moja verzia ma 4.6GB taak neviem ale da sa to aj na dve cez total commander, ked to das pridat do archivu tak si tam vyberes po kolko ti ma rozdelit ten subor a uz len potom napalisshanoy napísal:prosim vas ta hra ma 4.8 GB ako to mam dat na dvd??Diky
Need for Speed:Pro Street
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
t0m4s3
Admin
Uprimne mam nieco malo cez 20% a mam velke problemy. Musel som vymenit Mazdu RX-8 za nieco silenjsie a hlavne nieco co nema zadny nahon, pretoze niektore gripy sa nedali vyhrat a bez toho dominated takmer nejde. Co ma zoziera este viac su drifty a uplne najviac topspeed alebo speed challenge. Tam pokial sa clovek nechyti vlaciku na zaciatku tak si ani neskrtne (toppeed auta niekde okolo 190mph, za inym autom sa vyvezie cez 210mph a to uz je rozdiel)
-
Šu-Do
Redeemer
ja som rad ze je to obtiazna hra.. keby bola lahka omrzi... ale zase z druhej strany... si pamätam na NFS: 4.. kua newiem ted ten nazov.. to bolo s policajtami a jazdilo sa po horach atd...a tiez aj NFS Underground 1 kde ma islo roztrhnut ked som isiel jeden zavod aspon 50x... 
INAK pokial vam pada hra pri kariere
teraz sa mi stalo ze som zapol karieru a hra pri nacitani bez varovania padla do winu...
takze.. skusil som vsetko okrem reinstalu.. zmenit jazyk (nic), vymazat savy (nic)... potom ked som chcel ist aj obycajny zavod.. hra padla tiez..
skusil som vypnut FW (nic)
takze... spustil som registry mechanic.. defragmentoval registre.. restart PC.. odpojenie od netu.. vypnutie Antiviru a FW... a voala.. hra isla ako mala
skusal som 5x novu karieru aj zavody...
myslim si ze celkovy problem bol vo FW.. asi som mal bloknut tu hru aby sa nedostala na net..
INAK pokial vam pada hra pri kariere
teraz sa mi stalo ze som zapol karieru a hra pri nacitani bez varovania padla do winu...
takze.. skusil som vsetko okrem reinstalu.. zmenit jazyk (nic), vymazat savy (nic)... potom ked som chcel ist aj obycajny zavod.. hra padla tiez..
skusil som vypnut FW (nic)
takze... spustil som registry mechanic.. defragmentoval registre.. restart PC.. odpojenie od netu.. vypnutie Antiviru a FW... a voala.. hra isla ako mala
myslim si ze celkovy problem bol vo FW.. asi som mal bloknut tu hru aby sa nedostala na net..
-
Šu-Do
Redeemer
najlepsie zavody boli drifty.. to som miloval..t0m4s3 napísal:High Stakes to bol. A v U:1 tam boli posledne zavody dobre o hubu, a tie drag zavody ma tam bavili viac. Tu je to nuda, tam sa aspon clovek musel uhybat autam z pruhu do pruhu
priloha 2.. moj prvy naj drift v Underground 1 .. musel som to hrat na 800*600 lebo na 1024*768 mi to islo pomaly... jaj to boli casy
BTW.. road challenge
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
Ciboa im to pere? Mam vsetko stage 3 v mojej subaru impreze a ma okolo 650HP... no ti typci co maju tie EVA IX asi pojedli neco zle, ehm nechapem ako tam natrepali 850HP ale to nic..vobec nemam prachy na nove auto ktore potrebujem do toho speed zavodu a drag uz s tym 350Z nevyhram ani boa, mozno by som vyhral keby boli prachy a zainvestoval do nejkej tej suciastky no nesu...
