Neda sa to stihat:(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
VortexiQ
Novice
Novice

Neda sa to stihat:(

Príspevok od používateľa VortexiQ »

Tak zacnem tak mam priatelku uz nieco vyse roka je odomna starsia o 2 roky a asi pred dvoma mesiacmy, ked mal spoluziak 18-ku sme sa odpalili dost a podviedol som ju s inou. Spociatku som si myslel, ze to bolo iba take odreaguvanie kusa, ale s tou dotycnou sme ostali nadalej v kontakte. Zo zaciatku som bol v tom, ze z nas budu dobry kamarati lenze ona sa zalubila do mna a ja do nej. Uz asi mesiac chodim s oboma a mam toho uz dost, ale nechcem stratit ani jednu ani druhu. hlavne ani jednu nechcem sklamat, lenze nedokazem ani jednej povedat koniec, ale bojim sa, ze ak v tom budem pokracovat pridem o obe a to by ma hrozne zdrvilo. Prosim o rady alebo o nejake vyjadrenie tych, ktory maju taku alebo podobnu skusenost. Mne je 17.....jedna ma 19....a druha 18!
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

My mame vediet, ktoru Ty chces?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

uvedom si v svojej palici ze co ti je hodnotnejsie? ci ta s ktorou si uz vyse roka => ze ak aj boli problemy tak su zazehnane a vy ste spolu uz dost dlho nato aby to vydrzalo, alebo sa na nu vykasles a siahnes po niekom koho predpokladam,ze ani poriadne nepoznas a este ani netusis co sa moze vyvinut.... odhodis staru lasku a nova ti o mesiac povie ze je koniec a ty si na nule.... odhodis novu, starej povies co si spravil a si na nule tiez.... kazdopadne si si to riadne imho dokaslal... co mas robit? porozmyslaj s ktorou ti je lepsie - u kazdej zvaz pre a proti a rozhodni sa... s obomi chodit nemozes
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

nezasluzis si ani jednu...bodka
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

mozno zbytocny spam, ale absolutny suhlas s konykom!

nasrat ti do ruk a nepustit tyzden k vode...
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

pripajam sa k tym 2 nadomnou ani jednu by si nemal mat za to co si spravil a ta nova vie o tom ze ked si s nou spal tak si mal inu?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Konyk ma pravdu. Ak ich mas fakt rad, tak by si ich mal nechat obe - pre ich, nie tvoje dobro.
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Ja sa súdenia zdržím, namiesto toho sa spýtam,že či fakt očakávaš, že ak aj s jednou ostaneš, že ti vzťah o klamstve vydrží ? :?:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Toto presne som čakal! samí moralní sazadisti sa ohlasili, pretože to sa nikomu nemôže stať,že? A čo???!!! Má dve baby,,, Má 17,,, je mladý nech si užije trochu chlapec, aj tak pochybujem že si jednu z nich vezme za ženu, že to bude tá prává,,, tak prečo nie? ja na tom nevidím nič zlé,,, zažije niečo nove, naučí sa aspoň trochu zvrtať vo vzťahoch,,, ja mu doprajem,,,

A druhá vec, má 17, nenarodil sa ako zasadovy človek,,, zasady a priority si bude sám tvoriť a nebude to bezchybne, tak sa tu na neho laskavo neosočute a nerobte tu z neho neviem aké morálne hovädo!!! V 27mych to zrejme už nespravi, alebo to bude riešil inak,,,
VortexiQ
Novice
Novice

Te-wei dakujem, ze sa ma zastavas, ale ja viem, ze som spravil chybu no len to nieje take lahke vratit spet. Proste to nejde!!! Pre neviem koho ano ta druha vedel, ze mam priatelku, ked sa so mnou vyspala. A som si vedomy toho co som spravil, uz len preto by som si vyprosil debilne urazky. Ja som to tu prisiel riesit nie nadavat si s niekym!

//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 22:03 )
Ing. FijoK napísal:mozno zbytocny spam, ale absolutny suhlas s konykom!

nasrat ti do ruk a nepustit tyzden k vode...
Si fakt STAR dokazal si to!!!!
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zasa sa potvrdil gangyho sloh z temy hojko... :roll:
podla mna si debil [no offens], ale kazdy raz urobi chybu, tak preco sa kvoli tomu osierat, aspon vies ze uz nikde nemas podvadzat lebo to dopadne takto ze budes musiet pisat na hojka :D
podla mna by pomohla "ocista" rozist sa s oboma, prerusit kontakt...aj ked neviem ci by to bolo to spravne, ak si vyberies hociktoru, tak budes potom mozno nariekat ze preco si si nevybral druhu...a kazdopadne vyberanie mi pride ako v obchode...blbe mi pride ked si zeny vyberaju z chlapov, chlapi zo zien....
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

zasadna otazka:
AKO TY BY SI CHCEL STIHAT OBIDVE??
ja na tvojom mieste by som to riesil takto....s tou prvou sa rozved...Dovod?To ze si sa po roku naviazal na inu,nieco znamena... A to ze si sa na nu naviazal je znakom toho,ze sa tej prvej nevenujes tolko kolko si zasluzi...
Vlastne som dospel k zaveru,ze si ta nezasluzi...

