Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?
Zdravím. Do včerajška som mal nejaké problémy s pripojením, neustále mi vypadával internet. Zavolal som technika, ten mi prepojil nejaké káblke k routri a odvtedy mi ide internet rýchlosťou z pôvodných 2 mbit (mám Turbo 2) už len 1 Mbit
. Neviete či je to len umňa alebo T-com nejak upravoval rýchlosti?
Re: Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?
T-com Turbo 2
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2476.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 309.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Chyba bude pravdepodobne na tvojej strane
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2476.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 309.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
Chyba bude pravdepodobne na tvojej strane
-
Daniel9911
Professional
Cav od kedy mas T com net bo od 1.aprila kto si da zariadit Internet od T comu ci DSL alebo Optik ked stiahne pri DSL za mesiac viac nez 124GB data tak mu napriklad z 2048Kbps klesne rychlost na 256Kbps ak si zapadol od toho datumu tak mas smolu ale ty ktory maju viazanost skorsie ako 1.april do toho este nezapadli chvala bohu takze dva krat si rozmysliet aky net si dat 
no lenze on spomina ze ma Turbo 2, okrem toho je len zaciatok mesiaca a pochybujem ze by sa mu podarilo stiahnut za 6 dni cez 120 GB
, kazdopadne mas pravdu v tom ze od 1.aprila pre novych zakaznikov plati FUP 120GB/mesiac