Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

To bude najskôr nejaká chyba, tú hadicu mu tam asi vrazili a tak ho nafúkli.
Inak skvelá škola, o pár rokov si budú počas vyučovania spolužiaci pchať navzájom do riti dačo iné keď to tak bude pokračovať...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

alfonz napísal:To bude najskôr nejaká chyba, tú hadicu mu tam asi vrazili a tak ho nafúkli.
Inak skvelá škola, o pár rokov si budú počas vyučovania spolužiaci pchať navzájom do riti dačo iné keď to tak bude pokračovať...
co by si cakal od nejakej ucnovky? kamos co chodil na hnojarku spominal ze na praxi tam kopali kravam do hlav...sak na take skoly chodi spodina (nemyslim len po majetkovej ale hlavne po inteligencnej stranke) :roll:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

SchYzo: myslis ze na neucnovskej skole sa nenajdu podobny jedinci? to ze niekto chodi na hnojarinu neznamena ze je spodina.

ja som pocul od mojeho majstra, ze ked bol on v skole (strojarina), tak jeden ich spoluziak si stale nosieval mlieko na desiatu. raz mu to mlieko vymenili za chladiacu kvapalinu (olej+voda). tiez to malo farbu ako mlieko, len to teda tak nevonalo. on si z toho upil a nasledovala otrava. okamzite do nemocnice atd. ziadna sranda
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to som nepovedal ze inde taki niesu :evil: ale na ucnovkach su skoro vsetci taki....na priemyslovkach je ich menej pravdaze, a na gympli takych kktov ani nenajdes, ako by sa tam dostali?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

myslim ze chalani blbli a on im dovolil dat si to do zadku ..robili amatersky jackass a prehnali to

a ty schyzo najskor navstiv gympel a potom sud:)

//berem s5
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:myslim ze chalani blbli a on im dovolil dat si to do zadku ..robili amatersky jackass a prehnali to

a ty schyzo najskor navstiv gympel a potom sud:)
vychodil som 8 rocny gympel...takze klud a rozvahu :wink: :)
Doskok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Doskok »

ja som pan sikulka :D nasral som sa raz na mamu isiel som ku kamosovi a tresol som s dverami od vytahu tak silno, este som si tam nechal prst, no a trochu som si ho odfaklil, vysel mi iba na malickom kusku koze a masa, ale pani doktori na kramaroch mi to uplne perfektne prisili naspat ani o tom dnes o tom neviem ( okrem velkej jazvy)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

kua predchvilou som sedel v buse a niake dve slecinky aspon podla toho co som videl na cervenu sli cez prechod a auto ich zrazilo..neviem ci mali v usiach nasrane alebo co? rozmetalo ich po ceste nechutny pohlad...blee :smt078 ale to je jedno mna zaujima aky trest dostane vodic ktory podla mna rpavom si siel na zelenu a skocil mu niekto do cesty???

drzim im palce nech to preziju lebo sa tam este po zemi mrvili tak snad s pomocou prvej pomoci co tam ludia hned nabehli a rychlej zachrannej sluzby sa z toho dostanu
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vodic by nemal mat postih :wink: jedine ak nejaku psychicku traumu
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hned bol vonku s telefonom pri uchu neviem ci on priamo poskytol ale uz okolo oboch bolo mrte ludi co ju poskytovali...no aspon myslim vobec entusim co v takom pripade robit....im tam naprv pulz skusali a dalej uz netusim som siel z hrozenym vyrazom dalej v buse
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

podla mna by nemali okolostojaci robit nic! mozu mat porusenu miechu a keby s nimi pohli tak ostanu na vozicku, vzdy je lepsie pockat na zachranku oni budu vediet co robit :wink:
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

