nechcem moralizovat, ale svet je uz tak daleko, ze ked sa mame vyburit tak nech je to mimo vztahov a zbytocne nehazardovat s doverou toho druheho, nemame nato pravo.
Chlapce ak citis ze dokazes byt verny po tejto skusenosti tak je to len na tvojom srdci a u 19 aj odpusteni, u tej druhej to mas lahsie. Cim skor ries
-
qwerty-xyz
Janta napísal:Aha takze ta 19 ma proste smolu ze chlapec je v ruji a ma vlastne narok si uzivat.
Ja navrhujem nech zostane s tou 18, vsak vrana k vrane sada, urcite si viacej budu momentalne pasovat, kedze obaja isli prvykrat do postele s vedomim ze ako sa veci maju. Kedze sa ma chlapec vyburit tak nech je to s clovekom podobnych zasad..........tot vsio. V 25 nech kontaktuje tu 19 a vylozi karty na stol. Nechcem moralizovat, ale svet je uz tak daleko, ze ked sa mame vyburit tak nech je to mimo vztahov a zbytocne nehazardovat s doverou toho druheho, nemame nato pravo.
Chlapce ak citis ze dokazes byt verny po tejto skusenosti tak je to len na tvojom srdci a u 19 aj odpusteni, u tej druhej to mas lahsie. Cim skor ries
za to, ze niekto napise rozumny nazor (taky som od teba na tomto fore este nevidel), tak musi mat hned 60 rokov?qwerty-xyz napísal:ty mas kolko rokov holka? 30-40-50??? Neverim ze 60 rocna by sa este naucila zvladnut PC...
on si ta zastava len preto, ze "pridať sa na stranu väčšiny je docela nuda"...VortexiQ napísal:Fakt diky si asi jeden z mala tych, co ma tu chapu.
-
qwerty-xyz
konyk87 napísal:za to, ze niekto napise rozumny nazor (taky som od teba na tomto fore este nevidel), tak musi mat hned 60 rokov?
Aha kony tak myslim si, ze on tu je len preto aby sa mohol hadat s takymi ako si ty...............panebozekonyk87 napísal:on si ta zastava len preto, ze "pridať sa na stranu väčšiny je docela nuda"...
17... o rok by uz mal mat predstavu kam na skolu a co by chcel robit cely zvysok zivota, mat uz sovje nazory, postoje svoj zivotny smer... a on bez lutosti podvedie, dalej obe klame a prekvapivo! zistuje, ze nie je stastny... k tomu sa opyta, nas CO MA ROBIT... a este ho povzbudzujte, ze toto je u skoro dospeleho cloveka normalne a vlastne uzitocne...
neviem, ci som len ja z nejakej inej galaxie, ale do hlavy mi take nieco nejde ani nahodou...
a t-wova teoria naberania "skillov" pre dalsie vztahy... snad zartujes.. zakladom vztahu je laska a fakt ani len netusim, co si do vztahu, kde maju byt obaja vzajomne stastni a nema to byt nejake fakt divne diplomaticke spojenie, kde iba spekulujes ako vztah ovladat moze z takehoto niecoho priniest...
aani ti nemam co poradit, hlavu z vas mam tazku
neviem, ci som len ja z nejakej inej galaxie, ale do hlavy mi take nieco nejde ani nahodou...
a t-wova teoria naberania "skillov" pre dalsie vztahy... snad zartujes.. zakladom vztahu je laska a fakt ani len netusim, co si do vztahu, kde maju byt obaja vzajomne stastni a nema to byt nejake fakt divne diplomaticke spojenie, kde iba spekulujes ako vztah ovladat moze z takehoto niecoho priniest...
aani ti nemam co poradit, hlavu z vas mam tazku
-
Te-wei
Medium Professional
uplne si to vystihol až na to,že tamta tema z ktorej si to citoval bola tema fraškova, tam som sa len bavil a toto už je trochu tema seriozna a podla toho tu k nej aj pristupujem,,,konyk87 napísal:on si ta zastava len preto, ze "pridať sa na stranu väčšiny je docela nuda"...
A taketo veci sa mi ozaj nechce vysvetlovať,,, boooože
Janta ma uplnu pravdu...
ked si chce LEN uzivat, tak nech bezi za holkami rovnakych CHUTOK a nie miesat do toho city inych ludi.
Chlape, len to s nejakou co najrychlejsie skonci, lebo to nedopadne dobre. To koho opustis je snad na tebe a nie na nas. A ani sa nediv, ze ti niektori nadavaju, ved aj maju preco. Poriadne sa zamysli nad tym, co pre teba jednotlive dievcata znamenaju. Nie si nahodou s tou prvou uz len zo zvyku? Nie je ti viac "kamaratkou" ako "priatelkou"? V pripade dalsej sa neriadis nahodou len gulami? Alebo "nedava" ti len to, co ti ta prva neponukla a ty si to takto sprosto
vynahradzujes?
ked si chce LEN uzivat, tak nech bezi za holkami rovnakych CHUTOK a nie miesat do toho city inych ludi.
Chlape, len to s nejakou co najrychlejsie skonci, lebo to nedopadne dobre. To koho opustis je snad na tebe a nie na nas. A ani sa nediv, ze ti niektori nadavaju, ved aj maju preco. Poriadne sa zamysli nad tym, co pre teba jednotlive dievcata znamenaju. Nie si nahodou s tou prvou uz len zo zvyku? Nie je ti viac "kamaratkou" ako "priatelkou"? V pripade dalsej sa neriadis nahodou len gulami? Alebo "nedava" ti len to, co ti ta prva neponukla a ty si to takto sprosto
-
Te-wei
Medium Professional
alebo obe, než sarozhodneš 
ja viem, som hovädo ale s chudáka chlapca tu robíte pomaly zločinca,, a poviem Vám, že v tomto baby vedia byť niekedy častokrát horšie, poznám to a verím,že aj mnohý z Vás. A zasa s tých Báb nerobte chudinky ktorým to zruinuje život. baby v tomto vedia byť podstatne prefikanejšie a vychcanejšie ako chlapi.
ja viem, som hovädo ale s chudáka chlapca tu robíte pomaly zločinca,, a poviem Vám, že v tomto baby vedia byť niekedy častokrát horšie, poznám to a verím,že aj mnohý z Vás. A zasa s tých Báb nerobte chudinky ktorým to zruinuje život. baby v tomto vedia byť podstatne prefikanejšie a vychcanejšie ako chlapi.
-
Te-wei
Medium Professional
prča to je, niečo podobne som spravil ja a to nežartujem,,, len som s nimi nechodil no obe som chcel, no nie v rovnakom čase. jednej som sa zdôveroval, že chcem tu druhu a pak naopak,,, a teraz sú aké kamošky spolu,,,mi-chau napísal:Ja by som ich zoznamil. Ked uz ziaden fungujuci vztah, tak aspon trochu prce.