Nemam slov.. placem a zurim zaroven

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nemam slov.. placem a zurim zaroven

Príspevok od používateľa audiotrack »

zuzka, ty keby si v jej situácii a chceš sa priznať, tak to vyklopíš kedy? Keď bude chalan obedovať? Keď bude na wc tak mu zaklopeš na dvere a zakričíš? Keď bude doma tak mu to napíšeš cez icq? To kde a čo robili je imho v tejto veci jedno. Buď jej to odpustí vždy alebo nikdy. A neviem teda ako ty, ale keby ja sa chcem priznať s niečím čo ma trápi a neviem ako na to, tiež idem obklukou štýlu "idem tam a tam, s tými a tými a nejak sa dostanem cez popis kto sú "tí a tí" aj na veci minulosti mňa a nich. Keby to nechcem, tak proste poviem že vtedy nemôžem lebo idem na oslavu. Bodka. Žiadne pokračovanie že nešiel som, teraz ma to mrzí, a bude tam aj on, a... by nebolo. Načo? Keď tú tému nechcem rozvíjať tak nebudem. Ona pokračovala, a zámerne sa "preriekla"
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa halabaster »

audio ty sa kapku odvracias od kontextu problemu a smerujes to nejakym inym smerom. Ona mu to nechcela vyklopit preto, ze by ju to trapilo alebo ze mali debatu na taku temu. Ona to proste zapotila v absolutne nevhodnej situacii. Tiez si myslim ako pise zuzka, ze ide pravdepodobne o pubertalny vylev.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Presne tak halabaster :) Audio, ty si nejaký rozčertený. A keď už sa pýtaš, ja by som to nepovedala obklukou, ale priamo. A okrem toho, v prvom rade by som takéto úlety z predchádzajúceho vzťahu nevešala môjmu priateľovi na nos.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

sa jej mal spytat ze ci ocmula aj jemu...
aspon ja bych sa spytal :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Každému sa stane že povieme niečo čo sme v danej situácii nemali. Tiež som veľakrát ľutoval že som mal radšej čušať. No a čo? Tak to povedala aj keď mohla počkať a zvoliť iný štýl. Alebo to povedala aj keď nemusela. Mení to niečo? Teraz ju ako prestane mať rád zato že mala pred ním partnera s ktorým vyvádzala? Ak hej, tak skôr by som hľadal chybu v ňom ako v nej, lebo hnevať sa na ňu za takéto čosi či vyvodzovať nejaké závery z toho mi príde dosť divné.

zuzu: no tak som rozčertený, vyjadrujem svoj názor a nehanbím sa zaň. Že sa nezhodujem s vami mi je jedno, sme na diskusnom fóre a chcem sa vyjadriť. Určite nie som jediný komu by to nevadilo keby mi to priateľka povie
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu ide o ten moment v ktorom to povedala. Mala ist sama bez neho na babsku jazdu. On pravdepodobne ziarlivy mal z toho zlu krv a ona ho dorazi tymto. Mozno keby bola ina situacia a ona mu to povie, tak by jeho reakcia a dalsie nasledky neboli take ake su. Alebo keby si dali vedome taku debatu, kde si daju navzajom suhlas s tym, ze sa taketo info chcu dozvediet. Ak by to potom nevedel stravit, tak to uz je ina vec.
Avsak v momentalnej situacii je "ona vinnik a on obet".
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

myslim ze autor je velmi ziarlivy, z jeho prispevku to teda tak vyzera...(nechela tam ist, kvoli mne atd...dalsie vysetrovanie) takymto stylom ju stratis, podla mna to naschval povedala aby podryla

minulost sa neoplati riesit pokial sa ta netyka

moja ex sa tiez "chvalila" s blaznivymi zazitkami a nic som z toho nerobil...zazili sme ich neskor aj spolu
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Ja som tiež dosť žiarlivý typ človeka, ale v mojom vzťahu panuje maximálna otvorenosť (qwerty, prosím ťa, nepresviedčaj ma o tom, že nemám pravdu a že žiadna žena mi nepovie vždy všetko, ďakujem) a tiež by som niečo také chcel vedieť, aj keď by ma to potom privádzalo k všelijakým myšlienkam možno. Ale rozhodne to nie je nič, prečo by sa mal autor témy znepokojovať, keďže vtedy neboli spolu a ak svojej priateľke n00b dôveruješ, tak potom nemáš dôvod sa nad tým rozhorčovať dlhšie, ako jeden večer, prakticky to vo vašom vzťahu nič nemení, teda aspoň by nemalo.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

kadzy je ziarlivy...ale je ziarlivost a ziarlivost...privelka ziarlivost nerobi dobrotu
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

kvoco napísal:kadzy je ziarlivy...ale je ziarlivost a ziarlivost...privelka ziarlivost nerobi dobrotu
Niektorým babám to práveže imponuje, keď vidia, ako ich priateľ žiarli, aspoň si môžu byť isté, že mu na nej záleží :|
halabaster
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

