nero

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nero

Príspevok od používateľa marilynman »

mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nero

Príspevok od používateľa vilko »

marilynman napísal:mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6
to vypada na zle zakoncene dvd,, mne to robilo napriklad s dvd imation 16x, verbatimy 16x idu bez problemov,,skus este inu znacku, +, -, rw + -
uJo Track
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: nero

Príspevok od používateľa uJo Track »

marilynman napísal:mam taky problem ze napalujem dvd, ciel je nastavena napalovacaka, napaluje napaluje potom ukonci vyber dvd vlozim ho spat a dvd prazdne! a uz je to asi 5-te a skusal som 2 druhy dvd znaciek. ak potom hodim to dvd ze este raz napalit uz je na nom zapisane nazvy suborov ale su cervenym krizikom preskrtnute a vykazuje 0 bytov, co mam robit poradte. mam nero 6
mne robilo to iste bolo to tzm ye mi nebralo minuska tak skus dat ine disky...pluska napr...a aky mas OS XP ??
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nauc sa zakladat temy so zmyslupnym nazvom :lock:
Zamknuté