Neony pod autom

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
midnight_man
Guru
Guru

Neony pod autom

Príspevok od používateľa midnight_man »

CHalani chcem sa vas spytat ako to je u nas s neonami? zakazuje niektory so zakonov? mate skusenost s policiou v tomto smere? potrebujem vediet do akej miery je to "trestne" dakujem...+foto montaze (ak mate nahodou dake napady ako "vylepsit" v piatok montujem dozadu..ak ma niekdo dake rady..sem s nimi .
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no myslim ze to je trestne ohladom toho ze to nesmie ostatnych vodicov rusit v pokojnej a bezpecnej jazde a sak daj si tlacidlo na vypnutie kde ked zbadas police tak vypnes hehe a aj tak to nebudes mat stale zapnute tak myslim ze nebude problem a vidavam vela aut s neonmy ak oni jazdia mozes aj ty ;d

a k obrazkom mas to celkom slusne spravene len za tmy nevidim co to mas za auto ?
midnight_man
Guru
Guru

INDIGOcorp. napísal:no myslim ze to je trestne ohladom toho ze to nesmie ostatnych vodicov rusit v pokojnej a bezpecnej jazde a sak daj si tlacidlo na vypnutie kde ked zbadas police tak vypnes hehe a aj tak to nebudes mat stale zapnute tak myslim ze nebude problem a vidavam vela aut s neonmy ak oni jazdia mozes aj ty ;d

a k obrazkom mas to celkom slusne spravene len za tmy nevidim co to mas za auto ?
je to zelena octavia (nieje moje) ;) az za polroka ...robim take upravy pomaly :D neonky.palubka...zvuk..vyfuk..elektrony.a tak..pomalicky

////k tym obrazok preco do prilohy? vzdy som daval na ine linky...hm
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

INDIGOcorp. asi ma Oktavku .... podla obr.

Inak ja mam neony v nutri pod vodicom a vedla vodica ... ( je to dost FUN a haluzne ) ...foto dam ked sa mi bude chciet ist v tejto zime vecer von fotit do garaze auto :D
midnight_man
Guru
Guru

R1k1nko napísal:INDIGOcorp. asi ma Oktavku .... podla obr.

Inak ja mam neony v nutri pod vodicom a vedla vodica ... ( je to dost FUN a haluzne ) ...foto dam ked sa mi bude chciet ist v tejto zime vecer von fotit do garaze auto :D
jou pripomenul si mi ze si mam ist kupit tie vysokosvietive diody zelene :D by som na to zabudol :) hej ja som to vsetko robil pekne v 3 svetroch :D a pekne po zime v garazi :D a fotik vecer o 10 tej v kraktom tricku hh...ale uz mam vypratanu teplu garaz tak piatok sa stahujem tam :)

///keby mi daky ujo odbornik ako zapojit tie diodky :oops: aky odpor tam..lebo 12V to asi nespapa
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... cts_id=209Su aj LED na 12V..Ak chces ine,hod sem na ake su napatie a prud.A podla toho sa da vypocitat hodnota odporu.Shema zapojenia zalezi od toho kolko ich chces zapojit...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Hlavne si daj na tom záležať. Dnes má podsvietene auto každy druhy pubertak, no osobne som toho už prežratý.
-Pokial to však prevedieš precízne a vytvoríš tzv. "ufo" efekt, tak to bude za niečo stáť.
-Alebo keď už budeš podsvecovať iba predok, tak hlavne suvislo. Nechcem tam vidieť žiadne tmavé medzery medzi jednotlivými neonami. :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no kamosi mali najprv upozornenia s hrozbami..... a uz zopar dostali aj pokutu.... ale nic hrozne zase........

a na octaviu by som dal aj dva neony.... dopredu.....kamos mal vpredu 3 aj vzadu.... a na listach mal po 4 ..... to uz inak svietilo.... :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je to zakazane zakonom. Mozu ti za to zobrat aj technicky, ked narazis na idiotov. Inak sa to vacsinou skonci upozornenim, aby si to vypol a nasledne zmontoval. Aspon take su moje skusenosti z rozpravania kamaratov, ktori sa venuju autotuningu.
midnight_man
Guru
Guru

bohuzial mam iba 2 :) cize jedna dozadu a druha dopredu...neskor dokupim dalsie..ale na boky nechcem moc davat... to je skoda penazi aj tak to dakdo volakde odtrhne! :roll:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

jaj no ved tak to je jasne.... to uz zalezi len od teba kolko toho a kde to chces mat a kolko chces do toho investovat...... :wink:
Tak si davaj bacha. aby ti to dakto necmajzol...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

