NEJDE MI SPUSTIT PC
-
vyproscuvak
Novice
NEJDE MI SPUSTIT PC
ahojte chalani mam brutalny problem a neviem kde je chyba mohol by mi niekto prosim vas poradiť?....takže chyba je takato : večer som bol normalka za pc a vypol som ho všetko bolo v poriadku...rano ho zapnem a na obrazovke sa mi vyhodi reklama ktora mi zamrzne a dalej sa nedostanem ani do biosu ani do windovsu ani nikde...ta reklama tam zakaždym nabehla ked som spuštal pc a bola tam asi tak sekundu a potom sa mi normalne spustil comp a neviem kde je chyba pretože som bol s hardiskom u kamoša a hardisk je v poriadku graficka to podla mna nebude lebo mi som nedostaval signal na obrazovku a zdroj takisto nie lebo by som podla mna ani nespustil comp takže jedine čo mi ostava je doska ale tak neviem možno je chyba aj v grafike že tam mi to zamrzne a dalej to nejde važne neviem som zufaly chcel som sa najprv poradit s niekym kym comp zanesiem niekam do opravy ..zaruku už nemam takže poradte pls.....diky moc za odpovede
-
vyproscuvak
Novice
no resetnut bios ale ako to spraviť??mam vytiahnut tu baterku na doske?ak hej tak to som už skušal ....a ak to mam spraviť nejak v biose tak tam sa ani nedostanem lebo mi to zamrzne ešte predtym
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2008, 12:04 )
no bios som resetoval vytiahol som baterku....prepol som jumper všeko som vyskušal a nič stale to iste neviem už kde je chyba
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2008, 12:04 )
no bios som resetoval vytiahol som baterku....prepol som jumper všeko som vyskušal a nič stale to iste neviem už kde je chyba