Nejspis je tehotna... s inym... co ted?
Nejspis je tehotna... s inym... co ted?
Mam priatelku... Cele je to vlastne moc zlozite... Este sme spolu neboli.. Ale, mam ju strasne rad... Dlho sa us pozname.. A velmi mi na nej zalezi... Rozpravame sa o krasnych veciach.. je to vazne super.. vsetko tak, ako ma byt... Strasne ju mam moc rad... By to clovek neveril... A, mam pocit, ze aj jej na mne kus zalezi...Dlho si o tom piseme... Co a ako pre koho co znamena.... Len.. dnes... Povedala mi, ze mala blby den.. Ze mi nechce nejco povedat, inak by mi to ublizilo.. Nakoniec mi to povedala... Bola s kamosmi.. a sa opili .. a tak.. a potom to.. A teraz zistila, ze jej moc meska menstruacia... trable.. Povedal som jej, nech si ide spravit test.. Len nemoze, pretoze ma absolutny zakaz chodit von, pretoze usla z domu... Za nejakim inym chalanom.. Takze super.. radost zit... a teras som uplne v koncoch... ma to velmi na hrane.. Vela krat sa chcela zabit.. Ma vela problemov.. Doma.. s rodicmi.. ma hrozneho otca... v skole ma trable.. a este k tomu ide teraz maturovat... A eeste k tomu toto... Ze je asi tehotna... Nevem co mam robit... Nemoze si ani ten blby test kupit... Zajtra jej ho poslem postou... Inac, sme od seba 250KM vzdialeny.. ale, nevem, co potom... ma tu vobec daco zmysel??? us ma nejak zivot omrzel..
diki za odpoved..
Fakt mizerny problem, ak sa pytas ako sa k nej zachovat po tom mejdane, v takomto pripade neviem lebo som nezazil, ale viem ze alkohol vobec nic neospravedlnuje, ale ak ju naozaj milujes a dokazes sa cez to preniest nie je ocom, ocividne ma strasne obdobie tak jej bud oporou...
//kedze az teraz si uvedomujem ze ste spolu este neboli, doplnujem radu o fakt ze cez ten internet jej pravdepodobne sluzis ako linka dovery alebo butlava vrba, tu sa da o vztahu hovorit naozaj len utopisticky, prepac, ale nasvedcuje tomu aj ten fakt ze vbehla niekomu dopostele
//kedze az teraz si uvedomujem ze ste spolu este neboli, doplnujem radu o fakt ze cez ten internet jej pravdepodobne sluzis ako linka dovery alebo butlava vrba, tu sa da o vztahu hovorit naozaj len utopisticky, prepac, ale nasvedcuje tomu aj ten fakt ze vbehla niekomu dopostele
Snazim sa, ako mozem... Nedavam jej najavo, co vsetko citim.. Inak by som sa asi zrutil... Nebereme sa ako kamarati.. Ale, lubime sa.. Moc ju lubim.. Aj ona mi to pise.... Ale je to vsetko asi viac zlozite... Snazim sa jej najvjac pomoct, ako viem... Tak dufam, ze sa to nejak vyjasni.. a vyriesi.. Ale aj tak je to tazke... S timito seckimi problemami dokopy...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Velmi tazka Situacia ... ale bud pre nu oporou ... stoj pri nej (aspon cez net)
a neni to tak zly napad ten tehotensky test ... ja by som jej to poslal nejakym kurierom ... ale nejak zakamuflovane ...
Je pravda ze alkohol neospravedlnuje ale toho chlapca co zneuzil tu situaciu by som sa posnazil nejak rucne strucne vybavit ...
Ale hlavne je aby si pri nej stal utesoval ukludnoval ... pozdvihol na duchu
a neni to tak zly napad ten tehotensky test ... ja by som jej to poslal nejakym kurierom ... ale nejak zakamuflovane ...
Je pravda ze alkohol neospravedlnuje ale toho chlapca co zneuzil tu situaciu by som sa posnazil nejak rucne strucne vybavit ...