osobne som neonov a roznych vychytavok svietiacich trosku prezraty ... jedine kde kvitujem pridavne svietivo su trucky a offroady :-) ... inak to nevyzera vacsinou bohvie ako ... samozrejmä cest vynimkam, ktori maju len jemnym svetlom podsvietene a podobne ale nemam rad ked to moc svieti a bije do oci :-) ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nerad to pisem prave tebe, ale vyzera to hrozne. A diody tomu nepridaju, nech ich das kam chces. Navyse v zakone je zakazane pouzivat ine ako predpisane osvetlenie, takze mozes dostat pokutu. Najlepsie je dat si na to vypinac a zapinat to maximalne v dedine, alebo na parkovisku. Kazdopadne, pokial sa to nespravi profesionalne(ze svieti pod celym autom), tak to vyzera naozaj TRAPNE a HROZNE. A este by som dodal, ze zelene neony su uz imho out, radsej modry alebo zlty.
V tejto konfiguracii je to len ubohe opicenie sa, ked nieco nevies spravit poriadne, tak to nerob, pokazis si imidz :)
midnight_man
Guru
Guru

no zelene je auto :) zelene mam tak som dal zelene..ved jasne ze je to na vypinac :) .no vies ako je to ze "profesionalne"? ako sa ten neon da zamontovat este inac? a diody chcem po interieru ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Aha, tak s farbou potom ok... ale ide aj o to, ze koncepcia neon vpredu, vzadu a v podbehoch je uz velmi okukana, takze ja by som sa priklanal k tomu, aby to svietilo pod celym autom pokial mozno co najrovnomernejsie, alebo potom nejak takto, aby svetlo svietilo aj do bokov, ale cez nejake "mliecne" sklo, aby sa to pekne rozptylilo. A LEDky...tie vyzeraju hrozne aj v interieri, do interieru daj tiez radsej neony, vyzera to 10x lepsie, diody su pre socky. Efektne to vyzera, ked nas neon do oblasti kolien a pod sedadla. ;)
//este dodam, ze podla mna sa neon do auta hodi, az ked je uplne dokonceny nejaky extremnejsi styling, na seriovom aute to je uplne na pi*u
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ten mustang teda nic moc...... :P
mozno v reale by to bolo dobre ale takto virtual ee
ja bysom si dal asi vsetken neon dnu do auta a nech svieti vsetko od podlahy, ako keby som tam mal svietiacu vanu alebo co..... to by aj zvonka vyzeralo zaujimavo, len taka ziara ....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

wolodo napísal:tak ten mustang teda nic moc...... :P
mozno v reale by to bolo dobre ale takto virtual ee
ja bysom si dal asi vsetken neon dnu do auta a nech svieti vsetko od podlahy, ako keby som tam mal svietiacu vanu alebo co..... to by aj zvonka vyzeralo zaujimavo, len taka ziara ....
ano v noci by si videl ziaru ale nic vonku a moc daleko by si nezasiel, v aute ma byt tma :wink:
midnight_man
Guru
Guru

no jo to mas pravdu...ale zacinam od toho najlacnejsieho .. :) keby som mal 100 papierov na tuning tak nieje problem..hold nemam.akurat dosiel autozosik...repro. atak pomalicky..ale stym podsvieteim dookola celeho auta to si zapamatam a dokupim neony ..ale iba na leto :D v zime by to urcite dakdo odtrhol
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

oneee ma tak napada, ale keby si to uchytil cisto hypoteticky niekde do stredu podvozku a nie pod prahy a niekde dalej od obrysu vpredu a vzadu, tak by to mozno vyzeralo lepise nie ? take jednoliatejsie jemnejsie svetlo, co sa mne viac paci ako ked je neon v narazniku a svieti len tak ledabolo na kusok cesty a este aj cez mriezku ...
midnight_man
Guru
Guru

nordkapp_pb napísal:oneee ma tak napada, ale keby si to uchytil cisto hypoteticky niekde do stredu podvozku a nie pod prahy a niekde dalej od obrysu vpredu a vzadu, tak by to mozno vyzeralo lepise nie ? take jednoliatejsie jemnejsie svetlo, co sa mne viac paci ako ked je neon v narazniku a svieti len tak ledabolo na kusok cesty a este aj cez mriezku ...
on svieti zospodku....zvrchu to presvita cez mriezku...neviem ci ho mam zakryt aby to svietilo cislo zdola.alebo nechat aby presvital aj cez mrezku
Napísať odpoveď