nehody na cestach
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nehody na cestach
viem ze by sa nemali taketo temy zakladat ale toto video ma fakt zaujalo a takto si ho vsimne viac ludi stoji to za zamyslenie
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny
-
Začiatok Konca
Professional
Mne to poslala kamarátka.. je to
veľmi silný emotívny zážitok.. Tlačili sa mi slzy do očí... keď som videl, že zo sekundy na sekundu sa to môže všetko sk*rviť.. aké to malo dopady aj na rodinu, blízkych aj na okolie a na všetkých..a ešte, keď jazdím na motorke a väčšinou priateľka za chrbtom, tak mi to nebolo dvakrát jedno.. a pozeralo sa mi to veľmi, skutočne veľmi ťažko.. 
-
DanielDevil
Addict
-
Medium Star
Je to smutné ale realita je taká. Tí, čo idú 180 km/h a hrajú sa na majstrov sveta tak nech sa aj pozabíjajú ale nech nepozabíja nevinných ľudí.
Keby havaroval aspoň v 100 kilometrovej rýchlosti a na ceste by bola dajme tomu 60-tka povolená rýchlosť tak ho opľujem a prekročím. Ani sanitku by som mu nevolal...
Keby havaroval aspoň v 100 kilometrovej rýchlosti a na ceste by bola dajme tomu 60-tka povolená rýchlosť tak ho opľujem a prekročím. Ani sanitku by som mu nevolal...
Ja som za to aby sa to vysielalo aj na slovensku. Pre nepozornosť vodiča ktorý povedal "nevidel som ho" prišiel môj kamarát o život možno ste to v tv videli. http://noviny.joj.sk/z-domova-zilinsky- ... ratil.html fakt smutné neprajem nikomu.
-
aruN
Professional
vacsina ludi si vzdy povie,a co vsak mne sa to nestane,na svete je tolko ludi tak preco by sa to malo stat prave mne?preco by som ja mal niekoho zrazit?a potom to takto aj vyzera,denne su toho plne spravy,kolko ludskych zivotov vyhaslo kvoli hlupej nevedomosti,alkohole alebo nepozornosti.najhorsie je ze vacsinou vzdy najviac trpia nevinni a ten co to sposobil z toho vzdy vyviazne.krute ako sa v jednej chvili vsetko zmeni.
-
Mateq
Medium Professional
Nestalo naozaj, je to myslím z britskej kampane, keď púšťali tieto klipy v TV a účelom bolo znížiť nehodovosť na cestách. Veľmi silné a emotívne, určite značne účinné.Filipito napísal:ako to sa stalo naozaj lebo je to velmi pekne ale je to skor ako film... no neviem co si mam o tom mysliet
Videl som dávnejšie iný klip z británie, kde sa mama z dcérou na predných sedadlách pekne pripútané, v zadu nepripútaný syn. Nehoda, dcéra vďaka pásom bez zranení, matka zlisovaná nepripútaným telom zozadu. Určite ma tá ads núti sa vždy v aute pripútať a nutiť pripútať aj tých čo sedia za mňou, odkedy som ju videl.
Ehm, slovenský ekvivalent Airbag ktorý robil Peter Marcin, s prepáčením komediálna sr*čka, za peniaze štátu. Kto videl porovná s britským a zhodnotí ktoré má nejaký účinok. Češi majú Stop, ten celkom ujde ale na anglický projekt sa nechytá ani zďaleka...
Viete, kampani mozu pustat dookola kolko chcu. Lebo uvedomelim ludom to netreba. Ale pride do kina RYCHLO A ZBESILO a pre par debilkov a "VYZNAVACOV RYCHLEJ JAZDY" je to len motivacia. Nehovorim, ja si tiez rad zajazdim, rychlo aj pomaly, ale tam, kde nikoho neohrozim ani neobmedzim.
