Nejde mi otvorit dvere na oktavke:(pls help
Nejde mi otvorit dvere na oktavke:(pls help
Zdravim.. Fotrik kupil oktavku..pravdu povediac, neni v najkrajsom stave.. je to ten novsi typ, z roku 1997..asi tak nejak..no to je jedno.. vlastne je v zlom stave... nejde otvorit pravu stranu auta, secki okna... su elektricke...Ale, vobec nejdu otvorit zadne prave dvere... Uplne nijak...Ani z vonka, ani z vnutra, a ani vobec nijak... Normalne ze ma to hneva..Nevite o nejakom setrnom sposobe, jak te dvere otvorit?? Vcelku to ide na city, ked nejdu otvorit..
diki za rady..
Tak to vyzera na pokazenu mechaniku, otvorit sa daju tak, ze odstranis bocny panel s calunenim a tak a tam sa s tym pohras, no radsej by som to zobral do servisu. Nam tak na Fabii blbol central, ale vtedy isli otvorit aspon mechanicky(za kluku), u vas to bude zrejme cele pokazene a bude nutna vymena.
Ja som od Kosic, ale zas az tak sa v tom nevyznam, iba priblizne poznam system fungovaniaef.K0 napísal:hmm, bolo by dobre keby sa ti na to niekto pozrie kto sa do toho vyzna.Odkial si?
btw s touto zavadou imho ani nemusis ist do autorizovaneho servisu, mali by ti to spravit aj v nejakom mensom miestnom.(kvoli cene)
-
midnight_man
Guru
imho
presne takyto problem som mal aj ja.ozvy sa cez SZ alebo ICQ mozno daco vyriesime....tiez sme kupili takuto doje*** octavku
a teraz by si povedal ze je ako nova (cca mesiac roboty) zamky som riesil aj ja..poznam
naspamat...ozvy sa ak chces
somarina veduci
aj ked mas central..mas tam menchaniku ktora sa nema ako pokazit...problem je ze lanko na dverach v klucke bude asi moc vysoko zasunute..alebo vyskocilo
a zvykne to zablkovat zamok tak ze sa neda otvorit ani zvnutra ani z vonky..octavia ma na to taky prij.... system ze to az rozum zastava nad tym..
GothaR napísal:Tak to vyzera na pokazenu mechaniku, otvorit sa daju tak, ze odstranis bocny panel s calunenim a tak a tam sa s tym pohras, no radsej by som to zobral do servisu. Nam tak na Fabii blbol central, ale vtedy isli otvorit aspon mechanicky(za kluku), u vas to bude zrejme cele pokazene a bude nutna vymena.