Nejde mi otvorit dvere na oktavke:(pls help

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nejde mi otvorit dvere na oktavke:(pls help

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim.. Fotrik kupil oktavku..pravdu povediac, neni v najkrajsom stave.. je to ten novsi typ, z roku 1997..asi tak nejak..no to je jedno.. vlastne je v zlom stave... nejde otvorit pravu stranu auta, secki okna... su elektricke...Ale, vobec nejdu otvorit zadne prave dvere... Uplne nijak...Ani z vonka, ani z vnutra, a ani vobec nijak... Normalne ze ma to hneva..Nevite o nejakom setrnom sposobe, jak te dvere otvorit?? Vcelku to ide na city, ked nejdu otvorit.. :roll: diki za rady..;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to vyzera na pokazenu mechaniku, otvorit sa daju tak, ze odstranis bocny panel s calunenim a tak a tam sa s tym pohras, no radsej by som to zobral do servisu. Nam tak na Fabii blbol central, ale vtedy isli otvorit aspon mechanicky(za kluku), u vas to bude zrejme cele pokazene a bude nutna vymena.
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

hmm, bolo by dobre keby sa ti na to niekto pozrie kto sa do toho vyzna.Odkial si?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ef.K0 napísal:hmm, bolo by dobre keby sa ti na to niekto pozrie kto sa do toho vyzna.Odkial si?
Ja som od Kosic, ale zas az tak sa v tom nevyznam, iba priblizne poznam system fungovania :)
btw s touto zavadou imho ani nemusis ist do autorizovaneho servisu, mali by ti to spravit aj v nejakom mensom miestnom.(kvoli cene)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

imho :) presne takyto problem som mal aj ja.ozvy sa cez SZ alebo ICQ mozno daco vyriesime....tiez sme kupili takuto doje*** octavku :D :D a teraz by si povedal ze je ako nova (cca mesiac roboty) zamky som riesil aj ja..poznam :D naspamat...ozvy sa ak chces
GothaR napísal:Tak to vyzera na pokazenu mechaniku, otvorit sa daju tak, ze odstranis bocny panel s calunenim a tak a tam sa s tym pohras, no radsej by som to zobral do servisu. Nam tak na Fabii blbol central, ale vtedy isli otvorit aspon mechanicky(za kluku), u vas to bude zrejme cele pokazene a bude nutna vymena.
:) somarina veduci ;) aj ked mas central..mas tam menchaniku ktora sa nema ako pokazit...problem je ze lanko na dverach v klucke bude asi moc vysoko zasunute..alebo vyskocilo :) a zvykne to zablkovat zamok tak ze sa neda otvorit ani zvnutra ani z vonky..octavia ma na to taky prij.... system ze to az rozum zastava nad tym..
Napísať odpoveď