Ale hlavne je aby si pri nej stal utesoval ukludnoval ... pozdvihol na duchu
podobne som zažil aj ja. Ale tu si musíš uvedomiť že koho nabúchali kôli komu..?? Ty si na vine určite nebol.. Celkovo ono je pekné že ti dačo vraví ale možno-určite ťa berie akosi iba za dobrého kamaráta ak oto býva zvykom. Ono nechem byť krutý ale vážne je to jej problém jediné čo stím môžeš ty spraviť je dať si cigu na ukludnenie a uvedomiť si že ju nepoznáš osobne. Vieš ono je totiž prd platné to že si píšete..cinges napísal:Snazim sa, ako mozem... Nedavam jej najavo, co vsetko citim.. Inak by som sa asi zrutil... Nebereme sa ako kamarati.. Ale, lubime sa.. Moc ju lubim.. Aj ona mi to pise.... Ale je to vsetko asi viac zlozite... Snazim sa jej najvjac pomoct, ako viem... Tak dufam, ze sa to nejak vyjasni.. a vyriesi.. Ale aj tak je to tazke... S timito seckimi problemami dokopy...
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslim ze je to tvrde ale asi si pre nu len druha moznost ktoru si vyberie vtedy ked ju vsetci opustia. Nechaj ju tak ...viem ze to pre teba je tazke ale snaz sa aby si s nou bol len kamarat . Nic viac. Nestoji asi o ten vztah s tebou keby s tebou chcela byt tak uz spolu chodite to mi ver. Zabudni na nu a najdi si dievca ktore o teba bude stáť to je jedine co ti mozem poradit.
-
jin
VIP
Re: Nejspis je tehotna... s inym... co ted?
Nepríjemná situácia, to treba uznaťcinges napísal:Mam priatelku... Cele je to vlastne moc zlozite... Este sme spolu neboli.. Ale, mam ju strasne rad... Dlho sa us pozname.. A velmi mi na nej zalezi... Rozpravame sa o krasnych veciach.. je to vazne super.. vsetko tak, ako ma byt... Strasne ju mam moc rad... By to clovek neveril... A, mam pocit, ze aj jej na mne kus zalezi...Dlho si o tom piseme... Co a ako pre koho co znamena.... Len.. dnes... Povedala mi, ze mala blby den.. Ze mi nechce nejco povedat, inak by mi to ublizilo.. Nakoniec mi to povedala... Bola s kamosmi.. a sa opili .. a tak.. a potom to.. A teraz zistila, ze jej moc meska menstruacia... trable.. Povedal som jej, nech si ide spravit test.. Len nemoze, pretoze ma absolutny zakaz chodit von, pretoze usla z domu... Za nejakim inym chalanom.. Takze super.. radost zit... a teras som uplne v koncoch... ma to velmi na hrane.. Vela krat sa chcela zabit.. Ma vela problemov.. Doma.. s rodicmi.. ma hrozneho otca... v skole ma trable.. a este k tomu ide teraz maturovat... A eeste k tomu toto... Ze je asi tehotna... Nevem co mam robit... Nemoze si ani ten blby test kupit... Zajtra jej ho poslem postou... Inac, sme od seba 250KM vzdialeny.. ale, nevem, co potom... ma tu vobec daco zmysel??? us ma nejak zivot omrzel..diki za odpoved..
Ale....To, že si rozumiete cez net, je síce pekné, no /a o tom sú tu siahodlhé polemiky/ cez net je to iné ako v reáli. No každopádne bez ohľadu na to, aký váš vzťah je, by si jej mal byť teraz oporou! Jediné, čo môžeš v rámci možností urobiť, je stáť pri nej aspoň interaktívne, prípadne telefonicky. To s tým jej problémom ohľadne prípadného tehotenstva - ten test je aktuálne tiež najviac, čo môžeš urobiť. Bez výsledku by mohlo čokoľvek, čo by si v tejto veci podnikol, byť troška unáhlené.