Kolko krat som sa stretol na ceste s debilmi, co predbiehaju cez plnu, do zakruty, alebo pred kopcom,a potom sa rychlo tiskaju predo mna, len aby zabranili zrazke..... Kolko krat isli so mnou kamarati a ich typicke hlasky : PREDBEHNI HO, predbehni ho, alebo UKAZ KOLKO TI TO DA neznesiem. Takisto ozrani za volantom.... pretoze to nieje HANBA byt opity, to je dnes PRESTIZ a kto jazdi ozraty je frajer, lebo ma kopu zazitkov a moze ich rozpravat nasej mladezi, ktora sa na tom neuveritelne zabava...
Kolko krat som sa stretol na ceste s debilmi, co predbiehaju cez plnu, do zakruty, alebo pred kopcom,a potom sa rychlo tiskaju predo mna, len aby zabranili zrazke..... Kolko krat isli so mnou kamarati a ich typicke hlasky : PREDBEHNI HO, predbehni ho, alebo UKAZ KOLKO TI TO DA neznesiem. Takisto ozrani za volantom.... pretoze to nieje HANBA byt opity, to je dnes PRESTIZ a kto jazdi ozraty je frajer, lebo ma kopu zazitkov a moze ich rozpravat nasej mladezi, ktora sa na tom neuveritelne zabava...
-
wolodo
Professional
Ja som za rychlu jadu mam ju rad, ale tiez tam kde nikoho neohrozim a v aute musim byt sam. No na cestach sa snazim byt vzdy pozorny a dokonca aj ked milujem hudbu tak aby som sa sustredil musim mat radio/mp3 tichsie, nie som dlho vodicom tak sa snazim byt vzornym aj pri dodrzovani rychlosti a dodrzovani znaciek
-
uNreal_saTch^
Professional
tiez mam rad rychlu jazdu, ale len za urcitych podmienok...
pre objasnenie spomeniem pocasie, stav ciest (teda SK je tymto kriteriom vylucene), auto (neznasam ked nekto zhavi oktaviu na 190km/h a ide mu vyskocit motor z kasne, len aby sa ukazal. ked uz chce frajerit, v prvom rade nech kupi auto na rychlu jazdu stavane).
Pre porovnanie situacie SK / DE
som presvedceny o tom, ze ak pojdete v nemecku na 4prudovke v uplne lavom pruhu 220km/h, ste v ovela vacsom bezpeci, nez na slovenskych "dialniciach" pri rychlosti 130km/h.
Je to iny svet!
pre objasnenie spomeniem pocasie, stav ciest (teda SK je tymto kriteriom vylucene), auto (neznasam ked nekto zhavi oktaviu na 190km/h a ide mu vyskocit motor z kasne, len aby sa ukazal. ked uz chce frajerit, v prvom rade nech kupi auto na rychlu jazdu stavane).
Pre porovnanie situacie SK / DE
som presvedceny o tom, ze ak pojdete v nemecku na 4prudovke v uplne lavom pruhu 220km/h, ste v ovela vacsom bezpeci, nez na slovenskych "dialniciach" pri rychlosti 130km/h.
Je to iny svet!
nemecke cesty a slovenske je daco ine!!!napriklad ja strasne milujem kamiony!!!a kazdy pi....e ze su na sk vydrbane kolaje po cestach a podobne sra...ky ale nikto nepozrie na zastavky autobusou.ake su krasne dierave.ale ked sa nad tym normlne zamyslim a pozeram na nase cesty ako ich plataju tak to je na smiech!!!unas su cesty rozbyte preto lebo nane davaju "kvalitny asfalt" proste taka kvalita ze ...... preco to neni napr na nemeckych cestach???tu je dvovod!!a este ked mam spomenut sneh....mame chatu na domasi a stale ak snej ideme v zime a pada sneh tak su pokrizene kamiony a neda sa prejst....az pokial niekto nezvalo fizlom.napr moj oco ze je to neprejazdne tak az vtedy pridu odhraovat co je vsetko bloknute.v nemecku idu 2 odhrabovace pred sebou po dialnici a nepustia nikoho pred seba pokial neodhrabu cesu...ale unas toto neni...
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 16:27 )
chudatko renault
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 16:27 )
chudatko renault