Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
meffisto
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa meffisto »

Lub0$ napísal:Za boha som nemohol najst tu temu o 'reklamach' ktore maju prinutit vodicov k opatrnosti....no vcera mi prisla taka prezentacia mailom, na podobnu temu.

Len od 18 rokov!
Nevhodne pre slabe zaludky...
kokos tak toto je sialenstvo...ale zial realita
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja som sa splhal po novostavbe smyklo sa mi a klinec mi rozrezal celu pistalu x)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

dnes som bol von na BMX a dal som si manual dole asfaltovym kopcom. Isiel som asi 40km/h a po 30 metroch som stratil kontrolu nad bikom. Hodilo to som mnou o zem ani neviem ako a trochu som sa po tom asfalte posmykal. Nastastie mam len odreny laket a koleno. Po pade sa mi zdalo ze to bude horsie
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

o 7 hodin bude presne rok co som mal autonehodu,
pred vyse tyzdnom ma dohryzol pes,
ked som bol mensi, rozrezal som si zadok o trapezovy plech,
na ZS som si na futbale podvrtol clenok
bolo toho este aj viac ale momentalne mi uz nic nenapada

musim zaklopat (klop-klop) zatial som nemal nic zlomene a ani ziadne stehy (okrem tych po apendektomii)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak aj moja nehoda. Najväčšia asi keď ma zrazilo auto 06/11/08 pred 17.00, keď som išiel z mesta na križovatke. Odvtedy mám z toho miesta veľký rešpekt. Obzrel som sa, nič nešlo, tak som išiel na cestu, ale z neďalekého výjazdu od Lidlu vybehlo z ničoho nič auto, nevšimol som si ho, nebol som dostatočne viditeľný a tak som to schytal. Mojím šťastím bolo, že som vraj duchaprítomne podskočil a tak ma podobral a vyhodilo ma hore na strechu, odkiaľ som následne spadol na cestu na hlavu. Narazené celé telo (chválabohu nič zlomené) a slušný otras mozgu, dúfam že bez následkov, aspoň CT nič neukázalo. Okrem toho v detstve x pádov, odraté kolená, ruky.. ale to nestojí za zmienku.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja som raz zažil automobilovú nehodu. Šoféroval môj otec, sedel som vzadu a čátl si časopis. Zrazu autom trochu heglo, nič mimoriadne, mimovoľne som dvihol zrak, pozriem von a tam sa auto kotúľa po poly. Nakoniec skončilo na streche. Nejaký blázon vyšiel z bočnej ulice a nedbal na prednosť. O nás sa len šuchol, ale sám vyletel z cesty. Našťastie sa nikomu nič nestalo, pasažieri onoho auta mali len pár škrabancov. :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Nehody vsetkeho typu...

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Dnes sa mi podarilo doobeda si vykĺbiť rameno. Do minútky aj samo naskočilo keď som si od bolesti musel čupnúť.
Rameno boli jak fras :sneaky: ... Dal som si na to Flector náplasť. Mám s rukou hýbať .. nejak to rozcvičiť? alebo skôr držať
zafixované :?

Dík za rady
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Najlepsie ak pojdes k lekarovi, nemozes predsa vediet ci sa ti tam nieco nepotrhalo.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nehyb s tym velmi... ak sa to do rana nezlepsi, tak jednoznacne k lekarovi, tam mozes mat kadeco natiahnute, potrhane, nikdy nevies...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

No, ... už je to o niečo lepšie. Nebolí to tak ako včera :)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

