Nemam slov.. placem a zurim zaroven
Re: Nemam slov.. placem a zurim zaroven
Ak to znamena ze som sa prvykrat vyspal so zenou v 19tich tak som si pubertu veru neuzil.
// no u nas bol hrubokrky velmo zly ujo
// no u nas bol hrubokrky velmo zly ujo
there there
ja som na tom rovnako... a co? ale za hrubokrkeho na diskoteke som sa dostal bez problemov uz ked som mal 15 
No vidíte, ja som sa ešte so žiadnou nevyspala 
No ty potvora, co si robila doteraz?
To vieš, počítačové hry..
-
qwerty-xyz
rainbow napísal:No vidíte, ja som sa ešte so žiadnou nevyspala
A vieš že ma to napadlo? Ale nikto sa nenašiel
Ale to som bola ešte veľmi veľmi mladá, takže to prisudzujem puberte a obdobiu spoznávania vlastného tela. Teraz by som s tým mala asi problémy, teda ak sa bavíme o niečom inom ako iba normálne spanie s kamarátkou lebo nie je kde inde prespať
-
qwerty-xyz
rainbow napísal:A vieš že ma to napadlo? Ale nikto sa nenašielAle to som bola ešte veľmi veľmi mladá, takže to prisudzujem puberte a obdobiu spoznávania vlastného tela. Teraz by som s tým mala asi problémy, teda ak sa bavíme o niečom inom ako iba normálne spanie s kamarátkou lebo nie je kde inde prespať
Zena, ktora seriozne reaguje na qwerty-ho "prispevky"? SRSLY?
K teme... nebudem opakovat, co tu uz bolo napisane, kazdopadne ja od svojej priatelky ocakavam, ze bude moju minulost akceptovat ako minulost a nie ako "to co sa urcite stale deje, len jej o tom nehovorim"
K teme... nebudem opakovat, co tu uz bolo napisane, kazdopadne ja od svojej priatelky ocakavam, ze bude moju minulost akceptovat ako minulost a nie ako "to co sa urcite stale deje, len jej o tom nehovorim"
-
qwerty-xyz
ano zlato? a ked jej povies, v minulosti som cukricek podvadzal ako svina kazdu jednu a klamal som im vkuse, ale tebe milacik ani nezaklamem ani ta podvadzat nebudem. SI SI ISTY ze ti to po tvojej minulosti uveri?Aiden napísal:Zena, ktora seriozne reaguje na qwerty-ho "prispevky"? SRSLY?
Tak neviem či je moje uvažovanie normálne, lebo neexistuje merítko normálnosti. Tiež občas rozmýšlam zvrhlo, občas detinsky, občas samodeštruktívne, občas optimisticky... asi ako každýqwerty-xyz napísal:verim, .... a som rad, aspon niekto s normalnm uvazovanim, lebo v kolonke zivotny styl sa nam to tam uz trosku zvrhava . . .
Vezmes si ma? Alebo Makiho?rainbow napísal: Tiež občas rozmýšlam zvrhlo...
mi-chau: ty chces do nasho vztahu zatiahnut zenu? to uz ti ja s gangym nestacime? budem plakat
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
myslím že rozprávky je koniec. Odpoveď sa nedozvieme, lebo ste príliš offtopic