wolodo napísal:Ja som za rychlu jadu mam ju rad, ale tiez tam kde nikoho neohrozim a v aute musim byt sam. No na cestach sa snazim byt vzdy pozorny a dokonca aj ked milujem hudbu tak aby som sa sustredil musim mat radio/mp3 tichsie, nie som dlho vodicom tak sa snazim byt vzornym aj pri dodrzovani rychlosti a dodrzovani znaciek
ja osobne som jazdil ako debil.. týžden na to ako som spravil vodičák som spravil na ceste dvoje hodiny za sebou a ostal som v protismere celý zasratý... (šteloval som si rádio)pak som sa uvedmil.. a jazdil som "normálne" samozrejme jazdil som na firemných autách ktoré netreba šetriť a samozrejme vrátil som sa ku svojej jeblej jazde s tým rozdielom že už bolo viac skúseností.. baví ma rýchla jazda a pomalá ma ubíja... pak som si ale kúpil vlastné auto a zrazu strašná zmena .. dávam si pozor jazdím opatrne.. samozrejme občas tomu vypečiem ale vždy len vtedy ked som v aute sám a len tam kde to fakt poznám.. ako náhle je v aute aj niekto iný.. idem pomaly, opatrne a dávam si pozor. ani hudba nieje nahlas..