//tri smailíky na príspevok. prečítaj si pravidlá. ak to neobmedzíš, do rána tu tvoj sloh nebude. eritrocit
Nejspis je tehotna... s inym... co ted?
Takzeeeeeeeeeeee.... to VSETCI:... Laska cez internet je mozna... Len je uplne na hovno, ked ste od seba 200km..
kokos.... tak.. Prisiel som na par novich veci... Ked si dvaja spolu len pisu, a potom sa stretnu, je to blbost... uplne... To sa neda... Proste, ste uplne dvaja rozni ludia, ktori o sebe nic nevedia... bodka.. nema to vyznam... Ale... Je to este kus ine, ked si volate... To je us daco moc ine... To pochopite, ked si zavolate.. Bo, najvjac sa to podoba tomu, ked ste us normalne spolu.. Ale, aj tak je to uplne ine... UPLNE... Clovek si to moze prestavovat, mysliet, rozmyslat o tom, co a ako bude, co a ako spravi... Ale, aj tak to bude UPLNE inak... TOTalne... Proste, nema zmysle si to nejak predstavovat, a pripravit sa... Vsecko sa uvidi, ked budete spolu...Nema to vyznam...
Takze... Cestoval som 4 hodky, kim som za nou prisiel... Vzivote som nebol tak nervozni, ako vtedy... Chvilky radosti striedali chvilky brutalnej nervozity... Cesta ubehla rychlo... Tak, a som bol v topolcanoch... Na stanici nebola, ale us sa blizila... Ale, ta nervozita nebola nic... Zacalo to vtedy, ked som uvidel jej obrysi... vtedy som si tlapol na celo, a ze, do riti... Vtedy to zacne... Jak si clovek myslel, ako bude rozpravat, a co vsetko bude.. a nic... nebolo .. Tak som ju uvidel.. Povedali sme si ahoj, a potom sme sa prechadzali po meste... A ukazovala mi topolcany..
KRasne mesto... Kokos.. ja som bol z too tak v ritiiii.. ach... Ja som skoro vobec nehovorill.. Uplne vela som tohodo dosral..
co us so mnou... Tjez som neni kazdy den s babou.. vlastne som bol prvy krat... Tak, prechadzali sme sa.. A, potom sme sa hojdali..
a tak.. A lezali sme na pinpongovich stoloch... A pozerali do neba... A, vtedy som sa pozrel na nu, a... V zivote som nikoho takeho krasneho nevidel... Bola uzasna.. dokonala.. vazne... To si clovek nevje predstavit.... ach.. Tak to islo dalej... Presli sme komplet cele Topolcany... Dvakrat..
prisiel som o jednej... Domof som sjel o osmej... Dlho sme boli spolu.. Aj ked to bolo malo... No.. boli sme spolu... A, us to bolo paradne.. super.. Dobre sme sa bavili.. Krasne to bolo s nou... Vela veci sa pomedzi stalo..
Potom, ked sa zacalo stiemvat, tak sme sli za ruky... Akoze.. fakt.. to je daco.. neopisatelne..
Len... len.. len... leeeen.. Sedeli sme na lavicke oproti sebe... Uplne super.. len.. to je brutalne tazke, ked som sa fakt este nebozkaval, nejak sa prinutit ju pobozkat... a stacilo tak malo... Ja som to nedokazal..
citim sa strasne koli tomu...
Tak, postupne sa cas minal, a tak sme sli na stanicu.. na bus... sedeli sme na lavicke.. a tak.. skoncili sme si v naruci... neopisatelne... A tak.. Ja us som jej to videl na ociach... Pytala sa ma, ze preco nic nehovorim... ze naco myslim.. Nedokazal som to povedat... Nakoniec, us sme boli oproti sebe.. a tak sedeli.. a pozerali na seba... a us sme sa k sebe blizili.. a kokoooooooooooooooooooos... Sak viete, ako to byva vo filmoch.. nje?? No.. zazvonil mi presne v tom mobil..
uplne presne v tom... Volala mi mama.. ze de som..(mimohodom, usiel som z domu) ... A, potom si nic nepametam.. co bolo... Nikdy som nemal take okno... us si iba pametam, ako som stal, v naruci s nou, a bozkavali sme sa... akurat, ked prisiel autobus... a, zvysok us netreba pisat... ach... Takze, takto dopadlo moje stretko... Este tu neska nebola... Tak, nevjem, ako to citila ona.. Asi nebola zo mna nadsena... ANi sa jej necudujem....Ale, je krasne verit, ze nic njeje nemozne...
Ale, to neznamena, ze si holki budem na nete hladat.. Takze, mame to raz tak.. potom dalej napisem... Inac, nevem, ci som to predtim pisal.. Takze, ona, je o dva roky strasia odomna... A, o 5cm vyssia...
je uplne super..
Takze, tod vsjo..
//tri smailíky na príspevok. prečítaj si pravidlá. ak to neobmedzíš, do rána tu tvoj sloh nebude. eritrocit