ja som raz išiel od jednej starkej k druhej (v tej istej dedine bývajú) na starej "bémikske" a mal som dochrámaný pedál.. celou cestou vydržal až vo dvore sa nie odlomil, ale zošuchol, tak že tá oska či čo to je tam zostala... no a ako mi odletela aj noha, tak som ju potiahol späť, napichol sa na tú osku a keď som chcela dať nohu preč, tak neviem prečo som ju nevytiahol rovno, ale tak šikmo, tak som si ešte aj ďalej kožku roztrhol... jak debil :D
a potom také srandy, že na bicykli sa vykotiť na kamienkoch, a zabrzdiť nohami, presnejšie kolenami prípadne aj lakťami/dlaňami proste rukami... a také blbosti čo sa, nvm či aj teraz, ale voľakedy deťom bežne stávali...
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Nikdy som zatial nemal nic zlomene (klop klop klop), ale ked som mal asi 4 roky, tak som sestre nechcel dat omalovanku a z trochou nahody skrizenej s jej nervami som skoncil hlavou v radiatori...rozbita, trochu krvi.
A este mam 2 pamatne "urazy" :D
V 2 rokoch som si strcil do nosa fazulu, ktoru mala mama pripravenu na polievku...po case zacala klicit, a ja som nemohol dychat na jednu dierku....chceli ma rezat, ale nakoniec to vytiahli s nejakym specialnym vysavacom (musel mat minimalne 4000W a byt sovietskej vyroby :D )
A raz ked sme hrali futbal (mal som cca 7-8), tak mi vyrazila dych strela do stehna...
Admec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admec »

Lubenečko napísal:Dnes sa mi podarilo doobeda si vykĺbiť rameno. Do minútky aj samo naskočilo keď som si od bolesti musel čupnúť.
Rameno boli jak fras :sneaky: ... Dal som si na to Flector náplasť. Mám s rukou hýbať .. nejak to rozcvičiť? alebo skôr držať
zafixované :?

Dík za rady
Maj to zafixované. Tiež sa mi jedného dňa vykĺbilo rameno. Išiel som s tým na pohotovosť kde nasledoval röntgen rameno a následné napravenie ramena. Odchádzal som odtiaľ obviazaný a uistený lekárom, že všetko bude OK. Avšak po pár mesiacoch mi rameno začalo vyskakovať znova a znova. Bol som znovu u lekára ktorý pozeral na snímky a tvrdil že je všetko v poriadku. Nejak mi to nedalo a išiel som k inému lekárovi, ktorý sa pozrel na snímok a ostal zaskočený, pretože asi tým ako som padol tak sa mi odštiepilo z kĺbu a mal som tam úlomky. Tak som absolvoval operáciu a znovu rehabilitácie... Teraz si však musím zaklopať pretože už je všetko ok. Takže byť tebou to nepodceňujem a idem s tým k lekárovi. :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

No .. podla toho, ze bolesť je minimálna.. už len pri nejakom pohybe, tak si myslím, že to bude v pohode :) ... pravdepodobne to nebolo vykĺbené, ale len vyskočené ... aj keď ten pohyb čo spravila ruka :lol: doteraz ma mrazí keď si na to spomeniem :lol: + vykĺbené by mi samo asi len tak ľahko neskočilo späť.

Teraz už len stiahnuť dáky film pre dospelých a otestovať či ruka drží :lol:
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

Mali ste niekedy otras mozgu?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

najnovšie 3 zlomené priehlavkové kosti v nohe, zlý pohyb na squashi, imobilný som bol skoro pol roka... hrozila operácia, naštastie sa to však nejako zachránilo.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Mne sa takmer presne pred rokom stalo to, že som šiel ráno s plným autom ľudí medzi dedinami a jeden debil, inak ho nazvať neviem, vytrepal z poľnej cesty na hlavnú s tým, že sa ani neobzrel, či mu sprava niečo nejde (bolo na neho vidno celý čas) a ja som v tom momente vytočil volant a ani neviem ako som sa ocitol mimo cesty a neprešiel som cez neho ako nôž cez maslo. Do teraz netuším ako sa mi toto podarilo, čisto len reflex. Nikomu sa nič našťastie nestalo. Vtipné bolo, že jedine tam, kde som vyletel z cesty do poľa nebola priekopa, ale plynulý prejazd, taký akoby mostík a cez ten som prešiel.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

wewka napísal:Mali ste niekedy otras mozgu?
práve teraz. Od piatku do pondelku som ležal na traumatologii, teraz som v domácej liečbe. Dnes som prvýkrát skúsil zapnúť počítač, uvidím koľko zvládnem. Včera som bol cez tablet a dalo sa s prestávkami, tak hádam bude už len lepšie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Co si na hlavu padnuty?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa: