Nefunkcne USB ( pff neviem ako sa ten problem vola odborne )

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Nefunkcne USB ( pff neviem ako sa ten problem vola odborne )

Príspevok od používateľa Lumicko »

Caute mam Kingston 32GB usb uz veeelmi dlho 5+ rokov ale nebolo az tolko pouzivane. Priblizne pred rokom mi proste zrazu neslo otvorit resp. nevedel som sa dostat k suborom tak som ho hodil niekde do suflika lenze teraz potrebujem proste nejake USB a to 2GB co mam mi nestaci :D. Kupovat nove sa mi nechce ked uz mam 32GB a na suboroch co na nom mam uhm ak sa daju nejak ziskat z5 tak ok ale ak nie tak co uz.

Ked ho vlozim do PC tak mi windows hned povie "Disk v jednotke H: je pred jeho pouzivanim potrebne naformatovat. Chcete vykonat formatovanie?"
Dam "formatovat" a hned vyskoci "System Windows nemoze naformatovat disk H." a este k tomu nejake voloviny ze skontrolujte ci to a to....

Ked mrknem do "Tento pocitac" tak tam to USB vidim ako "Vymenitelny Disk (H)"
Ked dam vlastnosti tak vobec nic neukazuje ani kolko je volne atd... V tych vlastnostiach ked dam napriklad "Nastroje" a potom Kontrolu chyb cize skontrolovat to USB to vypise "Kontrolu disku nie je mozne vykonat,pretoze Windows k nemu nemoze ziskat pristup"

Vobec neviem co s tym aj ked som googlil som nejak nic nenasiel. Hmm mam taky dojem ze toto USB uz uplne skoncilo :D

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2015, 21:03)
To tak vypada ze sa to asi opravit neda :D pff kupovat nove za 15-20e :(
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Nefunkcne USB ( pff neviem ako sa ten problem vola odbor

Príspevok od používateľa heker »

Je dake krive, radsej to zahodit a kupit nove.
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nefunkcne USB ( pff neviem ako sa ten problem vola odbor

Príspevok od používateľa Thommas »

Klik pravým na Tento počítač -> spravovať -> správa diskov. Hore dole pomaž partície (ALE POZOR, zabávaj sa len s USB kľúčom, keďže tam budeš mať aj všetky ostatné úložné priestory), meň z dynamického na GPT a späť, zabávaj sa s tým. Ak ti nič nepustí, máš prekročený maximálny počet zápisov/čítaní na pamäť, čiže kľúč ti bude maximálne na okrasu.
Napísať odpoveď