nero
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nero
mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6
Re: nero
to vypada na zle zakoncene dvd,, mne to robilo napriklad s dvd imation 16x, verbatimy 16x idu bez problemov,,skus este inu znacku, +, -, rw + -marilynman napísal:mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6
-
uJo Track
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: nero
mne robilo to iste bolo to tzm ye mi nebralo minuska tak skus dat ine disky...pluska napr...a aky mas OS XP ??marilynman napísal:mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6