ked som ja bol na zakladke tak spoluziak sa zamnou hral s nozom ked som sa otocil tak som sa zlakol co mi chce spravit a omylom som sa mu sam porezal so zapastim na noz nebolo mi vsetko jedno .... :roll:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tiez som nedavno videl ako na dlani zrazenie chodca. auto sa rutilo do krizovatky. asi chcel este stihnut zelenu. mohol ist tak 60, vtom velke smyky, zdvihnem hlavu a prask. original ako z crash testu. ten clovek letel ako handra, proste to auto ho odpalilo asi 5 metrov. pri prevoze do nemocnice zomrel na vnutorne krvacanie, co sa stalo s vodicom neviem. smutne...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

yoplin napísal:tiez som nedavno videl ako na dlani zrazenie chodca. auto sa rutilo do krizovatky. asi chcel este stihnut zelenu. mohol ist tak 60, vtom velke smyky, zdvihnem hlavu a prask. original ako z crash testu. ten clovek letel ako handra, proste to auto ho odpalilo asi 5 metrov. pri prevoze do nemocnice zomrel na vnutorne krvacanie, co sa stalo s vodicom neviem. smutne...
odkial si sa dozvedel ze zomrel?
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nie sme velke mesto. a takato udalost sa rychlo rozniesla. a este mame aj taku tabulu, kde sa vyvesuju smutocne oznamy
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

SchYzo napísal:podla mna by nemali okolostojaci robit nic! mozu mat porusenu miechu a keby s nimi pohli tak ostanu na vozicku, vzdy je lepsie pockat na zachranku oni budu vediet co robit :wink:
keby zomreli kvoli neposkytnutiu prvej pomoci, vsetci by tam boli sudeni, pretoze nic nerobili :wink: radsej zivot na vozicku ako ziaden zivot nemyslis? to je take iste, ako ked niekto spadne do vody, zostane na hladine tvarou dole. podla toho co si pisal by som cakal na zachranku, lebo ved moze mat poskodenu miechu a teda sa mi tam zatial utopi, alebo to "risknem" a zachranim ho za cenu toho postihnutia. co by si bral ty? :) (no offence)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ades napísal:keby zomreli kvoli neposkytnutiu prvej pomoci, vsetci by tam boli sudeni, pretoze nic nerobili :wink: radsej zivot na vozicku ako ziaden zivot nemyslis? to je take iste, ako ked niekto spadne do vody, zostane na hladine tvarou dole. podla toho co si pisal by som cakal na zachranku, lebo ved moze mat poskodenu miechu a teda sa mi tam zatial utopi, alebo to "risknem" a zachranim ho za cenu toho postihnutia. co by si bral ty? :) (no offence)
.

No mam si nedajboze vybrat medzi zivotom na vozicku alebo smrt tak to mam jasne. Smrt by mi bola milsia. Nedajboze aby sa nieco take stalo.
Inac zachranari maju tiez pravidlo, ked je sam zachranar v ohrozoeni zivota tak nezachranuje, ale to neplati pre kazdeho, lebo su aj hrdinovia.

Inac aby to nebola OT, v mojom meste sa tyzden alebo dva stala vec ako z filmu. Dvaja 17 rocny pakistanci (nejaky gang) zmlatili 16 rocneho chlapca basebalovou palicov, potom ho zobrali niekde do nejakeho garazu, poliali ho bezninom a skrtli mu pred tvarou so zapalovacom, chvalabohu len na vystrahu.
Tu je aj clanok
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

moja najvecsia nehoda bola ked som bol v zime na vecerne lyzovanie a nejaky blazon si to na lyziach palil tak asi 50 kmh a trafil mo zo zadu.Mal som zlomenu pravu nohu(obe kosti v nej) a marodoval som 2 mesiace.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sakino [SKK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sakino [SKK] »

Pady na bickykli, nic vazne iba polamana vydla rozbitze kolena a pod ...
Jazva na lavej ruke po nehode zo sklenenov flasou :D
Zasnivana blana medzi prstom na nohe, zasivana ruka po nehode z nozom, rozbite obocie a nehoda na zabijacke ... odnesol si to jeden clanoklaveho ukazovaka :(
Napísať odpoveď