haluz je v tom ze som asi 4x dal chicagsky race day a tam ked ho zdominujes vyhras 25000 =) cize 4x 25k vo vrecku..nevem cim to je ale cudne to je, sak na tu moju imprezu nemaju v tom race dni a ete k tomu vyhram 25K..haluz
inac je to super hra, ja to hram na volante cize super..na klavesnici to je dost cudne no, ale da sa to hrat tiez..skoda tych hlupych lagov niekedy ma to uz fakt doziera ale nejak to vydrzim bo je to peckove a hlavne to neje pripecena arkadovka typu "sipka hore a obcas sipka vlavo ba ci vpravo"..toto NFS sa im podarilo veru, idem ete dat, sa tesim na ten bavoracik :,-)
haluz je v tom ze som asi 4x dal chicagsky race day a tam ked ho zdominujes vyhras 25000 =) cize 4x 25k vo vrecku..nevem cim to je ale cudne to je, sak na tu moju imprezu nemaju v tom race dni a ete k tomu vyhram 25K..haluz
inac je to super hra, ja to hram na volante cize super..na klavesnici to je dost cudne no, ale da sa to hrat tiez..skoda tych hlupych lagov niekedy ma to uz fakt doziera ale nejak to vydrzim bo je to peckove a hlavne to neje pripecena arkadovka typu "sipka hore a obcas sipka vlavo ba ci vpravo"..toto NFS sa im podarilo veru, idem ete dat, sa tesim na ten bavoracik :,-)
no ja som na tom podobne mam okolo 20% imprezu mam vsetko stage 3 ale ta ide fajnovo,v dragu mam pontiac 65 gto a tam mam tiez stage 3 takze ich davam jak male deti, ale drift ani za boha najlepsie som 2 ,alebo restartujem a mam auto na sracku,k dalsim zavodom som sa nedostal teda k tym speed challenge, lebo este nemam lovase na auto.
inac ked si kupite nove motroy atd tak si to aj nadstavujete? alebo to nechavate vsetko v strede na normal? lebo sa mi s tym nechce hrat a a je tam asi 20 veci co sa daju nadstavit.
inac ked si kupite nove motroy atd tak si to aj nadstavujete? alebo to nechavate vsetko v strede na normal? lebo sa mi s tym nechce hrat a a je tam asi 20 veci co sa daju nadstavit.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
stve ma ze pokazde vyhram v tom bonuse nejaku blbost...napriklad som minule vyhral brzdy na auto co pouzivam na drag
lol je mi to tam tak na rit akurat...a predtym som asi 3x vyhral nejake dobre veci na auta ktore som nepouzival lebo uz som mal novsie...no snad aspon sa zdvihla cena pri ich predaji...vrr...neska skusim aj nastavovat auto som zvedavy aky to bude mat ucinok
jj nastavujem to..ked si to tak vezmes ako hovoris tak mas imprezu, no tak na defaulte skoro siesty prevodovy stupen ani nezaradis a ked uz zaradis tak na par sekund a to este tak ze zdusis motor hehe..4ka je na subaru este v pohode ale ked tam bachnes na defaulte 5ku tak strasne strati otacky a ten prevodovy stupen je strasne zdlhavy nez zaradis 6ku. som tu 5ku troska ubral cize teraz davam aj 6ku a taktiez celkove rychlostne ratio mam nastavene na short pretoze 350km/h tam v tych grip tratiach nenaberes len tak a mat 340km/h v nizskych otackach na 6ke tez neje moc rozumne..ale to je viac menej vsetko prevodovka no, co sa tyka motoru tak tam mam start boost trosku viac ku high a end boost troska k low..ak som si to spravne vysvetlil tak by to mal byt odpich pri nizkych otackach alebo vo vyzsich..a CAM timing bude asi nieco ako casovanie vackovej hriadele ktora sluzi na zdvihanie ventilov ktore zabezpecuju plnenie valcov, ze? cize na vyber je oneskorene/pomalsie alebo pokrocile/rychlejsie...tak si to vysvetlujem ja, ak sa mylim opravte mal0f4s3 napísal:inac ked si kupite nove motroy atd tak si to aj nadstavujete? alebo to nechavate vsetko v strede na normal? lebo sa mi s tym nechce hrat a a je tam asi 20 veci co sa daju nadstavit.
-
Dante3000rpm
Medium Star