PS: ze dve baby naraz....AAAACH nechapem niektorych :smt081
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Te-wei: No a co ze ma 17? Spravil ko****, chcel odomna radu co ma spravit a tu ju ma. Ze by si to ty riesil inak - tvoja vec.

Samozrejme stat sa to moze, ale od toho je clovek (skoro)dospely aby niesol nasledky.
qwerty-xyz

Re: Neda sa to stihat:(

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

VortexiQ napísal:Tak zacnem tak mam priatelku uz nieco vyse roka je odomna starsia o 2 roky a asi pred dvoma mesiacmy, ked mal spoluziak 18-ku sme sa odpalili dost a podviedol som ju s inou. Spociatku som si myslel, ze to bolo iba take odreaguvanie kusa, ale s tou dotycnou sme ostali nadalej v kontakte. Zo zaciatku som bol v tom, ze z nas budu dobry kamarati lenze ona sa zalubila do mna a ja do nej. Uz asi mesiac chodim s oboma a mam toho uz dost, ale nechcem stratit ani jednu ani druhu. hlavne ani jednu nechcem sklamat, lenze nedokazem ani jednej povedat koniec, ale bojim sa, ze ak v tom budem pokracovat pridem o obe a to by ma hrozne zdrvilo. Prosim o rady alebo o nejake vyjadrenie tych, ktory maju taku alebo podobnu skusenost. Mne je 17.....jedna ma 19....a druha 18!
:roll: jezisi ty si puk,to ti nestaci tr*kat jednu musis popri tom aj druhu? ta poslu kade lahsie obidve a mozes si akurat tak sam doma za pocitacom zase. Si ako somarik medzi dvoma kopkami sena. Zameraj sa na holku ktoru mas rad naozaj obidve to byt nemozu, s ktorou si preskakal viacej veci, s ktorou mas viacero zazitkov,ktora je lepsia v posteli. Pri rozhodovani ayb si zabranil aby za teba rozhodovala dolna cast tela sa postav k stolu vytiahni ho - vezmi sekacik na maso a dorazne MU dohovor nech sa teraz do toho nemiesa,myslim ze pod touto hrozbou bude urcite ticho. :lol: Boze mat take problemy ze trtkam jednu aj druhu a ktore je lepsia tak som asi v raji a nepisem to na hojko....
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

sudit je lahke ale clovek nikdy nevie ci sa nedostane do podobnej situacie,
ja ti poradim pocuvaj "srdce" ale mysli hlavou, :!:
tu starsiu lubis uz dlhsie a s tou novou zazivas osial zamilovanosti a nevies ci sa ten osial vyvinie v lasku alebo sa zobudis a zistis ze si z niekim uplne cudzim. :never:
poloz si otazku ktoru ranis viac ak sa snou rozides, a keby si ostal s tou novou babou bolo by fer povedat tej starsej preco ju opustas a co sa stalo.
Keby som bol ja na tvojom mieste tak by som sa snazil ostat stou co som snou dlhsie, aj ked to bude urcite to tazsie riesenie. :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Te-wei: No a co ze ma 17? Spravil ko****, chcel odomna radu co ma spravit a tu ju ma. Ze by si to ty riesil inak - tvoja vec.

Samozrejme stat sa to moze, ale od toho je clovek (skoro)dospely aby niesol nasledky.
na teba zrovna som nereagoval,,, ale rada či reakcia typu "nasrať ti do rúk a nepustiť k vode" WTF?!!

A mimochodom tých k**tín spraví ešte peknú kopu, tak ako aj ostatný z Nás,,,!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, s tymi kktinami mas pravdu, to nas porobi kazdy... a s tym nasratim to bolo trochu dost :)
VortexiQ
Novice
Novice

Jerry napísal:zasadna otazka:
AKO TY BY SI CHCEL STIHAT OBIDVE??
ja na tvojom mieste by som to riesil takto....s tou prvou sa rozved...Dovod?To ze si sa po roku naviazal na inu,nieco znamena... A to ze si sa na nu naviazal je znakom toho,ze sa tej prvej nevenujes tolko kolko si zasluzi...
Vlastne som dospel k zaveru,ze si ta nezasluzi...

PS: ze dve baby naraz....AAAACH nechapem niektorych :smt081
Tak akoze mesiac som to nejako vydrzal, tak urcite by som to potiahol dalej, ale uz ne nechcem!!! Strasne na city mi to uz ide:((
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale tu asi polovici ľudí dobre j* lebo chalan spravil blbosť uvedomuje si to a chce poradiť,,, možno od niekoho kto to zažil a má skusenosti, lebo toto sa deje bezne a jedine čo sa tu človek dočíta ako ho tu polovica ľudí ide ukameňovať a dobre že by mu nevrazili jednu ak by mohli,,,
VortexiQ
Novice
Novice

Te-wei napísal:Ale tu asi polovici ľudí dobre j* lebo chalan spravil blbosť uvedomuje si to a chce poradiť,,, možno od niekoho kto to zažil a má skusenosti, lebo toto sa deje bezne a jedine čo sa tu človek dočíta ako ho tu polovica ľudí ide ukameňovať a dobre že by mu nevrazili jednu ak by mohli,,,
Fakt diky si asi jeden z mala tych, co ma tu chapu.
Napísať odpoveď