A s tymi rodičmi....nuž. K tomu ťažko niečo dodať
Ale každopádne: Stoj pri nej za všetkých okolností. Ako pozitívum ber, že ti to nakoniec povedala a úplne /aspoň dúfam/ sa ti zdôverila. Je možné, že po čase ešte výdu na povrch dáke detaily, ale skutková podstata je vonku a to je najdôležitejšie. Ale ešte stále si nenapísal vlastne aký medzi vami je vzťah. Píšeš síce, že si rozumiete, no o vzťahu /možno žiadny nieje/ nič. Nechcem byť pesimista, no možno si pre ňu "bútľavá vŕba"
Presne to som chcel aj ja napisat. Stale hovoris piseme, poslem jej, si od nej 250km vzdialeny, to je moc na vztah, ako casto sa stretavate? Videli ste sa uz niekey nazivo? citil si ju? Moc zamilovane na nu pises, ale nepises realne veci ake mate vy dvaja spolocne. Vies, ak ti mam ja poradit, mozno to nieje najlepsie riesenie, ale ak sa nepoznate osobne, bud jej oporou cez net, alebo jedno riesenie este mam. Kasli na to, existuje kopu bab, normalnych co taketo problemy nema. Nechcem sa nijak dotknut tvojej priatelky, no ale asi moresom naucena nieje, puberta snou plieska riadne, a moc vlastny nazor asi nepresadzuje. Vsak ako ked pises, ze sa lubite, a aj on a teba, tak ako moze ist s inym chlapom do postele? Ja taketo vztahy nepochopim, no ale kolko ludi tolko ludi. Ja osobne, ak to nieje realne (teda len net), jemne jej naznac, slusne, vystizne, samozrejme ked to prehrmi, nech sa nad sebou zamysli..pred maturitou tehotna. Cely zivot pokazeny..A este k tym je rodicom...no ani sa im nedivim..mozno obcas treba aj preplieskat, nielen karhat a napominat a zakazovat.jin napísal:...Nechcem byť pesimista, no možno si pre ňu "bútľavá vŕba"...
njn...to je tak... Bolo jedno obdobje... Kde sme si dlho pisali... 12 hodin v kuse bez prestanja, a furt to slo... Vtedy to aj vlastne puklo... To boli take velke citove euforie... A vtedy mi to povedala.. Ze co vlastne ku mne citi... Bolo to pekne... Len potom isliel cas.. Sem tam vznikol daky problem.. A, us to nebolo to, co predtim....A ako som ja jej furt pisal, ze co citim ja, tak, asi zistila, ze vtedy to bolo len taky velky citovy narast, alebo co, a vtedy to bolo ine.. A tak us asik zistila, ze neciti prave to, co citila predtim... Ale, mozno sa mi to boji povdat... Alebo som len dobra vec na pisanje... a asi nic vic.. Ale tak, co us.. A, ako aj iny povedali... Keby jej na mne skutocne zalezalo, tak by mi asi povedala, ze zdrhla z domu... s inym chalanom... 2 dni nebola doma, a svet o nej nevedel.l.. ja us duplom nje.. No, a keby jej na mne zalezalo, tak ako mi pise, asi by sa fakt s inym nevyspala... Takze to je asi njekde na bode mrazu... Neviem... Teras necitim ani lutost, ani hnev, ani nadsenje a ani nic.. necitim nic.. Tak zatial budem pomahat, kim to vo mne nevybuchne... a potom zase uvidim...
-
divoska3333
Amateur
ja ta uplne chapem ze sa o nu bojis aj ja mam take problemy ako ona tiez si nerozumiem s rodinou byvame sice pod 1 strechou ale ani spolu neprehovorime.casto kraT mam chut daco spravit ale spomeniem si na mojho priatela ktory ma lubi a prave prenho to nemozem spravit,lebo ho lubim a slubila som mu ze nic nespravimcinges napísal:Snazim sa, ako mozem... Nedavam jej najavo, co vsetko citim.. Inak by som sa asi zrutil... Nebereme sa ako kamarati.. Ale, lubime sa.. Moc ju lubim.. Aj ona mi to pise.... Ale je to vsetko asi viac zlozite... Snazim sa jej najvjac pomoct, ako viem... Tak dufam, ze sa to nejak vyjasni.. a vyriesi.. Ale aj tak je to tazke... S timito seckimi problemami dokopy...
-
triple
Guru wannabe
opravte ma ak som to niekde prehliadol... ty ju myluješ a nikdy su nevidel naživo? hmm pekné nevravím že je to nemožné, stať sa môže všetko len nechápem ako sa dá mylovať niekto komu som sa vzivote nepozeral do očí kto sa vzitote na mna neusmial úsmevom plným lásky a pučul slová lubim ťa priamo z jej úsť... ono je to pekné že si píšete a ako to tu bolo spomenuté je to prd platné...
