Need for Speed:Pro Street
Mam s tou horu problem
Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
Re: Mam s tou horu problem
hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ?Mixalko18 napísal:Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
Re: Mam s tou horu problem
oba releasy su zhodne,uz to tu niekto pisalSSemteXX napísal:hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skus vypnut firewall.. alebo sa skus komplet odpojit od netu a vypni FW aj AntivirusMixalko18 napísal:Nainstaloval som to crackol spustil tiez mi nabehol ten prikazovy riadok a potom sa spustilo to uvodne video ale ked skonci tak mi len scernie obrazovka a nic sa nedeje... potom uz len restartovat PC musim. Demo mi robilo presne to iste. Mojou zostavou to neni: AMD 3800+ X2,2GB ram a radeon x1950XT 256MB. Cim inym to moze byt??
//
kamo kolko je crackov na NFS PS ? su dva.. RLD a ViTALiTY.. ktory je nefunkcny ?SSemteXX napísal:hm,no podla mna to bude verziou hry,aky mas Crack? alebo aky typ hry,myslim ci HONDA,alebo to druhe nvm....hM ?
a typ hry ? myslis ze je tam rozdiel ?
//
Joker napísal:SSemteXX:Nac zas trepes kkt si lama No1.Pisal ze mu pada aj demo.Tak Crakom to asi nebude ze?
k tej chybe
No ani relasom to neni lebo kamarat ma presne tu istu a jemu ide. Ma sice Nvidiu ale nekompatibilitu z ati by tu hlasilo asi viac ludi nie len ja takze fakt netusim cim to moze byt a som z toho dost v ... a sere ma to lebo by som si to rad zahral. Inak taky isty problem som aj s Call of duty 2 a 4 a tiez Stalker (pri nich ma ale pusti aspon do menu) a este 3D mark 2006 mi to robi, nevem cim to je
uz som skusal aj drivre menit a ani to nepomohlo dokonca som aj windows preinstaloval dneska a tiez nic 
prosim poradte
zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
Re: prosim poradte
skus vypnut firewall.. odpoj sa od netu.. a potom spusti hrutapert napísal:zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
-
t0m4s3
Admin
Osobak zlomeny, Drift 6706 a Drag za 7.63 so 763bhp Viperom
edit: 7.59 to iste auto, 11.8x na 1/2mile
edit2: 7.48
edit: 7.59 to iste auto, 11.8x na 1/2mile
edit2: 7.48
- Prílohy
-
- drag_7_63.gif
- (804.48 KiB) 125 stiahnutí
-
- drag_7_48.gif
- (596.33 KiB) 115 stiahnutí
-
- drag_11_83.gif
- (553.83 KiB) 112 stiahnutí
Takyto problem mam aj ja len u mna je to horsie este lebo mna ani do win nevrati jednoducho mi zamrzne PC a dost. Ked skonci to video uvodne tak mi sekne PC. Mam tiez radeon x1950 ale vo verzii XT z 256MB... zacinam si mysliet ze je to tou grafikoutapert napísal:zdravim vas vsetkych, mam takyto problem s pro street, bez problemov nainstalujem avsak ked idem spustit hru, tak mi vyhodi len ciernu obrazovku na par sek. potom ma vrati do win a hodi mi tabulku "neodoslat", PC mam athlon 3200+, 2 gb ram, ati radeon 1950 512 DDR3, co to moze byt? dakujem
-
Lord PROXI
King
No neviem si pomoct ale NFS MW a hry predtym boly riadna pecka, Carbon bol nemasny, neslany, ale toto no nemam slov ...... necakal som nic normalne po tom co spravily v carbone ale prostret je totalne odflaknuta hra, ktoru by som nekupil ani keby bola za 1,-Sk ... ved aj pri carbone boly recenzie medzi Carbonom a Flatout2 a jednoznacne vyhral FL2, to iste je aj tu, pohode sekne aj prostreet...
Verzia na mobil je lepsia ako a pc.
To ovladanie trocha opozdene ... no ...... mozno si na to clovek zvikne a bere to ako dobre sprvene, ale okrem grafiky je hra na 2 veci ... na to aby zaberala miesto na disku a zapadala prachom v policke ...
asi len to
Verzia na mobil je lepsia ako a pc.
To ovladanie trocha opozdene ... no ...... mozno si na to clovek zvikne a bere to ako dobre sprvene, ale okrem grafiky je hra na 2 veci ... na to aby zaberala miesto na disku a zapadala prachom v policke ...
asi len to
-
t0m4s3
Admin
Tak som vytrel kocura Drag Kingovi. Na konci cakalo sklamanie, pretoze jeho Mustang GT (btw ma skoro vsetko Stage4) ma smiesnych 556koni a jazdi s nim casy okolo 9.5/16 takze sa to prejde s prstom v zadku, to mi viac zatopili ti na ceste k nemu. Inak whelie proti nemu sa mi podaril hned na prvykrat cez 800feet, on da cca 600, takze pohoda. Btw King je za 10% kariery 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja mam taku zostavu ako ty ale mam asus eax1950pro a nerobi mi to ziadne problemyMixalko18 napísal:Takyto problem mam aj ja len u mna je to horsie este lebo mna ani do win nevrati jednoducho mi zamrzne PC a dost. Ked skonci to video uvodne tak mi sekne PC. Mam tiez radeon x1950 ale vo verzii XT z 256MB... zacinam si mysliet ze je to tou grafikoui ked je to nepravdepodobne
ovladanie na klavesnici je fakt hrozne ale na gamepade je to uplne o inom a reaguje to hned...mna to tiez na klavesnici nebavilo...Lord PROXI napísal: To ovladanie trocha opozdene ... no ...... mozno si na to clovek zvikne a bere to ako dobre sprvene, ale okrem grafiky je hra na 2 veci ... na to aby zaberala miesto na disku a zapadala prachom v policke ...
asi len to
Ja mam od Sapphire Radeon x1950XT... snad to neni ani vyrobcomc.a.r.n.e. napísal:ja mam taku zostavu ako ty ale mam asus eax1950pro a nerobi mi to ziadne problemy