Nehody vsetkeho typu...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
co by si cakal od nejakej ucnovky? kamos co chodil na hnojarku spominal ze na praxi tam kopali kravam do hlav...sak na take skoly chodi spodina (nemyslim len po majetkovej ale hlavne po inteligencnej stranke)alfonz napísal:To bude najskôr nejaká chyba, tú hadicu mu tam asi vrazili a tak ho nafúkli.
Inak skvelá škola, o pár rokov si budú počas vyučovania spolužiaci pchať navzájom do riti dačo iné keď to tak bude pokračovať...
SchYzo: myslis ze na neucnovskej skole sa nenajdu podobny jedinci? to ze niekto chodi na hnojarinu neznamena ze je spodina.
ja som pocul od mojeho majstra, ze ked bol on v skole (strojarina), tak jeden ich spoluziak si stale nosieval mlieko na desiatu. raz mu to mlieko vymenili za chladiacu kvapalinu (olej+voda). tiez to malo farbu ako mlieko, len to teda tak nevonalo. on si z toho upil a nasledovala otrava. okamzite do nemocnice atd. ziadna sranda
ja som pocul od mojeho majstra, ze ked bol on v skole (strojarina), tak jeden ich spoluziak si stale nosieval mlieko na desiatu. raz mu to mlieko vymenili za chladiacu kvapalinu (olej+voda). tiez to malo farbu ako mlieko, len to teda tak nevonalo. on si z toho upil a nasledovala otrava. okamzite do nemocnice atd. ziadna sranda
ja som pan sikulka
nasral som sa raz na mamu isiel som ku kamosovi a tresol som s dverami od vytahu tak silno, este som si tam nechal prst, no a trochu som si ho odfaklil, vysel mi iba na malickom kusku koze a masa, ale pani doktori na kramaroch mi to uplne perfektne prisili naspat ani o tom dnes o tom neviem ( okrem velkej jazvy)
-
Mrk
Professional
kua predchvilou som sedel v buse a niake dve slecinky aspon podla toho co som videl na cervenu sli cez prechod a auto ich zrazilo..neviem ci mali v usiach nasrane alebo co? rozmetalo ich po ceste nechutny pohlad...blee
ale to je jedno mna zaujima aky trest dostane vodic ktory podla mna rpavom si siel na zelenu a skocil mu niekto do cesty???
drzim im palce nech to preziju lebo sa tam este po zemi mrvili tak snad s pomocou prvej pomoci co tam ludia hned nabehli a rychlej zachrannej sluzby sa z toho dostanu
drzim im palce nech to preziju lebo sa tam este po zemi mrvili tak snad s pomocou prvej pomoci co tam ludia hned nabehli a rychlej zachrannej sluzby sa z toho dostanu
tiez som nedavno videl ako na dlani zrazenie chodca. auto sa rutilo do krizovatky. asi chcel este stihnut zelenu. mohol ist tak 60, vtom velke smyky, zdvihnem hlavu a prask. original ako z crash testu. ten clovek letel ako handra, proste to auto ho odpalilo asi 5 metrov. pri prevoze do nemocnice zomrel na vnutorne krvacanie, co sa stalo s vodicom neviem. smutne...
-
Hotwire
Addict
odkial si sa dozvedel ze zomrel?yoplin napísal:tiez som nedavno videl ako na dlani zrazenie chodca. auto sa rutilo do krizovatky. asi chcel este stihnut zelenu. mohol ist tak 60, vtom velke smyky, zdvihnem hlavu a prask. original ako z crash testu. ten clovek letel ako handra, proste to auto ho odpalilo asi 5 metrov. pri prevoze do nemocnice zomrel na vnutorne krvacanie, co sa stalo s vodicom neviem. smutne...
keby zomreli kvoli neposkytnutiu prvej pomoci, vsetci by tam boli sudeni, pretoze nic nerobiliSchYzo napísal:podla mna by nemali okolostojaci robit nic! mozu mat porusenu miechu a keby s nimi pohli tak ostanu na vozicku, vzdy je lepsie pockat na zachranku oni budu vediet co robit
.ades napísal:keby zomreli kvoli neposkytnutiu prvej pomoci, vsetci by tam boli sudeni, pretoze nic nerobiliradsej zivot na vozicku ako ziaden zivot nemyslis? to je take iste, ako ked niekto spadne do vody, zostane na hladine tvarou dole. podla toho co si pisal by som cakal na zachranku, lebo ved moze mat poskodenu miechu a teda sa mi tam zatial utopi, alebo to "risknem" a zachranim ho za cenu toho postihnutia. co by si bral ty?
(no offence)
No mam si nedajboze vybrat medzi zivotom na vozicku alebo smrt tak to mam jasne. Smrt by mi bola milsia. Nedajboze aby sa nieco take stalo.
Inac zachranari maju tiez pravidlo, ked je sam zachranar v ohrozoeni zivota tak nezachranuje, ale to neplati pre kazdeho, lebo su aj hrdinovia.
Inac aby to nebola OT, v mojom meste sa tyzden alebo dva stala vec ako z filmu. Dvaja 17 rocny pakistanci (nejaky gang) zmlatili 16 rocneho chlapca basebalovou palicov, potom ho zobrali niekde do nejakeho garazu, poliali ho bezninom a skrtli mu pred tvarou so zapalovacom, chvalabohu len na vystrahu.
Tu je aj clanok
-
Sakino [SKK]
Amateur