Ona ani nevie kto si ty a ty nevieš kto je ona.. a zamysli sa nad tým prečo má toľko problémov.. neviem či je to normálne a zamysli sa nad tým kto jej ich sposobil....
jedniné čo môžeš robiť je podržať ju .. písomne...
a počkaj teraz ma napadlo vživote si ju nevidel a ona ti písala tieto veci.... a ako poznám chat a toto ludia majú dosť silné reči.. takže možno to vôbec nieje pravda čo ti vypráva lebo to vlastne vyzerá ako zo zlého filmu.. a podla mna skôr je pravdepodobné že ona sa na tebe za compom ujebáva alebo možno nie....
ak ak je to pravda je to jej problém a nie tvoj ......
Ona ani nevie kto si ty a ty nevieš kto je ona.. a zamysli sa nad tým prečo má toľko problémov.. neviem či je to normálne a zamysli sa nad tým kto jej ich sposobil....
a počkaj teraz ma napadlo vživote si ju nevidel a ona ti písala tieto veci.... a ako poznám chat a toto ludia majú dosť silné reči.. takže možno to vôbec nieje pravda čo ti vypráva lebo to vlastne vyzerá ako zo zlého filmu.. a podla mna skôr je pravdepodobné že ona sa na tebe za compom ujebáva alebo možno nie....
ak ak je to pravda je to jej problém a nie tvoj ......
bukelo napísal:Cinges!
Hlavu hore,kasli na to, vidis, uz sam si trosku zmenil nazor, to co si posledne pisal sa ubera k spravnym riseniam..., kaslat na to.
IMHO, preco si taky naivny? Preber sa, Nesnivaj, Zi realitu. Ci ti treba tiez dohovorit?
hmm.. To je tazke...
neviem ,mozno to vyznie velmi tvrdo,nehnevaj sa, ale neviem si predstavit lasku zalozenu len na komunikacii cez PC resp mobil....ked ste spolu este neboli pripada mi to skor ako nejake zalubenie do pismenok,nejaka pismenkova posadnust..... podla mna je nieco ine ked spravi nieco take dievca "realnemu partenerovi" (myslim takeho s kym je vo vzajomnom kontakte[nie komunikacnom]) a ked to spravi takto,,, ja na tvojom mieste by som si hladal nejaku realnu lasku,niekde v tvojom bydlisku,blizko k tebe,nejaku taku s ktorou by sa dalo stretavat sa atd..... s takouto by som ostal nanajvys kamaratkou,,,,,a IMHO dievca ktore sa opija tak ze o sebe nevie a takisto straca nad sebou kontrolu je "prilis moderne" taketo je najlepsie nechat tak
No super.. To sa clovek moze rovno zastrelit... Takze... mame to tak... poslal som jej ten tehotensky test... bo trable.. a.. Akurat prisla na icq.. tak sme si asi 20 min pisali.. Rano mi dokonca este majl poslala... Aj by som jej zavolal, ale stratila mobil... V tom majle stalo... Ako sa ma fajn.. A tak.. Ze akurat je v skole, a ze zjedla asi kilo tabletiek na depresiu... A ze dala aj kamaratovi.. Takze je vysmiata... a nic ine.. pohoda.. Napisal som jej, ze ako sa ja teraz citim.. Teras prisla na to icq.. a.. Radost zit.. Napisal som jej, ze som jej poslal ten test.. A ona mi povedala, ze co?? A ze preco, a ze ona to tak nemyslela vcera s tim otehotnenim, ze neveri, ze by mohla mat babo, ze sa nemam hnevat, ze ma vystrasila... co jej na to povedat?? no nic som nepovedal.. co by som mal vravet.. Ze som rad, ze sa ma lepsie... a tak... A potom mi napisala, ze keby verila v dokonalost, tak by som bol pre nu dokonaly..asi tak.. A ze ci si viem predstavit, ze ako velmi jej na mne zalezi... a tak.. reku viem si to predstavit... co us. .bohuzial.. a potom este nejake keci.. a tak.. A potom musela ist het... Takze tak... som nadsenim cely bezseba...
No uzasne prekvapenie..Lolofon napísal:nooo povedal by som ze velmi prijemne prekvapenie pre teba,iked to mozno trocha prehnala...ale aj tak si myslim ze by si mohol uvazovat aj nad nejakou realnejsou alternativou,kvoli tej vzdialenosti
Vela stastia