Neony pod autom
-
midnight_man
Guru
Neony pod autom
CHalani chcem sa vas spytat ako to je u nas s neonami? zakazuje niektory so zakonov? mate skusenost s policiou v tomto smere? potrebujem vediet do akej miery je to "trestne" dakujem...+foto montaze (ak mate nahodou dake napady ako "vylepsit" v piatok montujem dozadu..ak ma niekdo dake rady..sem s nimi .
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no myslim ze to je trestne ohladom toho ze to nesmie ostatnych vodicov rusit v pokojnej a bezpecnej jazde a sak daj si tlacidlo na vypnutie kde ked zbadas police tak vypnes hehe a aj tak to nebudes mat stale zapnute tak myslim ze nebude problem a vidavam vela aut s neonmy ak oni jazdia mozes aj ty ;d
a k obrazkom mas to celkom slusne spravene len za tmy nevidim co to mas za auto ?
a k obrazkom mas to celkom slusne spravene len za tmy nevidim co to mas za auto ?
-
midnight_man
Guru
je to zelena octavia (nieje moje)INDIGOcorp. napísal:no myslim ze to je trestne ohladom toho ze to nesmie ostatnych vodicov rusit v pokojnej a bezpecnej jazde a sak daj si tlacidlo na vypnutie kde ked zbadas police tak vypnes hehe a aj tak to nebudes mat stale zapnute tak myslim ze nebude problem a vidavam vela aut s neonmy ak oni jazdia mozes aj ty ;d
////k tym obrazok preco do prilohy? vzdy som daval na ine linky...hm
-
midnight_man
Guru
jou pripomenul si mi ze si mam ist kupit tie vysokosvietive diody zeleneR1k1nko napísal:INDIGOcorp. asi ma Oktavku .... podla obr.
Inak ja mam neony v nutri pod vodicom a vedla vodica ... ( je to dost FUN a haluzne ) ...foto dam ked sa mi bude chciet ist v tejto zime vecer von fotit do garaze auto
///keby mi daky ujo odbornik ako zapojit tie diodky
http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... cts_id=209Su aj LED na 12V..Ak chces ine,hod sem na ake su napatie a prud.A podla toho sa da vypocitat hodnota odporu.Shema zapojenia zalezi od toho kolko ich chces zapojit...
Hlavne si daj na tom záležať. Dnes má podsvietene auto každy druhy pubertak, no osobne som toho už prežratý.
-Pokial to však prevedieš precízne a vytvoríš tzv. "ufo" efekt, tak to bude za niečo stáť.
-Alebo keď už budeš podsvecovať iba predok, tak hlavne suvislo. Nechcem tam vidieť žiadne tmavé medzery medzi jednotlivými neonami.
-Pokial to však prevedieš precízne a vytvoríš tzv. "ufo" efekt, tak to bude za niečo stáť.
-Alebo keď už budeš podsvecovať iba predok, tak hlavne suvislo. Nechcem tam vidieť žiadne tmavé medzery medzi jednotlivými neonami.
-
midnight_man
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
osobne som neonov a roznych vychytavok svietiacich trosku prezraty ... jedine kde kvitujem pridavne svietivo su trucky a offroady
... inak to nevyzera vacsinou bohvie ako ... samozrejmä cest vynimkam, ktori maju len jemnym svetlom podsvietene a podobne ale nemam rad ked to moc svieti a bije do oci
...
Nerad to pisem prave tebe, ale vyzera to hrozne. A diody tomu nepridaju, nech ich das kam chces. Navyse v zakone je zakazane pouzivat ine ako predpisane osvetlenie, takze mozes dostat pokutu. Najlepsie je dat si na to vypinac a zapinat to maximalne v dedine, alebo na parkovisku. Kazdopadne, pokial sa to nespravi profesionalne(ze svieti pod celym autom), tak to vyzera naozaj TRAPNE a HROZNE. A este by som dodal, ze zelene neony su uz imho out, radsej modry alebo zlty.
V tejto konfiguracii je to len ubohe opicenie sa, ked nieco nevies spravit poriadne, tak to nerob, pokazis si imidz
V tejto konfiguracii je to len ubohe opicenie sa, ked nieco nevies spravit poriadne, tak to nerob, pokazis si imidz
-
midnight_man
Guru
Aha, tak s farbou potom ok... ale ide aj o to, ze koncepcia neon vpredu, vzadu a v podbehoch je uz velmi okukana, takze ja by som sa priklanal k tomu, aby to svietilo pod celym autom pokial mozno co najrovnomernejsie, alebo potom nejak takto, aby svetlo svietilo aj do bokov, ale cez nejake "mliecne" sklo, aby sa to pekne rozptylilo. A LEDky...tie vyzeraju hrozne aj v interieri, do interieru daj tiez radsej neony, vyzera to 10x lepsie, diody su pre socky. Efektne to vyzera, ked nas neon do oblasti kolien a pod sedadla. 
//este dodam, ze podla mna sa neon do auta hodi, az ked je uplne dokonceny nejaky extremnejsi styling, na seriovom aute to je uplne na pi*u
//este dodam, ze podla mna sa neon do auta hodi, az ked je uplne dokonceny nejaky extremnejsi styling, na seriovom aute to je uplne na pi*u
ano v noci by si videl ziaru ale nic vonku a moc daleko by si nezasiel, v aute ma byt tmawolodo napísal:tak ten mustang teda nic moc......
mozno v reale by to bolo dobre ale takto virtual ee
ja bysom si dal asi vsetken neon dnu do auta a nech svieti vsetko od podlahy, ako keby som tam mal svietiacu vanu alebo co..... to by aj zvonka vyzeralo zaujimavo, len taka ziara ....
-
midnight_man
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
oneee ma tak napada, ale keby si to uchytil cisto hypoteticky niekde do stredu podvozku a nie pod prahy a niekde dalej od obrysu vpredu a vzadu, tak by to mozno vyzeralo lepise nie ? take jednoliatejsie jemnejsie svetlo, co sa mne viac paci ako ked je neon v narazniku a svieti len tak ledabolo na kusok cesty a este aj cez mriezku ...
-
midnight_man
Guru
on svieti zospodku....zvrchu to presvita cez mriezku...neviem ci ho mam zakryt aby to svietilo cislo zdola.alebo nechat aby presvital aj cez mrezkunordkapp_pb napísal:oneee ma tak napada, ale keby si to uchytil cisto hypoteticky niekde do stredu podvozku a nie pod prahy a niekde dalej od obrysu vpredu a vzadu, tak by to mozno vyzeralo lepise nie ? take jednoliatejsie jemnejsie svetlo, co sa mne viac paci ako ked je neon v narazniku a svieti len tak ledabolo na kusok cesty a este aj cez mriezku ...