Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Zdravím. Do včerajška som mal nejaké problémy s pripojením, neustále mi vypadával internet. Zavolal som technika, ten mi prepojil nejaké káblke k routri a odvtedy mi ide internet rýchlosťou z pôvodných 2 mbit (mám Turbo 2) už len 1 Mbit :(. Neviete či je to len umňa alebo T-com nejak upravoval rýchlosti?
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Re: Neklesla vám rýchlosť internetu od T-comu?

Príspevok od používateľa pippo »

T-com Turbo 2
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 2476.4 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 309.6 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Chyba bude pravdepodobne na tvojej strane
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Cav od kedy mas T com net bo od 1.aprila kto si da zariadit Internet od T comu ci DSL alebo Optik ked stiahne pri DSL za mesiac viac nez 124GB data tak mu napriklad z 2048Kbps klesne rychlost na 256Kbps ak si zapadol od toho datumu tak mas smolu ale ty ktory maju viazanost skorsie ako 1.april do toho este nezapadli chvala bohu takze dva krat si rozmysliet aky net si dat :)
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

no lenze on spomina ze ma Turbo 2, okrem toho je len zaciatok mesiaca a pochybujem ze by sa mu podarilo stiahnut za 6 dni cez 120 GB :), kazdopadne mas pravdu v tom ze od 1.aprila pre novych zakaznikov plati FUP 120GB/mesiac
Napísať odpoveď