eldzi - ta posledna cast tvojej vety je strasna k***tina (bez urazky, mozno si to myslel ironicky). Podnecovanie ziarlivosti jednym z partnerov sa mu casovom niekolko nasobne vrati spat ako bumerang. A zarucujem ti, ze potom tomu, kto druheho na to podnecoval, do smiechu nebude a toboz ziadna imponacia sa konat uz nebude. Hlavne ak ide o mlady par vekovo alebo tym, ze su kratko spolu + vztahova neskusenost partnerov.
Trocha zdravej ziarlivosti vo vztahu nezaskodi, ale vzbudzovat ju v niekom takymto sposobom - to je na hlavu.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

halabaster napísal:eldzi - ta posledna cast tvojej vety je strasna k***tina (bez urazky, mozno si to myslel ironicky). Podnecovanie ziarlivosti jednym z partnerov sa mu casovom niekolko nasobne vrati spat ako bumerang. A zarucujem ti, ze potom tomu, kto druheho na to podnecoval, do smiechu nebude a toboz ziadna imponacia sa konat uz nebude. Hlavne ak ide o mlady par vekovo alebo tym, ze su kratko spolu + vztahova neskusenost partnerov.
Trocha zdravej ziarlivosti vo vztahu nezaskodi, ale vzbudzovat ju v niekom takymto sposobom - to je na hlavu.
Nepochopil si ma. Môj príspevok nebol myslený na tento konkrétny prípad a na takúto žiarlivosť. Nemal som na mysli žiarlivosť, ktorá je vyvolaná zámerne u druhého. Ja som len napísal, že niektorým ženám to imponuje, nemyslel som však tak, aby to bolo vyvolané takýmto spôsobom...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

n00b

normalka, neries to, take veci sa stavaju..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Niektori si tu o autorovi vytvorili peknu mienku ziarlivca atp. Usla vsak asi pointa, ze jeho stav nie je sposobeny minulostou, ale buducnotou, pretoze spomenute priznanie padlo v ramci temy 'co by mohla vyviest'. Vzhladom na to, ze ludia sa nemenia, autora podvedome zerie, zeby taku kravinu mohla zopaknut. Tento fakt je podla mna kamen urazu. Oprav ma ak sa mylim.
Imho, ak co ste spolu este nic nezodpovedne nevyviedla, tak to nechaj plavat.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:) okej precital som to znova, opravujem sa. Pokial by mi to povedala ze v posteli a spravila to vtedy ked sme spolu este nechodili tak pohoda, ale temu by som rozvijal dalej, ..... ale milo, nenapadne a zakerne ......
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hm .. pan nech si najde 15tku, ked sa nevie vyrovnat s faktom, ze slecny sem tam mali uz byvalych a do tajov aktivneho zivota su zasvetene :-D :-D :-D ... skutocne neviem ako dopadnes v zivote, ked ta polozi taka samozrejmost, ako to, ze nejaka slecna uz mala niekoho pred tebou :-D
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:hm .. pan nech si najde 15tku, ked sa nevie vyrovnat s faktom, ze slecny sem tam mali uz byvalych a do tajov aktivneho zivota su zasvetene :-D :-D :-D ... skutocne neviem ako dopadnes v zivote, ked ta polozi taka samozrejmost, ako to, ze nejaka slecna uz mala niekoho pred tebou :-D
by si sa divil ako to vie niektorych ludi zlozit k zemi . . . . :!: to myslim teraz smrtelne vazne, ..... niektori sa s tym nebudu vediet vyrovnat nikdy ......
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

qwerty tie tvoje príspevky ma niekedy udivujú :D
keby toto mne priateľka povedala tak sám neviem ako by som presne reagoval... prv šok... potom možné využitie do budúcna :D ale keď to bol v tej dobe jej priateľ... tak kde je problém?
qwerty-xyz

D4vid napísal:qwerty tie tvoje príspevky ma niekedy udivujú :D
keby toto mne priateľka povedala tak sám neviem ako by som presne reagoval... prv šok... potom možné využitie do budúcna :D ale keď to bol v tej dobe jej priateľ... tak kde je problém?
ja som narazal na to ze kopec ludi sa s tym nevie vyrovnat ze ich priatelka nie je panna, a niektori to fakt beru extremne vazne a nie su ani katolici, ..... to si chlape ani nevies predstavit, ..... su ludia ktori kebyze s niekym chodia a sa dozvedia ze nebola panna alebo ze robila jedno s druhym okamzite konec, ..... proste BLOK, .... ja to chapem ..... mna tiez podobne veci zozieraju .... proste zasada, a nepusti sa .... :!:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sranda a ja napríklad by som takú neskúsenú lopatu v posteli nechcel mať. Čím viac skúseností tým lepšie. Aspoň ma vie niečo nové naučiť/ukázať.
Zamknuté