NEJDE MI SPUSTIT PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vyproscuvak
Novice
Novice

NEJDE MI SPUSTIT PC

Príspevok od používateľa vyproscuvak »

ahojte chalani mam brutalny problem a neviem kde je chyba mohol by mi niekto prosim vas poradiť?....takže chyba je takato : večer som bol normalka za pc a vypol som ho všetko bolo v poriadku...rano ho zapnem a na obrazovke sa mi vyhodi reklama ktora mi zamrzne a dalej sa nedostanem ani do biosu ani do windovsu ani nikde...ta reklama tam zakaždym nabehla ked som spuštal pc a bola tam asi tak sekundu a potom sa mi normalne spustil comp a neviem kde je chyba pretože som bol s hardiskom u kamoša a hardisk je v poriadku graficka to podla mna nebude lebo mi som nedostaval signal na obrazovku a zdroj takisto nie lebo by som podla mna ani nespustil comp takže jedine čo mi ostava je doska ale tak neviem možno je chyba aj v grafike že tam mi to zamrzne a dalej to nejde važne neviem som zufaly chcel som sa najprv poradit s niekym kym comp zanesiem niekam do opravy ..zaruku už nemam takže poradte pls.....diky moc za odpovede
kaktus11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kaktus11 »

ja by som vyskusal najprv clear cmos raz uz pomohlo :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

predpokladam, ze je odpaleny bios.. urob to, co je napisane nadomnou.. reset biosu
vyproscuvak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa vyproscuvak »

no resetnut bios ale ako to spraviť??mam vytiahnut tu baterku na doske?ak hej tak to som už skušal ....a ak to mam spraviť nejak v biose tak tam sa ani nedostanem lebo mi to zamrzne ešte predtym

//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2008, 12:04 )
no bios som resetoval vytiahol som baterku....prepol som jumper všeko som vyskušal a nič stale to iste neviem už kde je chyba
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

skus povytahovat ramky co to povie a ak stale nic ziadna zmena tak to asi bude pravdepodobne v MB to ti asi len ostava to hodit do tej opravy alebo potom skus vsetko rozobrat poriadne vycistit a dat spat a ak tiez nepojde tak ta oprava uz bude ista :)
Ibi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ibi »

Pravdepodobne to odniesla zakladná doska
Napísať odpoveď